Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Montilla lloa el paper social de l'Església catòlica
23 oct 2010
El president assegura que les institucions han de comptar amb l'Església pel seu paper amb els necessitats


EFE / LAMALLA.CAT

*
Opcions article
o
Clica aquí per escoltar
o
o


El president de la Generalitat, José Montilla, ha assegurat aquest dissabte que els poders públics han de comptar amb l'Església i ha destacat l'ajut que presta a les persones necessitades en una època de crisi econòmica com l'actual i la seva contribució a la integració dels immigrants. Montilla ha fet aquestes declaracions després de participar aquest en la inauguració de la nova seu del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. La reflexió del president arriba setmanes abans de la visita del Papa a Barcelona, per tal de consagrar la basílica de la Sagrada Família, una visita que ha resultat polèmica ja que des d'alguns sectors es critica la despesa pública que el viatge representa.


Notícies relacionades

* Un petó contra l'homofòbia[23/10/2010]

* La CGT convoca una vaga d'autobusos durant la visita de Benet XVI[20/10/2010]

* Benet XVI, "avergonyit i humiliat" pels casos de capellans pederastes[18/09/2010]

* Els veïns de la Sagrada Família, bloquejats 40 hores per la visita del Papa[21/10/2010]



El president ha dit que "el bisbat disposa a partir d'ara d'un espai adequat per a les persones que treballen però també per a les que per necessitat o voluntat s'acosten a l'església" i ha destacat que l'edifici s'ha aixecat amb "l'esforç de molts i ara serà un espai de trobada de l'Església i la comunitat".

Montilla ha subratllat la "sensibilitat" del bisbat "en temps de crisi" i la seva "atenció als més necessitats". El president també ha exalçat el paper de l'Església i la seva contribució a la integració dels immigrants. "A les 120 parròquies que formen part d'aquest bisbat s'atenen molts futurs catalans" ha dit Montilla, que ha destacat que l'aproximació s'ha de fer des del diàleg, la comprensió i el respecte.

Les obres per a la construcció de l'edifici s'han allargat durant tres anys. L'edifici té una superfície de 5.000 metres quadrats repartits en dues plantes.


Publicat 23/10/2010 17:47h
Mira també:
http://www.lamalla.cat/societat/article?id=414574
http://www.lamalla.cat/societat/article?id=414574

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Montilla lloa el paper social de l'Església catòlica
23 oct 2010
i demà es fan una missa a la plaça de la vila. a les 17h (Sant Feliu) al costat de la para de la renfe.
Re: Montilla lloa el paper social de l'Església catòlica
24 oct 2010
Si un gran paper fa l'esglèsia catòlica amb els més necessitats, sobretot quan apareix el rumor de que tiren psicofarmacs als aliments per que no molestin gaire, ja no parlo de que s'integrin o aquestes històries que actualment estan de moda
Sindicato Sindicat