Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
(Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
19 oct 2010
Amb motiu del Centenari de la CNT, a Barcelona tindrà lloc un festival commemoratiu amb espectacles i concerts.
El 23 de octubre, por la mañana teatro y por la tarde-noche conciertos.
cartel_cnt.jpg
Pel matí, a partir de les 10h,a la plaça Osca gratuït:

Lily Colombia

Soy Lily y naci en un pueblito todito sembrado de café, al són de unas guitarras enamoradas de un país de balas y baladas, Colombia..., tierra donde la sangre no para de saltar de entusiasmo. Soy viajera lo que me da en la pepa del gusto... Estoy allá o acuyá me gusta el desplazamiento. Por un mundo afectivo y no efectivo.
http://www.myspace.com/lilycolombia


Arnau vilardebò

Arnau Vilardebó és practicant i méstre generòs de molt diverses arts: teatre, cine, televisió, pallasseria, música –passeja de tant en tant un timple meravellòs, entre d’altres coses-. I impulsor de projectes, ambiciosament populars, com la Marató de l’Espectacle o la Plataforma Fem Girar el Molino... quan no es sortia a la foto per formar-ne part.
http://arnauvilardebo.wordpress.com/

Jango Edwards

Jango Edwards ha dedicat la seva vida a l’estudi de la comèdia i es va
dedicar a l’art del paiaso. No un treball sino una vida a l’estil còmic de la religió que ell anomena l’Església de Grin. Amb el temps la seva visió donà a llum i va arribar la fama internacional amb el “Festival dels orats”, que, des de 1975 fins 1984, es va convertir en el Primer Festival Mundial dels Paiasos Nouveau. Així mateix, va fixar les bases i la forma d’una nova tendència en els festivals de còmics, una trobada anual de la tribu del paiaso, en la que tots realitzen, ensenyen i intercanvien els secrets per a una nova direcció i renaixement d’una tradició gairebé perduda.
http://www.jangoedwards.net


MIMULUS

L’Escola filla dels postulats d’un Estat Capitalista i de les religions imperants, per tant, ensinistradora i no educadora és nefasta per al creixement físic i espiritual. Per tant, ha de ser voluntat de tots la constitució i funcionament d’escoles llibertàries on les criatures creixin en i per a la llibertat. El nostre futur comença amb elles. Que més podem dir… les crearem! El grup Mímulus, un dels suports del projecte Escoles Llibertàries, oferirà a grans i sobretot a xics adaptacions de cançons revolucionaries, però també de les infantils tradicionals… I, a més, tallers de pintura de cares, de capgrossos… i un mural que farem entre totes… Creativitat, color i llibertat.


Per la tarda, a partir de les 18h, i fins a la nit hi comptarem amb l’actuació de 5 grups, a les cotxeres de Sants (10€):

Banda Jachis és un grup de música de Villena que barreja estils tals com ska,reggae,hardcore,rock o punk.
És un dels projectes musicals liderats per Javier Chispes (que també va formar part de Maniática i Saltimpankis). Aquest grup fou coetani de bandes com Reincidentes o Extremoduro, però no va donar mai el salt a les grans multituds. Javier Chispes va col•laborar en el tema "Vota a nadie" del directe Algazara de Reincidentes.

Monstruación, punk de Kornellà format en el 84, acabats de reunir de nou per a seguir donant canya http://www.myspace.com/monstruacionkny

Juanito Piquete, rock combatiu. Cantant del mític grup punk dels vuitanta Juanito Piquete y los mataesquiroles, amb més ganes que mai de sembrar un món nou i presentant el seu darrer disc La Revolución Desconocida.
http://www.myspace.com/juanitopiquete


Els Ministers, ronsteady de Madriz, nascuts en el 96. A aquests 9 ganapies de Madrid els hi agrada el rom, els trajos impecables i fer de tot excepte el ‘punxa punxa’ facilet de l’ska rock http://www.myspace.com/losministers


Doble Zero. Crew fundada 1996 x FREEHAND i SKEME, i amb posterior incorporació de RULIWAKA i ja a partir del 99-2000 amb D.J. TITO REYES .Doblezero és Rap concís i educacional.
http://www.myspace.com/doblezeroproducciones


--
COMISSIO CENTENARI CNT (1910 - 2010)
CONFEDERACIO NACIONAL DEL TREBALL
Pl. Duc de Medinaceli 6, Ent. 1ª
C/ Joaquim Costa, 34 Bx
BARCELONA

------------------------------------------------------------------------

[cast]

Con motivo del Centenario de la CNT, en Barcelona tendrá lugar un festival
conmemorativo con espectáculos y conciertos.


Por la mañana, a partir de las 10h, en la plaza Osca gratuito:


Lily Colombia

Soy Lily y nací en un pueblito todito sembrado de café, al són de unas guitarras enamoradas de un país de balas y baladas, Colombia..., tierra donde la sangre no para de saltar de entusiasmo. Soy viajera lo que me da en la pepa del gusto... Estoy allá o acuyá me gusta el desplazamiento. Por un mundo afectivo y no efectivo.
http://www.myspace.com/lilycolombia


Arnau Vilardebó

Arnau Vilardebó es practicante y maestro generoso de muy diversas artes: teatro, cine, televisión, payaso, música-pasea de vez en cuando un timple maravilloso, entre otras cosas-. Y impulsor de proyectos,ambiciosamente populares, como la Maratón del Espectáculo o la Plataforma hagamos Girar el Molino ... cuando no se salía en la foto para formar parte.
http://arnauvilardebo.wordpress.com/


Jango Edwards

Jango Edwards ha dedicado su vida al estudio de la comedia y se dedicar al arte del payaso. No es un trabajo sino una vida al estilo cómico de la religión que él llama la Iglesia de Grin. Con el tiempo su visión dio a luz y llegó la fama internacional con el "Festival de los orates ", que, desde 1975 hasta 1984, se convirtió en el Primer Festival Mundial de los Payasos Nouveau. Asimismo, fijó las bases y la forma de una nueva tendencia en los festivales de cómics, un encuentro anual de la tribu del payaso, en la que todos realizan, enseñan e intercambian los secretos para una nueva dirección y renacimiento de una tradición casi perdida.
http://www.jangoedwards.net


Mimulus

La Escuela hija de los postulados de un Estado Capitalista y de las religiones imperantes, por tanto, adiestradora y no educadora es nefasta para el crecimiento físico y espiritual. Por lo tanto, debe ser voluntad de todos la constitución y funcionamiento de escuelas libertarias donde las criaturas crezcan en y para la libertad. Nuestro futuro empieza con ellas. Que más podemos decir ... las crearemos!
El grupo Mimulus, uno de los soportes del proyecto Escuelas Libertarias, ofrecerá a grandes y sobre todo a chicos adaptaciones de canciones revolucionarias, pero también de las infantiles tradicionales. Y, además, talleres de pintura de caras, de cabezudos ... y un mural que haremos entre todas ... Creatividad, color y libertad.

Por la tarde, a partir de las 18h, y hasta la noche contaremos con la actuación de 5 grupos, en las cotxeres de Sants (10 €):

Banda Jachis es un grupo de música de Villena que mezcla estilos tales como ska, reggae, hardcore, rock o punk. Es uno de los proyectos musicales liderados por Javier Chispes (que también formar parte de maniática y Saltimpankis). Este grupo fue coetáneo de bandas como Reincidentes o Extremoduro, pero no dió nunca el salto a las grandes multitudes. Javier Chispes colaboró en el tema "Vota a nadie" del directo Algazara de Reincidentes.


Monstruación, punk de Kornellà formado en el 84, recién reunidos de nuevo para seguir dando caña
http://www.myspace.com/monstruacionkny

Juanito Piquete, rock combativo. Cantante del mítico grupo punk de los ochenta Juanito Piquete y los Mataesquiroles, con más ganas que nunca de sembrar un mundo nuevo y presentando su último disco La Revolución Desconocida.
http://www.myspace.com/juanitopiquete


Los Ministers, ronsteady de Madriz, nacidos en el 96. A estos 9 chavalotes de Madrid les gusta el ron, los trajes impecables y hacer de todo excepto el 'puncha puncha' facilón del ska rock
http://www.myspace.com/losministers


Doble Zero. Crew fundada 1996 x FREEHAND y SKEME, y con posterior incorporación de RULIWAKA y ya a partir del 99-2000 con DJ TITO REYES.
Doblezero es Rap conciso y educacional.
http://www.myspace.com/doblezeroproducciones

-
COMISION CENTENARIO CNT (1910 - 2010)
CONFEDERACION NACIONAL DEL TRABAJO
Pl. Duque de Medinaceli 6, Ent. 1 ª
C / Joaquín Costa, 34 Bx
BARCELONA
Mira també:
http://www.nodo50.org/cntcatalunya/joomla/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
20 oct 2010
TRILINGUISME JA!

Volem que l'àrab s'oficialitzi a Catalunya, ja que és la tercera llengua més parlada, de les més de 300 que es parlen a aquesta regió.

Volem un [cat]/[cas]/[ara] !!
Re: (Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
20 oct 2010
Però això que és, una trobada de yonkis dels 80? res a objectar a la CNT, però mare meva quins grups i quins personatges heu anat a buscar...
Re: (Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
20 oct 2010
i per què no vens dissabte i ens ho dius a la cara, eh maco?
Re: (Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
21 oct 2010
Y que passa con los yonkis de los 80 ???? que estem desfasats ja o que????
ens veiem allà
jajaja
Re: (Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
21 oct 2010
qui et penses que ha salvat la cnt, sinó els hippies akets de les jornades del 77. i actualment els punkis k tan odies.. porfavor
Re: (Barcelona) Sábado 23 Octubre - Festival centenario de la CNT
21 oct 2010
Molts joves punks que conec, són molt més anarquistes que moltxs de vosaltres, que tan fardeu de roig i negre. Inclús més anarco-sindicalistes, per molt que amb la guitarra toquin anarco-punk. Salut i guerra social!
Sindicat Terrassa