Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
22 d'octubre: Presentació del llibre "Como la No violencia protege al estado". Edicions Anomia. A la CNT Sabadell a les 19h.

24 d'Octubre: Fira de distribuïdores anarquistes.
Xerrada sobre el centenari de l'anarcosindicat. A la Plaça del Gas de 18 a 21h.

30 d'octubre: Inaguració de l'Ateneu Llibertari. Sopar i concerts a partir de les 20h

31 d'octubre: Xerrada sobre la "Misèria i Precarietat al Mercat Laboral" A les 17h a la CNT Sabadell
cartell jornades.jpg
concert ateneu.jpg
2.jpg
I el novembre:

Xerrada animalista

Xerrada sobre pedagogia llibertària

Presentació del llibre "Anarquisme i pobles"

Pase de pel·lícules relacionades amb el centenari de la CNT

(dies encara per concretar)
Mira també:
http://sabadell.cnt.es
http://cnt.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Després de veure les modificacions i censures que us porteu a Sabadell (12 d'octubre, eliminant tot allò que fes referència a l'autodeterminació i al poble català) prefereixo molt abans la CGT com a sindicat per a lluitar.

Quedeu-vos sols amb el vostre discurs infecte.
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Si, és que som uns anarcoespanyols.

Que curiós que ningú es queixi per la censura que hi va haver-hi a vilaweb, l'agència d'informació 29S,etc respecte els actes de la CNT.

Que curiós que cap indp digui que la pàgina de la CGT de Sabadell ho fan tot en castellà (ja que sou tan crítics amb uns).

Potser és perquè a la CGT hi han molts més indepes que a la CNT o potser perquè la CNT és anarquista i per això no la pareu de criticar, portem cua i banyes. No perquè siguem espanyolistes i encara menys els de la CNT de Sabadell, sinó què fan presentant el llibre anarquisme i pobles per exemple??

Continua bordant, nosaltres seguirem caminant, mal que et pesi.
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Sabadellenc m'imagino que deus ser... Deixa de ploriquejar, que de fer-vos els víctimes sempre aneu ben servits... Si es va modificar l'escrit del 12 d'octubre seria pq era una merda reformista i no pas perque la gent anarco estiguin en contra de la llibertat dels pobles... De fet, la llibertat que voldríem els i les anarcos segurament esgarrifaria a molt "indepe estatista" que només somnia en un nou estat català per a poder manar sobre els altres catalans.

Per la lliure confederació de comunes autogestionàries. Per l'Anarquia!
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
sants torne-mi volguen dividir, amb collonades...
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Mira, jutja tu mateix. De veritat creus que les parts obviades són "reformistes" o no:

---

- En el 3r paràgraf, es borra "dret a l'autodeterminació", i es canvia per "el dret a decidir lliurement la seva forma d'organitzar-se. ".

- Es retalla el "imposant-se de manera violenta als Països Catalans" del paràgraf següent (per tots es sabut que l'ideari imperialista a casa nostra es va adoptar voluntàriament... i que la llengua "no fue de imposición, sinó de encuentro").

- Es retira "així com la resistència dels de baix del poble català, enfront de les imposicions de l’estat espanyol."

I finalment, es canvia el "la solidaritat i la tendresa entre els pobles!" per un "Pel federalisme entre els diferents pobles!"

http://sabadell.cnt.es/archive/2010-10-08/12_doctubre_res_a_celebrar
---

Ara diguem, noi/a, de veritat continues sostenint que allò eliminat ho està per reformista, o ho està per censura "a la espanyola"?¿?¿

De totes maneres, gràcies per la teva classe de dogmatisme. No t'has preocupat per buscar-ho abans, senzillament dius que "deuria ser per reformista". Clar, la CNT no s'equivoca, no comet errors, són els altres els imperfectes, així que sí en un manifest s'hi aplica la censura, claríssimament és perquè deu ser burgés, feixista, reformista, etc. I això en una ideologia que fa bandera de l'antidogmatisme.
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Tot això també és espanyolisme??

http://sabadell.cnt.es/archive/2009-06-08/Eleccions_al_parlament_europeu

http://sabadell.cnt.es/archive/2010-07-16/Identitats_reactives

http://sabadell.cnt.es/archive/2010-04-24/Crò;nica_Sant_Jordi_2010

O que els enllaços de les diferents regionals, a la de Llevant (zona de València), ens referim per País Valencià. O el comunicat sobre el referèndum independentista,etc.

Si el text es va modificar, va ser perquè posava el mateix nivell la repressió i assassinat contra els maputxes que la situació del poble català. I si la llengua i cultura catalana ha estat perseguida, el cinema o la justícia és immensament majoritari el castellà, al País Valencià continua sent marginada. Però no es pot comparar amb la situació dels maputxes.

I si la CNT comet molts errors.

Estem a favor de la llibertat dels pobles però sense crear nous aparells repressius (estats), cada poble s'ha d'ajuntar amb aquell altre que cregui convenient i no només en el marc ibèric, com erròniament penso que ha apostat la CNT al llarg de la història.
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Ei, que ens referim a País Valencià e tiu! fua som superindepes.

I la CNT ha fet moltes aportacions històriques, i per mi la majoria de nuclis actuals tenen molt de respecte per la seva línia combativa, molts menys Sabadell que feu aquestes guarrades. Endavant la cnt però vosaltres si que us podríeu dissoldre cabrons!
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
19 oct 2010
Aquests de la CNT de Sabadell tenen un 5% de la seva pàgina en castellà, poc a poc ens volen imposar l'idioma de l'imperi, ESPANYOLISTES!

Els de la CNT de Sabadell només diuen País Valencià i parlen de pobles i de llibertat dels pobles, en comptes de parlar d'autodeterminació i Països Catalans, INVASORS!

Això de la N de CNT, és Nazional de España, FEIXISTES!

Els de la CNT de Sabadell modifiquen un text del 12 d'octubre, traient poble català i autodeterminació que estava el costat del poble maputxe, trucaré a la SGAE! COL·LABORACIONISTES AMB L'ENEMIC!

Mode ironia: off

A veure sb no sé quin problema tindràs amb la gent de Sabadell, l'altre vegada ja vas firmar com a SBD "rajant" de la CNT de Sabadell. Es veu que dediques part del teu temps en fotra merda contra nosaltres.

Si vols venir a parlar amb nosaltres i dir-nos cabrons i que ens disolguem (ho sento per tu, però cada dia estem millor) pots venir quan el sindicat estigui obert. Ho pots mirar a la pàgina web: http://sabadell.cnt.es, bé, ja te la coneixes. ;)
Re: Jornades Llibertàries, centenari CNT. Sabadell
21 oct 2010
Sb

Relaxa´t i segueix en la línea. Tú solet Trobaràs el camí.
Saaaaaa lut.

De totes formes, no és només a Catalunya on la CNT va creixent. Per molta xerrera que hi posis, lamentablement per a tots, temes com la desigualtat al món laboral..demanen respostes com com l´autogestió, l´acció directa això ens fa forts a nosaltres. Cada cop som més...
Organitza´t i lluita a la CGT "son un sindicat com cal" o allà on vulguis, però deixa´ns fer a nosaltres, no et sembla?
Nosaltres seguirem amb el voluntariat com a mètode de treball, implicació de la nostra militància "poca o molta" i amb les seccions sindicals als nostres llocs de treball. Auto organitzant-nos sense participar en eleccions que donguin poder només a uns treballadors i sense comitès d´empresa on no ens hi trobem representats.
Ara que escric això penso que potser és la consciència el que et pesa...
Als altres perdó, però demanava el rotllo a crits, jejeje

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more