Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
[VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
Resposta popular antifeixista molt superior a la manifestació ultradretana.
9_octubre_antifa_castello 6.JPG
9_octubre_antifa_castello_enregistrant.jpg
9_octubre_antifa_castello_repressio.JPG
VÍDEO:
http://www.eilaplana.cat/

9 d'octubre, diada del País Valencià, segueix essent una jornada d'organització popular pel socialisme i l'alliberament del poble català.

La resposta popular fou clara, Castelló de la Plana ha plantat cara a l'amenaça feixista que pretenia pervertir els símbols de la nació catalana amb un homenatge a Jaume I on les consignes xenòfobes eren presents. Un partit polític espanyol institucional d'ultradreta programà per al 9 d'octubre un acte on aquests elements feien gala de les seues vertaderes intencions totalitàries, racistes i propulsores de l'imperialisme espanyol.
La població respongué de manera civilitzada organitzant-se en assemblees per a mostrar públicament el rebuig en una concentració desenvolupada aquest matí. 50 metres amb un ampli cordó format pels cossos repressors de l'estat espanyol tractaven de protegir als individus feixistes i arraconar la concentració antifeixista.
Mentre s'entonaven càntics com “la Plana és antifeixista”, “nazis no” o “País Valencià - Països Catalans” la policia amenaçava amb carregar contra els assistents mentre els enregistrava amb càmeres de vídeo.
Mira també:
http://www.eilaplana.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
Joer, nanos, teniu el mateix problema que tenien el falangistes 'de debó', els hedillistes joseantonianos puros, autogestionaris i partidaris de la 'revolucion pendiente', perseguits [i alguns d'ells, afusellats] durant el franquisme.
Potser que reviseu la vostra ideologia de la A a la Z, sobre tot la qüestio 'estat propi', 'fronteres', 'marxisme'... Perque compartir heroi nazional, senyeres, identitat nacional, noms i cognoms, tradicions, doctrina i argumentari amb lo mes llefiscos del conservadurisme catalanista-valencianista te mal arreglo.
Ara ja podeu començar la vostra pataleta habitual teledirigida per els vostres ideolegs-gurus, que tant be coneixem:
'imperialista espanyol', 'anarco-espanyolista', perro-flautisme, 'anarco-costres', mosso-madero, etc.

En qualsevol cas, vos recomano una peli molt maca que es diu 'esser i tenir', que parla de les fronteres mentals, dels limits que ens imposem nosaltres mateixos...
Re: [VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
Als demagogs habituals els responem amb arguments habituals.

I tu cagundeu, ets un demagog. La resta, ja no ho sé perqué no et conec.
Re: [VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
El pallasso demagog que desconeix la realitat existent al Pais Valencià, qui són la dreta i qui les esquerres, qui va armar el blaverisme des de l'estat i qui han posat la sang i la cara enfront de les òsties que han repartit impunement els ultres, aquest pallasso, deia, va sentant càtedra sobre gurús; si només cal llegir-lo per adonar-se que és un aspirant a gurú anticatalà, bastant mediocre tot s'ha de dir en aquesta vida.
Re: [VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
Aquest de dalt es precisament el guru del que vos parlava: no rumieu, no debatiu, es 'anticatala', 'dretes i esquerres'... amen,
N'he conegut uns quans, com ell, i tooooots acaven apoltronats amb carrecs, cotxes oficials i capacitat adquisitiva, mentres els 'pringaos' reben les osties.

Postdata:
I qualsevol dia us fare un llistat, amb noms i cognoms, presumpta filiacio ideologica, carrecs assolits, comptes bancaris, etc. d'aquesta gentussa...
Re: [VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
La gent que planta cara al carrer al feixisme son uns criptoconvergents que comparteixen llengua amb la burgesia catalana (quin crim més imperdonable!) ... i en canvi el nostre anònim garant de les essències revolucionàries té la puresa immaculada de qui no ha fotut mai un pal a l'aigua.

A cagar a la via!
Re: [VÍDEO] Castelló: contra-manifestació antifeixista
22 oct 2010
Homenetjeu a líders i reis sanguinaris com Jaume I i després us queixeu que els feixistes manipulen la història.

Com aquella cançó d'opció (grup comunista independentista) en que apareixen éssers tan despreciables com Miquel Badia, Daniel Cardona, Jaume I,etc barrejats amb gent que tenia una clara posició de classe, com Jaume Compte.
Sindicat Terrassa