Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Primera reunió nou Grup d'Estudi de Democràcia Inclusiva de Barcelona
24 oct 2010
Aquest missatge és per convidar-vos a participar al Grup d'Estudi de Democràcia Inclusiva (GEDI) que començarà a partir del proper dimecres 3 de novembre a Barcelona, amb l'objectiu de compartir, reflexionar i aprendre sobre el projecte i la perspectiva de la Democràcia Inclusiva.
La Democràcia Inclusiva és una proposta per construir una nova forma d'organització social basada en els principis de comunitat, autonomia i reintegració amb la Natura. Al grup abordarem qüestions com ara la crítica de l'economia de mercat capitalista i la "democràcia" representativa amb els seus diversos estadis històrics i les seves dinàmiques de creixement i de concentració de poder; també reflexionarem col·lectivament sobre la crisi multidimensional actual (econòmica, ecològica, social i política) i les estratègies per a una transició cap a un nou sistema d'organització social.

Totes les persones interessades poden assistir, sense cap compromís, a la primera reunió on es decidiran qüestions pràctiques com ara el dia setmanal de les sessions, la metodologia a seguir, etc.

Dimecres 3 de novembre a les 19h
Universitat Lliure La Rimaia

Més informació sobre el programa i el funcionament proposats:
http://www.democraciainclusiva.org/txt/gedi.pdf

salut, estudi i transformació!
Grup d'Acció de Democràcia Inclusiva de Catalunya

PD1: Podeu fer difusió entre aquelles persones que penseu que puguin estar interessades
PD2: Si no podeu assistir el primer dia però us agradaria participar, podeu escriure a info ARROBA democraciainclusiva.org
Mira també:
http://www.democraciainclusiva.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat