Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Acto solidario con presos anarquistas y antifascistas
23 oct 2010
La noche del lunes 18 de octubre, quisimos mostrar un pequeño gesto de solidaridad hacia los compas anarquistas de Khimki (Rusia) y Minsk (Bielorrusia), encarcelados por sus respectivos Estados en Agosto de 2010.
Este gesto consistió en pasarnos por 3 lugares vinculados con el Estado Ruso y sus intereses comerciales. Así, aprovechando nuestra amiga la oscuridad fuimos al consulado de Rusia, a la sede de las Aerolinias nacionales de Rusia y al Centro de cultura y lengua Rusa de Barcelona. En estas insignes pocilgas arrojamos huevos de pintura y dejamos pintadas en solidaridad con los compas.
Para quien no sepa la historia, comentar brevemente que los compas de Khimki (uno de los cuales ha sido puesto recientemente en libertad provisional), fueron apresados por su lucha contra la devastación por parte del Estado, una multinacional francesa y la Iglesia local, de un bello bosque autóctono para construir una puta mierda de autopista con gasolineras, centros comerciales y demás basura capitalista. En respuesta a esta agresión desde el Poder y en solidaridad con la lucha que vecinxs de Khimki llevaban realizando ya un tiempo, una manifestación de 500 anarquistas y antifascistas atacó el ayuntamiento de la localidad. Días después, dos compas fueron detenidos, enfrentando peticiones fiscales de 8 años de prisión.
Por su parte, en Minsk, capital de Bielorrusia, tras el ataque con cocteles molotov a la embajada Rusa en solidaridad con los compas anteriores, 7 anarquistas fueron detenidos en un gran operativo antiterrorista, encontrándose ahora mismo en prisión preventiva.
Porque no podemos dejar pasar estas agresiones por parte del sistema, porque no podemos dejar de luchar, hemos tenido este pequeño gesto simbólico solidario con los que luchan por un mundo mejor, gesto que esperamos, próximamente pueda estar a la altura de la lucha de nuestros compañeros de Rusia y Bielorrusia, llevada a cabo en difíciles condiciones.
Por último nos gustaría también saludar y dar a poyo a todas aquellas personas luchadoras que se encuentran actualmente en prisión, con una mención especial a lxs compañerxs anarquistas y antiautoritarios detenidxs en Chile, en Grecia, y en Suiza. Porque si la represión no conoce fronteras, y si todas nuestras luchas son una sola, contra la dominación, la solidaridad debe ser una parte de esa lucha y no conocer tampoco fronteras.
Muerte a las patrias, a las fronteras, a los Estados, al capitalismo y a toda forma de Autoridad.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acto solidario con presos anarquistas y antifascistas
23 oct 2010
Vaja, la història de sempre. Com no va a conèixer la repressió les fronteres si FINS I TOT la solidaritat coneix fronteres? com és que ni es menta que desenes de joves independentistes vascos estan empresonats per la seva activitat política?


I tant que hi ha fronteres: les que separen els que lluitem pel ple alliberament (nacional, social, personal, etc.) i les dels que només diuen fer-ho per un però els hi és completament igual els altres. PIGS!
Re: Acto solidario con presos anarquistas y antifascistas
23 oct 2010
Quants de vosaltres us solidaritzeu amb els anarquistes presos?? La lluita dels independentistes bascos, no és internacionalista, aquests només es solidaritzen (i encara gràcies) amb independentistes d'altres llocs, però no pas amb treballadors, anarquistes, comunistes d'Extremadura, Cantàbria, Castella, que no són independentistes.

Sou vosaltres els que voleu més fronteres i estats, no demaneu els altres que es solidaritizin amb vosaltres quan només penseu amb els vostres "pobles".

Ple alliberament nacional=a nou estat (autoritat), "socialista".
Alliberament nacional o llibertat pels pobles des de un punt de vista anarquista=eliminar tots els estats (autoritat), autogestió (control de les nostres vides, sense intermediaris, polítics, estatals,empresarials,etc), respecte a les diferents cultures i pobles, alliberament de gènere,etc. És a dir llibertat total, no la moto que ens voleu vendre.
Re: Acto solidario con presos anarquistas y antifascistas
23 oct 2010
A, repassa per exemple els comunicats, el suport, etc. que gent com la Núria, l'Amadeu casellas, etc. han rebut per part de l'independentisme.

NOMÉS i quan dic NOMÉS vull dir NOMÉS la lluita dels independentistes en els casos de països ocupats és internacionalista. La resta pot ser de classe, feminista en defensa del territori o el que sigui, però OBVIAR en les nacions ocupades que hi ha un conflicte nacional no és ser neutral en la qüestió: és acceptar l'satuts quo de la nació dominant. Per cert podries repassar el teue scrit i mirar com els teus llocs de solidaritat comencen i acaben "casualment" en allò conegut com a Espanya. O es que a Marsella, a Casablanca, etc. no hi ha lluites? quina curiositat que els "no-nacionalistes" com sempre agafen com a marc de referència el "no-nacionalista" estat espanyol.

I es que la ÚNICA aportació real que una nació ocupada pot fer a la resta és aguditzar quant més millor les contradiccions d'un estat i sumar nova gent (perquè amb els que som, no anem enlloc) a la lluita. El millor per a l'independentisme català, per exemple, és que l'independentisme a tot arreu dels estats espanyol i francès estigui quan més fort millor (el de Castella, el de Còrsega, el de Andalusia, etc.), perquè de ben segur que serveix per obrir als ulls a molta gent.

Ah, i aquí ningú vol vendre cap moto. No es tracta d'un debat teòric, es tracta de que ara mateix hi ha prop d'una cinquantena de presos polítics del moviment juvenil basc a la presó (que es sumen als altres).
Vasquitis
23 oct 2010
Vasquitis...

I Love this game!

"Y preguntan los muy necios
a la bola de cristal
¿qué hacen ahora en Donosti?"
Re: Acto solidario con presos anarquistas y antifascistas
23 oct 2010
"Per cert podries repassar el teue escrit i mirar com els teus llocs de solidaritat comencen i acaben "casualment" en allò conegut com a Espanya. O es que a Marsella, a Casablanca, etc. no hi ha lluites? quina curiositat que els "no-nacionalistes" com sempre agafen com a marc de referència el "no-nacionalista" estat espanyol".

Si faig referència a aquests territoris és precisament perquè vosaltres mai us solidaritzeu amb els treballadors d'aquests. És a dir, els nacionalistes només us solidaritzeu amb els nacionalistes, sigueu d'esquerres o dretes. Nosaltres creiem amb la solidaritat entre tots els que lluiten, no només entre els que volen crear nous estats. Dic el mateix per Marsella, Casablanca,etc.

"NOMÉS i quan dic NOMÉS vull dir NOMÉS la lluita dels independentistes en els casos de països ocupats és internacionalista. La resta pot ser de classe, feminista en defensa del territori o el que sigui, però OBVIAR en les nacions ocupades que hi ha un conflicte nacional no és ser neutral en la qüestió"

Això si que és acollonant, o sigui que tots els que ens solidaritzem per exemple amb els treballadors d'Holanda per exemple, no som internacionalistes, perquè en aquest país no hi ha un conflicte nacional entre diferents pobles que es volen independitzar. Només sou internacionalistes els indepes.

Alguns us penseu que esteu a Palestina, d'acord que el català en alguns àmbits com el cinema està relagat o al País Valencià en l'educació,etc però no ho compareu amb el poble de Palestina, els Maputxes,etc que els estan massacrant!! A més ara l'independentisme té el suport de bona part de la classe dirigent (els hi va bé per la butxaca i fins i tot gent de l'EI ho justifica així), així que independentisme de classe ben poc a Catalunya.
Sindicato Sindicat