Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Barcelona Decideix: Consulta democràtica sobre la Independència
23 oct 2010
PER A PODER VEURE VIDEO PITGEU L´ENLLAÇ : http://www.youtube.com/watch?v=l9CnJ1tKu1Y&feature=player_embedded


4a Assemblea d’entitats de Barcelona Decideix
Barcelona Decideix celebrarà la 4a Assemblea d’entitats dissabte vinent, 23 d’octubre, a partir de les 10 del matí, a l’Aula Magna de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona (Diagonal, 696).
Comunicació / 19 d'octubre de 2010
Quan ja queda menys de mig any per al 10A, l’Assemblea d’entitats, màxim òrgan de decisió de la plataforma, haurà d’aprovar el pla de treball que permeti afrontar aquests mesos decisius, en què s’ha de consolidar i tancar l’etapa de captació de voluntariat per engegar amb garanties el període del vot anticipat.

En el marc d’aquesta Assemblea, es presentarà el vídeo de Barcelona Decideix, que la productora Arriska Films va enregistrar durant la Mercè, aprofitant les diverses accions que el voluntariat dels districtes va desplegar pel centre de la ciutat.

L’Assemblea d’entitats està integrada per representants de les entitats que donen suport a la consulta, a més dels representants dels districtes i els responsables d’àrea. Per aquest motiu, des de Barcelona Decideix es fa una crida molt especial a les entitats perquè hi participin, tant les que han assistit en convocatòries anteriors com les que s’han anat adherint al llarg dels darrers mesos.

Es demana confirmació d’assistència escrivint un correu a info ARROBA barcelonadecideix.cat

http://www.barcelonadecideix.cat/noticia/318/4a-assemblea-dentitats-de-b

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Barcelona Decideix: Consulta democràtica sobre la Independència
23 oct 2010
Si, si... Fem pinya interclassista catallufa presidits pels nostres amos convergents i sota la tutela de totes les organitzacions, empreses i associacions que van convocar la mani del 10-J, que aixi ens alliberarem... de les ganes de canviar res!

som ONG al servei de CiU-ERC??! Que cal recordar-vos que varem bastir aquest IMC per combatre la dominacio capitalista i l'al·lienació!!??
Iemecé, iemecé... quien te ha visto y quien te ve!
Re: Barcelona Decideix: Consulta democràtica sobre la Independència
24 oct 2010
i tu que fas per que iemecé sigui allò que t'agradaria que fos?
Re: Barcelona Decideix: Consulta democràtica sobre la Independència
24 oct 2010
Engegar.vos a la merda, a tu i als que, com tu, perverteixen, manipulen, conspiren i orienten cap als interessos barruers de la burgesia aquest independent media center:
i faig i penso i escric i organitzo i programo moltes coses mes, que no t'anomerare, ni les posare al teu abast, ni al abast dels qui ens vigilen!
Cada cop es fa mes evident que alguns dels qui contolen el IMC BCN no son fiables i el lastren.
Re: Barcelona Decideix: Consulta democràtica sobre la Independència
25 oct 2010
ni cas als trolls.
Re: Barcelona Decideix: Consulta democràtica sobre la Independència
25 oct 2010
1r) Són consultes populars muntades des de i per al poble. Són genuïnament democratiques. No hi ha muntatge ni recursos econòmics, tot es fa amb voluntaris.

2n) Que siguem o no dependents d'Espanya és rellevant per al vostre futur us agradi o no. La consulta permet a totohm posicionar-se lliurement.

3r) Es permet votar a tothom, inclosos immigrants.

La burgesia se n'aprofitarà? Segurisissim que si... per descomptat la independència només ens allibera de la burgesia espanyola, i pot posar-nos en molt males condicions si el procés està en mans de la catalana, ara bé, ara que encara estem lluny d'aquest procés i només es veu a l'horitzó és el moment de prendre consciència que no en podem estar al marge, precisament per això.
Re: Etnocentrics fora del Barcelona Indepent Media Center
25 oct 2010
a la merda!
http://es.wikipedia.org/wiki/Tercer_Reich
Sindicato Sindicat