Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: sense clasificar
Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
Eran otros tiempos…ahora tenemos un esperpento llamado UGT/CCOO del que ya ni se oye hablar después de la última “huelga” general. País…
“Los sindicatos hoy son actores fundamentales de las relaciones laborales, pero NO siempre ha sido así. Hace 100 años, cuando nació la CNT, había que explicar su utilidad y funcionamiento. La CNT, el sindicato de los anarquistas, ha vivido momentos de apogeo y años más débiles. ” Ver reportaje en enlace adjunto
Mira també:
http://www.sindinero.org/blog/archives/2805

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
Primero les dan millones y millones papá estado, luego les hacen un reportaje... y pretenden hacernos creer que este los considera un enemigo?

La cosa esta muy clarita: alguien ha visto reportajes recordando (que viene a ser una cierta aproximación y defensa en el fondo) por ejemplo la organización Jarrai en tVE?


Vaya, que para el estado tener a sus chicos rebledes, algo "radicales" pero que son en general buenos españoles, algo soñadores quizá pero que no quieren romper España ni nada, algo factible en lo que se empeñan los independentistas, pues hombre, no hace falta ser malo con ellos.
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
Y romper españa para formar una gran nación Euskalduna no es un sueño? Por que ya me explicarás como te lo montarás para formar una Euskal Herria sin capitalismo, y sin que acabe siendo colonia inglesa, americana, rusa o china
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
És la teva opinió. Jo tinc una altra.
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
Es curioso: muchos anarquistas negais tajantemente que Euskal Herria o Catalunya sean colonias españolas, en cambio no concebeis a nuestros pueblos en independencia sin que sean colonias de otro. Eso como se come?

Lo que hace vuestro amor a la madre patria...
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
No concebemos nada.
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
24 oct 2010
A veure babau jarraiero.

A la premsa no li molesta tracta l'anarquisme com una cosa històrica, del passat. De fet li interessa mostrà l'anarcosindicalisme, com quelcom utòpic, del passat,etc. O és que surt alguna cosa de l'activitat i conlictes de la CNT en l'actualitat???

Jo em cago amb la pàtria espanyola, la basca i la catalana. I en tots els nacionalistes, que voleu crear nous problemes (estats) en comptes de destruir els existents.

Independència i socialisme, unga-unga!!
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
25 oct 2010
No és que ho mostren com una cosa del passat, és que ÉS una cosa del passat. No és molesten ni en criminalitzar ni il·legalitzar l'anarquisme perquè el que realment molesta al sistema és el nacionalisme. A l'Estat ja li va bé tindre un residu folklòric que es dedica a repetir com a lloros les consignes anti-nacionalistes dels mass media, que es converteixen així en aliats objecius de l'Estat en la repressió, tortures i ilegalitzacions dels pobles en resistència.
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
25 oct 2010
I com s'ilegalitza l'anarquisme, babau?? Ui si, al nacionalisme tremola amb Joan Laporta i Carretero, jajaja. Residu folklòric és el nacionalisme, les pàtries i totes les vostres celebracions en honor a reis genocides o a burgesos.

El que us molesta a tots els nazionalistes, nacionalisme estatal espanyol i el nacionalisme català, amb això coincidiu. Si és que en realitat no sou gaire diferents, merdes de diferent color, però merdes
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
25 oct 2010
Anarquisme, franquisme: la mateixa merda espanyola, les dues cares del règim. Diferents gossos amb el mateix discurs. El de Fernando Sawater.

L'anarquisme no s'il·legalitza perquè convé a l'ordre establert. Li fa la feina bruta de difamar i insultar als pobles que lluiten, amb el mateix estil i arguments que La Razón, la Cope o El País. Per això la CNT no la ilegalitzen sinó que li fan reportatges d'elogi a la TV estatal, mentre que joves nacionalistes han estat recentment il·legalitzats, detinguts i torturats simplement per defensar unes idees.
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
25 oct 2010
També van detenir gent de la CNT durant la Vaga General, borinot.

No difamem els pobles que lluiten estem amb els pobles que lluiten, però no amb l'intertclassisme que t'han us agrada. Consultes amb qui fagi falta, PSAN i Nuria Cadenas amb Laporta,etc.

El que fa la feina bruta a l'estat és el nacionalisme, dividint a la classe obrera. Una cosa és estimar la teva llengua i cultura, l'altre el patriotisme i voler crear nous estats. Ui si, cada dia la CNT surt a TVE, surt a TVE com algu històric, del passat.

El mateix et puc dir dels detinguts cenetistes, dels presos del SCALA, dels infiltrats i l'intent de reventar la mani de CNT, dels italians autònoms, dels anarquistes que donen suport als maputxes.

Us heu de mirar sempre al País Basc perquè aquí us menjeu els mocs, mai heu aconseguit conectar amb la classe obrera, pot ser perquè pràcticament tots vosaltres sou de classe mitjana-alta
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
25 oct 2010
I tu qui ets per a dir si hem de tindre un Estat propi o no? Això ho decidirà el poble, i l'únic que està clar és que el poble, de vosaltres, passa completament. Molt parlar d'internacionalisme i de classe obrera i resulta que en realitat sou quatre, un gos i una flauta.

La "classe treballadora internacional" no son els quatre punkies que queden a la CNT i que quan se'ls passi la edat de l'acné es faran del PP. El poble treballador està a les manifestacions sobiranistes, a les consultes populars, a l'autèntica lluita d'un poble al qual vosaltres doneu l'esquena amb ínfules de superioritat, i que us paga amb la mateixa moneda. Amb raó.
Re: Un siglo de lucha de la CNT (reportaje TVE)
25 oct 2010
"I tu qui ets per a dir si hem de tindre un Estat propi o no? Això ho decidirà el poble"

D'acord amb això. L'estat mai és propi, sempre és d'unes èlits.

"Molt parlar d'internacionalisme i de classe obrera i resulta que en realitat sou quatre, un gos i una flauta"

Tòpic barat que fa uns anys potser encara colava, però ja saps que la CNT té la tira de conflictes, segueix provant ;)

"La "classe treballadora internacional" no son els quatre punkies que queden a la CNT i que quan se'ls passi la edat de l'acné es faran del PP".

Hòstia que estrany, només coneixo un punki de la CNT i mira que en conec de gent allà. Els teus arguments si que són de punky calimotxero jajaja

"El poble treballador està a les manifestacions sobiranistes, a les consultes popular"

Si, una part d'ell, juntament amb la classe mitjana alta, convergents, reagrupats i laportistes, el cercle català de negocis,etc

També una part de la classe treballadora està amb la selección española i Belen Esteban i no vol dir que això sigui l'autèntica lluita d'un poble, com tu dius.

Quan convenceu a gran part del cinturó roig i de la classe treballadora m'ho expliqueu, de mentres podeu parlar en nom del poble treballador i pactar amb la burgesia quan us interessa, vaja, com feu.
Sindicato Sindicat