Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
22 oct 2010
La passada nit del dijous 22 es va dur a terme una redada a la sala KGB. Una trentena de mossos van entrar sense donar cap tipus d'explicació i van retindre els assistents durant més de dues hores. El resultat : detinguts, ferits i malestar general.
Com tants altres dijous, la sala KGB de Barcelona obre les portes per oferir una nit de drum’n’bass. Com tants altres dijous persones de diferents indrets paguen una entrada per gaudir d’una estona de música i bona companyia. El que té d’especial la nit del dijous 21 al 22 d’octubre del 2010 és que pels volts de les 3:00 un grup de 30 agents antiabalots dels mossos d’esquadra entra sense previ avís a la sala. En aquest moment arriba amb ells la confusió i la injustícia gratuïta i surrealista.
Les persones que ocupen la sala i que fins ara ballaven tranquil·lament al ritme de la música, són arraconades i retingudes al fons de l’espai de ball sense cap mena d’explicació. Mossos amb passamuntanyes fan una paret per evitar que ningú surti cap al carrer. El lloc del dj és ocupat per un agent que dóna alguna indicació que ningú sent. La indignació, la sorpresa i la impotència omplen l’ambient que ara es respira. Els retinguts, en la posició de desavantatge en la que es troben respecte l’abús policial, acaten ordres que arriben amb comptagotes. La pregunta “per què?” es va repetint constantment sense obtenir resposta. Un per un, els assistents són registrats meticulosament, de cara a la paret i amb les mans agafades a l’esquena, encara que ningú doni mostres de resistència física, ni desobediència. En aquest moment se sap que els mossos busquen drogues, és doncs una redada i tothom és un pressumpte delinqüent fins que no es demostri el contrari. Passat el registre i la humiliació, els agent prenen a tots i cada un dels allí presents el seu DNI; l’ explicació a tal acció és: “s’ha de comprovar qui té antecedents”. Està clar, tenir antecedents i voler gaudir d’una estona d’oci són incompatibles.
Indocumentats, els assistents han de seure en un altre racó de la sala a esperar a que se’ls torni el seu DNI un cop comprovat l’historial. És una espècie de segrest, i aquesta nit els agents de “l’orde” fan el paper de segrestadors; el preu del rescat és l’obediència muda. Les trucades telefòniques estan prohibides, molt més encara prendre imatges, també fumar o preguntar massa. Dins del KGB no hi ha ulls de veïns, ni la mirada de la premsa, en aquest cau els “segrestats” no tenen gaires coses al seu favor. Hi ha cops de porra, s’ailla a aquells que expresen el seu desacord amb la situació, sorgeixen denúncies tretes de la màniga (les drogues incautades han de tenir propietari; si no es troba, se n’ anomena un qualsevol), s’aguanten desprecis de tots tipus, doncs del respecte se’n deuen oblidar quan es posen l’armadura per fer la seva feina. L’escena podria tenir més sentit en una granja que en una discoteca; deu ser per això que molts dels agents no miren mai a la cara, no fos cas que es trobessin amb una persona i el remordiment no els permetés oferir l’habitual tracte lamentable.
Deprés d’unes dues hores en aquesta situació, cada cop més persones s’apleguen al carrer esperant als companys que encara queden a dins, sempre a l’altre costat d’un cordó policial.
La nit conclou com ningú hagués imaginat al sortir hores abans de casa. Es respira incomprensió, nervis, desànim i ràbia per tot arreu. Ningú s’acaba de creure el que acaba de passar, tot plegat és surrealista. El que sí que és real, però, és el desenllaç de “l’operció policial” : detinguts, algun ferit i molt malestar.
Que cadascú en tregui les seves conclusions.

Comentaris

Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
23 oct 2010
La meva conclusió és els mossos, a l'igual que els traficants de drogues, són tots uns desgraciats.

Ara bé mentre els antisistema són ràpids criticant els mossos, no ho són tant criticant els traficants de drogues.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
23 oct 2010
vaya tela, menos mal que no nos dejaron pasar.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
23 oct 2010
Venen eleccions... s´ha de fer veure que el TRIPARTIT és efectiu i que fa feina.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
23 oct 2010
Cosas parecidas pasan en baretos de mi barrio y no creo que sea para anunciarlo en indymedia.

Fuego a las discotecas y comisarias!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
23 oct 2010
yeaaaaaaaaaaaah, http://www.youtube.com/watch?v=vNrm2xXJL5U
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
Cada vegada son mes subnormals els mossos de merda! No tenen ni dret, ni justica, ni polles.. vaya tela!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
KGB com si vol petar.. No plorarem..
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
Sou imbècils o què us passa? La qüestió és criticar els Mossos, sigui pel tema que sigui. No es dirà que hi ha càmeres a la comisaries, que hi ha un ex-fiscal anticorrupció tocant-los els ous presidint un Comitè Ètic únic en les policies europees, que hi ha hagut condemnes a diversos agents...

Crítica sí, però també quan fan una redada anti traficants? Si fossis traficant d'armes dirieu el mateix?

Prop de casa meva van fer una redada a un bar feqüentat per nazis i ara està xapat. També allà van actuar com "subnormals mossos de merda"

Teniu menys cervell que una puça alguns.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
"...hi ha un ex-fiscal anticorrupció tocant-los els ous presidint un Comitè Ètic..."
No entiendo como un fiscal anticorrupción que preside un comité de ética, puede ser un fastidio, a no ser que se reconozca que entre las funciones de los mossos esté la de excederse y ejercer abuso de poder. Por otro lado, cuando una de estas instituciones crea un organismo de "control", éste no cumple su función y lo que sucede es que a partir de ese momento, todo abuso queda legitimado.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
sempre criticant als mossos ostia... ells fan la seva feina, el q els hi manen els superiors. tan de bo q quan tingueu algun problema no us ajudin MAI, q els unics desgraciats aqui sou els q critiqueu tant.....
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
si la seva feina es tractar la penya kom ells volen, ke els follin vius! el odi nomes crea mes odi...
ui si grans traficants va home va! un gran trafican nira el dijous d festa el kgb? miseria deurien trobar akests fills d puta! kels follin!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
Tot el que relata de manera tendenciosa la senyoreta Anna Raurich està emparat per la llei (Llei 1/92). No s'entenen les acusacions. Si no es coneix la llei millor no parlar a la lleugera per no semblar un ignorant.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
sou uns flipats els ke kritikeu la discoteca i els detinguts!!!1 aki als ke sa de critikar es als mossos ke van fer la redada, ke naven enxufant drogues a gent ke no tenia res a beure!!! i partin la cara a la peña!!!! els ke no sepiguen ke va pasar millor ke kallin pq per kritikar sense saver no cal!! a aki no estem per parlar si els mossos an de entrar a la discoteca o no... estem per kritikar les formes ke van fer servir!!!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
Amb la gent que entra i surt a aquest antro, encara massa poc el que van trobar els mossos
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
Per si a algú li interessa, jo vaig poder fer dos fotos amb el mòbil dissimuladament.

http://img220.imageshack.us/i/redadaakgb.jpg/

http://yfrog.com/50mossosakgbj
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
si, els mossos que facin la seva feina, però el sistema és una merda, perquè som l'únic país en que portem tots DNI i això significa que tots som culpables fins que es demostri el contrari. Tots estem fitxats sense haver comés cap delicte. Penseu una mica, no és just que et destrossin la festa a pals i a sobre hagis de donar el DNI. Fastic de "país"!!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
A un colega que estaba en el lavabo sin saber que pasaba fuera, le dieron una buena paliza estando este de espaldas y sin darle tiempo a girarse para saber quienes eran!! Esto lo hicieron en el lavabo a las espaldas de todo el resto de asistentes a la discoteca que ni mucho menos hubiéramos permitido que pasara semejante agresividad!

mucha impotencia y rabia se vivió en la KGB!
pareciamos todos terrostitas, peligrosos!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
24 oct 2010
ademas de todo lo ke se dice en este escrito.. cientos de personas pagaron 10 euros cada una por un par de horas en la discoteca..eso es lo mas triste ke te dejes 10 euros en la entrada de una sala para ke encima te jodan la noxe..
por suerte yo no estuve ahi pero compadezco a todos los detenidos y asistentes puesto ke estas cosas no pasan en todos los sitios.. ke es penoso de verdad ke solo ayan redadas en fiestas underground y en fiestas d house y similiares ke hay la misma droga no se efectuen estos actos de inmoralidad.

y para los ke dicen ke somos tontos los ke criticamos a los mossos.. mira los engañaos soys vosotros.. ke si para uds. defender al ciudadano es interrumpir radicalmente su tiempo de ocio..no comparto la misma opinion ;)

no ay ke esperar a ke se lie parda otra vez para reaccionar, se a dempezar desde ya a denunciar este tipo cosas.. porke mientras decenas de azules interrumpian la fiesta y jodian a todos los asistentes la noxe, seguro ke ubieron en el resto de la ciudad robos, atracos, maltratos y otros actos delincuentes ke pasaron desapercibidos.. mossos parar ya de malgastar el tiempo en operaciones policiales inutiles ke lo ke aguanta el arbol no es la copa, es la raiz ;)

un saludo
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
per entrar en un local privat que té dret d'admissió només poden entrar si l'amo o jefes del local ho autoritzen! o portaven ordre judicial??

segurament van trepitjar clarament la linia de la legalitat, cosa q a tu ni se t'acudeixi fer xq pilles la dl atún!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
perque veieu que una cosa es el que viviu, i un altre la que expliquen... Denigrant.

www.lavanguardia.es/sucesos/noticias/20101022/54057238689/seis-detenidos
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
está claro que los mossos deberían haber picado a la puerta antes de entrar, deberían preguntar si su presencia incomoda a los vendedores de speed, cocaína, mdma, etc. que me vienen a mi cada vez que aparezco por la sala kgb a ver si me consiguen vender algo. pobres camellines de tres al cuarto, deberían haberles hecho una 'perdi' antes de ir para darles tiempo a tirar la mierda al wc. no jodáis, todo el mundo sabe que en el kgb se mueve tema, sobre todo los jueves del drumandbass, así que me parece cojonudo que hagan redada y la próxima vez que vaya los trapicheros no me estarán toda la noche ofreciendo sus porquerías. mejor que se busquen un trabajo, que paguen sus impuestos, que sean gente correcta, educada y así seguro que no les molesta la poli.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Jo també crec que l'actuació dels mossos és matar mosques a cañonazos.
En primer lloc, es tractava d'un local legal que té els permisos en regla i al qual la gent hi assisteix pagant els seus euros. Que hi ha dorgues? Esclar. També n'hi ha a totes i cadascuna de les sales que hi ha per tot Catalunya i el món. El que passa és que els que ens agrada una determinada música som delinqüents per pressumpció. O us penseu que fan redades d'aquestes a Razzmatazz o als antros de la Diagonal?
Si volen lluitar contra la droga que vagin a controlar els ports de Vigo, Cartagena etc. però que no fotin la festa a la penya, que si es vol drogar és cosa seva i no està fent mal a ningú...
allò semblava una operació antiterrorista joder
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Ah, ara resulta que no es poden criticar els mossos. Home, doncs igual que si un polític roba em cago en ell quan els mossos, cos de seguretat pagat per tots actua malament tenim tot el dret i fins i tot el deure de queixar-nos. Sí, poden i han de fer redades; però no crec que per fer-les sigui necessari tenir a la gent retinguda durant 4 hores i anar col·locant la droga que la gent ha tirat al primer que passi per allà. De les substàncies que consumeixen els mossos avans d'actuar també en podriem parlar 'largo y tendido'. A més què collons vol dir això dels antecedents? és que quan un té antecedents se'l pot detenir arbitràriament en qualsevol moment?

Si volen buscar drogues per què no es passen un dia per Razzmatazz, que tots sabem que allà n'hi ha per donar i vendre, clar que en llocs de gent més decent i sense rastafaris potser no els hi vé tant de gust fer redades.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
yo creeo q estos mossos ivan bastante fumados o
algo por el estilo porq irrumpir asi no me parece normal la verdad pero q les vamos a acer si son asi d capullos
putos mossos...
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
BOOOOOOOOOOM BOOOOOOOOOOM!
KGB, raveros, camellos y mossos... un bon moment per reventar la discoteca
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Ni mossos ni camells ni KGB!! Fora merda capitalista!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Trobo que hi ha gent que encara no ha entés ven bé el missatge que es vol transmetre en aquest article. Està molt bé que facin una redada anti-drogues però el que és inadmissible són les pallisses a cop de porra, incriminacions aleatòries i informació inexistent.
La policía s'ha passat un munt amb la redada hi han maneres i maneres d'actuar enfront d'aquesta situació i trobo que en una discoteca la redada anti-drogues es tindria que fer avans d'entrar a la discoteca, tant segurs n'estàven de que en trovarien doncs que es posin a la porta i qui vulgui entrer ha de ser registrat i no s'ha de recorrer a la violència ni a la por per aplicar un càstig si es vol que el càstig sigui just. La meva pregunta és: Que guanyen els mossos atemoritzant la gent que va a passar una estada agradable amb els seus amics?, trobeu normal que per agafar drogues s'hagi d'apallissar gent? es podria reflexionar moltíssim...
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Teniu rao casi tots vosaltres, el millor que podria pasar es tancar la discoteca amb tot el bestiar (que es la gent que hi va) a dintre i dejar-los entre 5 i 10 anys i si es volen pendre extasis, pastilles o crack. Ja els hi donarem!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Teniu rao casi tots vosaltres, el millor que podria pasar es tancar la discoteca amb tot el bestiar (que es la gent que hi va) a dintre i dejar-los entre 5 i 10 anys i si es volen pendre extasis, pastilles o crack. Ja els hi donarem!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Només comentar que al KGB si han arribat a fer concerts amb bandes neo-nazis, aquest local es mereix el boikot més absolut !
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Opino que si la redada la fas abans d'entrar quan arribes a la porta fas mitja volta, i la droga te la fots pel carrer. Que pretenieu que us avisessin? "Ei xavals que el proxim dia hi haura una redada, no aneu gaire drogadets i no porteu la merda a sobre... que vindran els mossos (l'home del sac!!! UUH!!!)
Fan la seva feina, jo no puc dir si va ser gaire violent o no, però el que està clar es que el que havien de fer era entrar per sorpresa i parar la festa.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Opino que si la redada la fas abans d'entrar quan arribes a la porta fas mitja volta, i la droga te la fots pel carrer. Que pretenieu que us avisessin? "Ei xavals que el proxim dia hi haura una redada, no aneu gaire drogadets i no porteu la merda a sobre... que vindran els mossos (l'home del sac!!! UUH!!!)
Fan la seva feina, jo no puc dir si va ser gaire violent o no, però el que està clar es que el que havien de fer era entrar per sorpresa i parar la festa.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
Opino que si la redada la fas abans d'entrar quan arribes a la porta fas mitja volta, i la droga te la fots pel carrer. Que pretenieu que us avisessin? "Ei xavals que el proxim dia hi haura una redada, no aneu gaire drogadets i no porteu la merda a sobre... que vindran els mossos (l'home del sac!!! UUH!!!)
Fan la seva feina, jo no puc dir si va ser gaire violent o no, però el que està clar es que el que havien de fer era entrar per sorpresa i parar la festa.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
La llastima es que la droga no li fotin pel cul del amo del KGB.
Ara si algun altre peta a dintre un indesitjable menys a la ciutat
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
"Per què els mossos entren a fer una redada per combatre contra les drogues de la societat? Per què em demanen el MEU dni??? Es que soc un ignorant que algú m'ho expliqui!!!!! "

Els culpeu d'abusar del seu poder quan en realitat son els unics que poden i han de fer aquest tipus de coses.

Que fos violent, és possible.
Que s'encolomés merda a gent que no li pertanyia, es possible.
Que actuessin malament és més que probable.
Però a veure si comenceu a mirar-vos a vosaltres mateixos, tots cometeu errors. Jo no vull dir que absolutament tot el que van fer fos admirable, però el fet de entrar per trobar droga per mi està bé. Probablement van ser irrespectuosos (això no els hi pertoca fer-ho, però segur que més d'un de vosaltres sou irrespectuosos amb la gent que us envolta i ni us n'adoneu) i van obligar a la gent a fer o fes-fer (no es abús sinó ÚS de poder com a agents de l'ordre, no els tenim com a floreros, que per a floreros ja tenim els de la casa reial)
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
El que em sembla més fort es que l'arrel de tot això sigui que us han interromput la festa... En la meva opinió hi ha més vida a part de la festa i espero que algun dia us n'adoneu per que a aquest pas s'extingirà la raça humana...
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
25 oct 2010
em sembla mol fort tot axo que a pasat! pero com poden entrar tan trankils i kumensar a rapartir i arrakonarnos kom si tots fosin delinkuents! se ke sra dificil x nusaltres treuren algu pusitiu, es a dir algu a fer en contra dells, pero buenu esperu k s pugui demostrar la violencia ke i va aver i ke es semportin la seva!! axo es intolerable aurem de fer algu , mossos fills de puta llibertat
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
visca la ignorancia II :

larrel no es ke hagin interrumput la festa.. l´arrel son les formes de tractar a una gent ke esta disfrutan del seu cap de setmana despres de 5 dies destudi, o de treball o del ke sigui.
la festa es tipik dels joves i no tan joves per animar-se una mica cuan toca.
oi ke a tu no t´agradaria ke vingesin decenes de blaus al bar on t´estaves prenen un cafè ??? y ke us tractesin igual ?? oi ke no?
i tu em diries : però es diferent.
perke es diferent ?? perke nsltres som joves y stem de festa ? xD
la raça humana s´extinguirà cuan tothom pensi com ells y serem robots, sense sentiments ni escrupols..
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
Els mossos van trobar una sala anexa on hi tenien montat un laboratori clandestí per tallar droga. Al KGB sempre hi ha circulat molta molta merda, pero tenir montat el "negoci" allà ja passa una mica de volta. I demanar el DNI es normal per comprobar antecedents. Com preteneu que els mossos sapiquen qui es qui si no? Preguntant a la gent el nom?? Per altra banda, la violencia no es excusable.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
aqui hi ha molta gent que no enten que la gent te dret a sortir de festa sense que l'amarguin la nit, que hi ha molta gent que treballa tota la setmana i algun dijous li agrada anar a escoltar la musica que mes el motiva, aquet que es fa dir antisistema o el h6 sauria de donar compte que es un puto fascista perque es intolerant amb el estil de vida de altre gent, que no tots els que nem al kgb prenem drogues, tot i aixi, si que es veritat que molta gent en pren i hi ha algunes persones que poden vendre algo xro de veritat us penseu que el que es ven en una discoteque tan petita pot arrivar a compararse amb el que es ven la majoria de les discoteques de catalanya??? a qui no li agradi que no vingui i ja sta que es molt facil criticar del que no es coneix i mes quan segur que mes d'un dels que es fot amb la gent del kgb a les seves epoques sa fotut mes merda que ningu! i de l'actuacio policial cal dir que es normal que es facin redades pero el que no es normal es que la gent surti amb el cap obert a porrazos i amb murats per tot el cos! apraneu a respectar a la gent que no pensa com vosaltres que ja es hora!!!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
El que em sembla més fort es que l'arrel de tot això sigui que us han interromput la festa... En la meva opinió hi ha més vida a part de la festa i espero que algun dia us n'adoneu per que a aquest pas s'extingirà la raça humana...
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
aqui hi ha molta gent que no enten que la gent te dret a sortir de festa sense que l'amarguin la nit, que hi ha molta gent que treballa tota la setmana i algun dijous li agrada anar a escoltar la musica que mes el motiva, aquet que es fa dir antisistema o el h6 sauria de donar compte que es un puto fascista perque es intolerant amb el estil de vida de altre gent, que no tots els que nem al kgb prenem drogues, tot i aixi, si que es veritat que molta gent en pren i hi ha algunes persones que poden vendre algo xro de veritat us penseu que el que es ven en una discoteque tan petita pot arrivar a compararse amb el que es ven la majoria de les discoteques de catalanya??? a qui no li agradi que no vingui i ja sta que es molt facil criticar del que no es coneix i mes quan segur que mes d'un dels que es fot amb la gent del kgb a les seves epoques sa fotut mes merda que ningu! i de l'actuacio policial cal dir que es normal que es facin redades pero el que no es normal es que la gent surti amb el cap obert a porrazos i amb murats per tot el cos! apraneu a respectar a la gent que no pensa com vosaltres que ja es hora!!!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
aqui hi ha molta gent que no enten que la gent te dret a sortir de festa sense que l'amarguin la nit, que hi ha molta gent que treballa tota la setmana i algun dijous li agrada anar a escoltar la musica que mes el motiva, aquet que es fa dir antisistema o el h6 sauria de donar compte que es un puto fascista perque es intolerant amb el estil de vida de altre gent, que no tots els que nem al kgb prenem drogues, tot i aixi, si que es veritat que molta gent en pren i hi ha algunes persones que poden vendre algo xro de veritat us penseu que el que es ven en una discoteque tan petita pot arrivar a compararse amb el que es ven la majoria de les discoteques de catalanya??? a qui no li agradi que no vingui i ja sta que es molt facil criticar del que no es coneix i mes quan segur que mes d'un dels que es fot amb la gent del kgb a les seves epoques sa fotut mes merda que ningu! i de l'actuacio policial cal dir que es normal que es facin redades pero el que no es normal es que la gent surti amb el cap obert a porrazos i amb murats per tot el cos! apraneu a respectar a la gent que no pensa com vosaltres que ja es hora!!!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
26 oct 2010
perque no et fumas tot el crack i la maria, i si encara te'n sobra guardali per si algun dia tens un fill.

Com els pollastres quan mes foc millor!!!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
27 oct 2010
algun dia sera el teu fill al que li adjudicaran la droga que no es seva, perque droga hi ha tot arreu, i ja sabras el que es!!! igual despres d'aixo el que es llença al crack ets tu....
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
27 oct 2010
algun dia sera el teu fill al que li adjudicaran la droga que no es seva, perque droga hi ha tot arreu, i ja sabras el que es!!! igual despres d'aixo el que es llença al crack ets tu....
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
27 oct 2010
Aixo vol dir que el teu fill l-han pillat amb la merda a les mans, eh...

Pos que sa aguante
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
27 oct 2010
Ara be la podeu compartir amb tota la familia el dia de nadal i enlloc de turrons us foteu unes ratlles...

Dew
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
27 oct 2010
Tens pinta de ser un dels mossos que van foten la merda a les bosses dels que no son. Vaya tela, no en tens ni idea del que parlas noi, ni idea, et deixare que et desfoguis de la teva vida plena de rabia que deus dur. Amb gent com tu no val la pena perdre temps.
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
27 oct 2010
ok perfecte pero recorda de donar una mica de coca als teus fills quan els tinguis
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
28 oct 2010
......
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
29 oct 2010
Disfruten lo votado, amigos!! seguir votando a ICV, ERC, PSC y demás basura; esto es lo que os encontrareis!

Pd: los mossos hacen su trabajo, enviados por el conseller(sisi, de ICV) perroflautas y niñatos catalanistas votan ICV por ser 'verdes' y luego lloran al recibir palos..


anonim: tu eres el único fascista - personas que llaman a otras fascistas sin motivo solo tienen 2 nombres.. independentista o analfabeto!
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
29 oct 2010
Pues yo creo que si los mossos hicieran bien su trabajo en la sociedad actual otro gallo nos cantaria a todos
Re: Redada sorpresa a la sala KGB de Barcelon
29 oct 2010
Pues yo creo que si los mossos hicieran bien su trabajo en la sociedad actual otro gallo nos cantaria a todos
Sindicato Sindicat