Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
>>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous Josep Garganté, president del Comitè de Descans de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), pels fets de la vaga general.
gargante_foto_el_punt.jpg
Segons ha pogut saber Llibertat.cat, el també membre de la CGT ha estat denunciat per TV3 per suposadament haver trencat una càmera de vídeo. Els delictes dels que se l'acusen són aldarulls i desordres públics. No es té constància de més detinguts. Alerta Solidària ja ha convocat una concentració de suport a la Ciutat de la Justícia a partir de les deu del matí.



Garganté va ser detingut ahir després d'acabar la seva jornada laboral. Els agents dels Mossos d'Esquadra el van esperar a peu d'autocar i el van traslladar a la comissaria de les Corts. A la una de la matinada va acabar la declaració policial i estarà detingut fins aquest divendres al matí, quan serà traslladat a dependències judicials per declarar davant del jutge, segons informa Alerta Solidària.

Aquesta nova detenció posa de manifest la intenció dels cossos repressius de contiuar amb la cacera de bruixes iniciada arran del 29-S, i que està comportant la persecució policial i judicial de diverses persones implicades en l'Esquerra Independentista i els moviments populars.
Josep Garganté és un destacat sindicalista barceloní conegut per la seva implicació en la lluita sindical a TMB, que ha reportat famoses victòries com la dels 2 dies. A més de militar a la CGT i estar implicat en els moviments populars de la ciutat, Garganté també és militant de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Barcelona. També va ser el candidat dels Països Catalans a les eleccions europees per la candidatura Iniciativa Internacionalista.
Mira també:
http://www.llibertat.cat/content/view/10780/1/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Però a veure. Jo perquè m'he de solidaritzar amb algú que ha trencar un material d'un ens PÚBLIC que val milers d'euros? A més, no es nega que aquests fets siguin certs.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
perquè t'hauràs de solidaritzar tu amb ningú si ets un policia intoxicador.

SOLIDARITAT AMB JOSEP GARGANTÉ
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Però home, no veus que porta tatuada la imatge del Ché a l'avantbraç? Per força ha de ser un revolucionari!! I als revolucionaris sel's ha d'admirar, no? No veieu que es va autoproclamar abanderat de la causa en tatuar-se el coll?
Encara que mirant bé la imatge també es pot obervar com a les primeres falanges (quan dic falange em refereixo a la definició anatómica dels ossos que conformen la totalitat d'un dit, no sigui que algún se'n vagi per altres falanges,je)de les mans esquerra i dreta porta tatuades les paraules AMOR i ODIO (una lletra per cada dit), en lo que entenc jo, és un missatge subliminal que tracta d'explicar la dicotomia humana, la dualitat de l'ànima que es contradiu tantes vegades... ara blanc, ara negre, ara t'estimo, ara t'odio... Sembla ser un esser tan complexe! Amb les seves lluites internes, amb la seva personalitat aturmentada... aiii, quin troç d'home (sospiro enamorat).
Es imposible que un esser tan complexe carregat de tanta simbologia ideològica i amb un compromis tan clar amb la societat (no deixiu d'escoltar les seves intervencions en youtube) i amb una capacitat combativa com s'han vist poques i digna de les millors icones anarquistes llibertàries, hagi actuat com ho faria un gorila feixista al que la seva limitació genètica només li permet adoptar una actitud destructiva (i autodestructiva). M'hi nego a creure que aquella càmera fos trencada per un líder sindical!! Aquella càmera va ser trencada per una persona bén diferent; Aquella càmera va ser trencada per una persona frustrada, que en algun moment de la seva vida va pensar que tocava els estels (estels vermells i llibertaris) i de sobte es va veure superat per la realitat (el porbre en realitat era mediocre), i un cop de nou a la terra va d'haver de viure la seva vida. És a dir; una vida que no li agrada perquè en el fons del seu ser, aquest individu que va trencar la càmera, pensa que està predestinat a ser el lider d'un moviment social que no existeix. El que anomenaríem UN EGOLATRA (amb mjúscules) amb deliris de grandesa, malgrat que la pròpia egolatria per definició ja inclogui aquest terme (és a dir, doblement egòlatra).
Aquesta és la persona que trencar la càmera. Aquesta i no un altra!! Que no us enganyin!!
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
t'hi has de solidaritzar d'entrada pq no saps si és fals o és cert, i abans de res mana la pressumpció d'innocència.
o és que no et molesta que hagin detingut un vaguista?
i després t'hi has de solidaritzar perqué tampoc saps si és un muntatge policial que busqui minar la força sindical de TMB.
O es que no et molesta que persegueixin als sindicalistes?
I també t'hi has de solidaritzar perqué no saps si això és la primera d'una caça de bruixes injustificada contra persones pel fet de ser simpatitzants dels vaguistes del 29s.
O es que no et molesten les caçes de bruixes contra la gent crítica amb el sistema?
I tot i així en el hipotètic cas que aquesta persona hagués tingut res a veure amb una càmera trencada de tv3, vés a saber que osties debia passar en aquell moment i quines son les motivacions de tv3 per presentar procediment penal. És a dir com que no sabem res l'únic que podem és solidaritzar-nos amb una persona detinguda amb uns arguments més que qüestionables.
I si no estas d'acord és que deus de ser policia o fatxa, i així son les coses.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
"I si no estas d'acord és que deus de ser policia o fatxa, i així son les coses".
Dí que sí, hombre. Un gran aplauso para ti y tu toleráncia. Cómo ansío vivir en un mundo donde goberneis vosotros.
O policia o fatxa. Una de dos. Q
ué capacidad sintética. Qué miedito me das, en serio.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Una de les bases de la llei española en la que no hi crec per que no imparteix justicia "una persona es inocent fins a que es demostra el contrari" no culpable fins a que es demostra el contrari.Per aquests "petits detalls" i pels diversos montatges policials gracies als cuals molts inocents romanen a la preso y son acusats de delictes que no han comes ,ara i sempre seguirem sent ingobernables. I ja hem podeu dir demagog que se be del que parlo.
Salut i força!!
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
mare de deu, si vos voleu solidaritzar us solidaritzeu, a nosaltres es te igual, bueno preferim que ho feu, pero tampoc anem a anar darrere de vosaltres quan ja sabem com estan les coses.
Bastat mal per cert, quan els uns pregunten perque mhe de solidaritzar? quan no te la mes minima intencio de llegir-se la resposta, laltre saburreix i crea una historieta, soles per fer la punyeta, i el que se suposa que el defensa, cau en la dualitat de blanc o negre, o eres com jo o no vals res.
Be poc a poc avore si... perque la duuem clara fills meus, menos mal que no massa gent deu llegir indymedia.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Una cosa és llegir Indymedia; una altra de ben diferent és llegir les bajanades que la gent comenta i que, en el 99,99% dels casos, no aporten res a part d'intoxicar de forma anònima.

Tota la nostra solidaritat amb el Gargantè i el 29-S.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
casualitat? que van detenir a activistes molt coneguts com al Ivan, al Cesar, al pacorro de cnt ara al garganter.

solidaritat
judici a tv3 per dir mentides absulutes, per no ser profesionals contrastan les informacions, etc sobre el 25s i 29s
judici a la policia per carreges injustificades, per no deixar el deret a manifestar-se i barrar el pas per provocar etc

Se't veu el plumero¡¡ que fastic de gent que us molesteu per carregar contra un activista (que malgrat molt puntualment hagui alguna cosa que no li pugui agradar a algù, i està per demostrar-se en aquest cas, el seu curro social es grandisim), no ho farà mai contra les injusticies, mentides, fraus, de la patronal. ajuntament, mas media, policia...
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Que no en vau tindre prou els secretes i policies varies de reventar actes ,criminalitcar,mentir ,injuriar ,provocar aldarulls el dia 29 per acusar als de sempre que ara teniu que seguir tocant la fava.SOLIDARITAT AMB GARGANTE
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
¿Y por qué vienes a leer esta página?
¿Y por qué vienes a leer esta noticia?
¿Y por qué te molestas en escribir "perogrulladas"?
¿Y por qué preguntas lo que sabes que no vas a hacer?
Podréis decir lo que os de la gana, e intentar con vuestros perfiles hacer aún más el ridículo, del que ya hicisteis en la lucha por los dos días, queriendo intoxicar hasta la saciedad sobre "orígenes oscuros" y "actividades sospechosas", pero lo único claro y sin sospecha alguna, es que vuestros amigos del PSC (tripartito inclós), son unos corruptos del 15 y sus televisiones y diarios lo mismo y Garganté tiene más dignidad en uno de sus tatuajes que toda vuestra camarilla entera. Y luego dice que la cámara vale miles de euros. Menudo mal bicho hipócrita!. Sois peor vosotros que los amos de TMB.
Solidaridad con lxs que luchan!
Solidaridad con Garganté!
Comentaristes d'Indymedia a sou
15 oct 2010
ostres com han millorat el lèxic i la sintaxi dels bofios/intoxicadors! Gairebé m'agafa nostàlgia dels secretes amb gabardina i intel·ligència de ximpancé... Si més no ells tenien excusa... Però, ja que sembleu nens i nenes formats i intel·ligents us convido a una reflexió general sobre l'estat del món que esteu contribuint a preservar.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
amor i odi tambien puede significar amor a la clase trabajadora i odio a quien la oprime i esplota.
El dicho dice; piensa el ladrón que todos son de su condición. Y es que si que debe ser frustrante reflejar los sentimientos próprios atribullendoselos a persona ajena. Debe ser triste tener un sueldo de mercenario, saber que en la vida no eres util para nada mas, y ver que otros tienen la entereza y la dignidad que tu nunca has tenido. Debe ser duro eso de ver en el youtube a tus compañeros dando palizas y torturando a la gente esposada. Eso si que es compromiso con la sociedad. No creo que a Josep le hayas visto hacer eso.
Debe ser duro tener que infringir tu propria legislación, tu propria ética, la que tu mismo dices defender, para ganarse un sueldo. Como por ejemplo esconder el número de identificación por miedo a las denuncias de periodistas, de trabajadores o estudiantes.
Josep lo hemos visto en la calle trabajando, defendiendo los derechos de su pueblo y de su clase social y a ti solo te hemos visto reprimiendo a personas normales como el.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
"amor i odi tambien puede significar amor a la clase trabajadora i odio a quien la oprime i esplota"

Claro, y también puede significar amor a las tardes de domingo y odio a las manchas que deja el limón sobre el mármol, no te jode!
Anda Sancho Panza, buscate otro caballero a quien acompañar.
Ilusionao que eres un ilusionao.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
TV3, va fer vaga també! em sorprèn que es rebotéssin per aquest simple accident -o agressió-, certament mal-intencionat, però encara pretenen que ho pagui la classe treballadora, o sigui, si ets precari, ara ho seràs doblement. No és gratuït tampoc que hagin atacat tan directament a sindicalistes o altres agents socials, no és gratuït camarades. Hi ha molta gent amenaçada, d'un gran àlbum de fotografies de militància en mans dels serveis d'informació. No us extranyeu que en pròximes mobilitzacions, o directament convocatòries fantasma, com la del 12-O a Sants, pretenguin detenir i criminalitzar a més gent. Hi ha massa coses en joc i noves vagues i lluites a dur a terme pròximament. Jo no veig la figura de Garganté, jo veig la CLASSE OBRERA, DOBLEMENT REPRIMIDA, econòmicament i repressivament. Fora les forces d'ocupació! Fora la classe política i burgesa! Cal que anem amb compte i tinguem els ulls bén oberts. Salut camarades! Fins a la victòria!
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
Y también puede significar que tenías posibilidad de haber sido inteligente, pero la realidad es que andas un poco extraviado y chupando bolitas de alcanfor.
Anda y búscate otra página en la que verter tus frustraciones, so amargado.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
ON ÉS ARA EL SECTOR PROGRESISTA DE LA TV-3, AMB GENT, MÉS O MENYS PROPERA A L'ESQUERRA INDEPENDENTISTA I EN CONCRET A LA COORDINADORA OBRERA SINDICAL O A LA INTERSINDICAL -ARA NO RECORDO BÉ- L'any passat van fer una feina prou bona a les nits de l'Hora Q, cobrint les mobilitzacions contra Bolonya amb força rigor. Som conscients que ara hi ha un pols molt fort i, això, potser haurà sigut un cop d'efecte, electoral, etc. De totes maneres CADA COP ENS IMPORTA MENYS EL QUE DIUEN ELS MITJANS DE NOSALTRES MATEIXES I LA IMATGE QUE DONGUEM. TENIM ELS NOSTRES PROPIS MITJANS I, EL MÉS IMPORTANT, tenim LA NOSTRE VEU, PER DESMENTIR AL DIA A DIA, LA VERSIÓ OFICIAL, CRIMINALITZADORA, AMB LA FAMÍLIA, ELS BOTIGUERS, AL CURRO... AVANCEM CAP A LA VAGA GENERAL -DE NOU- I CAP AL SOCIALISME, COMUNISME, DEMOCRÀCIA INCLUSIVA O PARTICIPATIVA! Salut i revolució! ÀNIMS DETINGUDES!
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
15 oct 2010
QUE HO PAGUIN ELS RESPONSABLES DE L'ORDRE, LA CLASSE POLÍTICA, ELS BANCS, ... Amb els diners que ens roben, en múltiples formes
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
16 oct 2010
Por vuestra infinita sabiduría, señor. Tú que todo lo sabes y tus juícios son sumarísimos. Gracias por hacer a los mortales ques sólo tu opinión es la verdadera. Y gracias "por ssssupuesto" por alejar el discurso del contenido original de la noticia. Porqué... de que sa hablaba aquí?
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
16 oct 2010
Vaja, si no trago amb el senyor aquest en qüestió, aquest que per aqui descriuen com un heroi de la classe obrera, incriticable, amb un esperit inquebrantable, un màrtir del poble, és que sóc un madero.

Doncs el senyor Garganté forma part de la DIRECCIÓ de TMB, amb un sou que t'hi cagues (evidentment, alliberat sindical, aquests que són uns vividors mensys si es diuen Garganté), manipula moviments socials on no hi pinta RES, i a això només falta sumar-li la prepotència i xuleria que li reforcen personatges com vosaltres, elevant-lo a lider suprem, incriticable i inqüestionable.

Mireu, menys històries, mites i misticismes, que per això ja hi ha la religió.

I ara seguiu rajant, a mi me la pica.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
16 oct 2010
Lo tuyo efectivamente es trastorno spicológico, posiblemente mania persecutoria y doble personalidad. Deberiais reivindicar en el cuerpo lo de las enfermedades profesionales.(por ejemplo através de ese fenomenal lumbreras dirigente de CCOO ). Si te fijas en la noticia, a Josep lo detienen despues de terminar su jornada laboral, asi que de privilegiado y apoltronado tu dirás, no cuela.
A lo demás, evidentemente ni entrarte, son tus propios prejuicios, y yo humildemente si me permites, te aconsejaria que te lo mirases. Ya sabes, si lo vas dejando, mañana puede ser tarde.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
16 oct 2010
Ey, ni puto caso. La mayoria son polis y hasta hay por ahí comentarios de algún periodista rencoroso y mal informado. Josep ya está en la calle y se está preparando una buena en TMB con lo del tema de la visita del Papa, así que a ignonar, pasar página y a mirar hacia delante. No nos dejemos intoxicar ni minar la moral por estos elementos. Yo daría por cerrada la noticia. Salut.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
16 oct 2010
TV3 = CiU
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
17 oct 2010
Si manifestar-se és trencar les càmeres dels periodistes que es juguen el físic per informar, no m'agrada com et manifestes Garganté.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
17 oct 2010
Si informar es intoxicar a la opinión pública criminalizando la lucha de los movimientos sociales y de cualquiera que no les convenga al poder.
Si informar es ser el vocero de la policia y del capital.
si informar es crear un pensamiento único como la gran verdad.
si informar es intentar hacer que amemos a los opresores/ricos y odiar a los oprimidos/pobres.
si informar es ganarse la vida, a costa de la manipulación, el engaño, el miedo,la alienación, etc.
entonces, para mi el honorable oficio de periodista (informar, buscar la objetividad, etc) desaparece; y veo en estos personajes a los voceros/mercenarios perpetuadores de este sistema asesino,y su profesión deja de merecer mi respeto y menos aún sus armas de criminalización.
al final lo que siembran, recogen.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
17 oct 2010
Si teniu una mica de dignitat molts dels que us dieu periodistes, haurieu de intentar ser més crìtics amb la vostra direcció, l.leguir contrainformació o simplement fent el reporte d'altra gent implicada amb lo que un informa. Sempre hi han escletxes, cal creurès que es pot i no tenir por. Teniu una responsabilitat vers la societat molt més forta que altres professions.
Si no sou capaços haurieu de denunciar-ho, encara que sigui anonimament, o a travès de col.lectius.

En aquest ofici no val dir que ets un mandao, ni que siguis nomès el camera. Si no, lo dit per l'anterior; sou complices de primera fila.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
17 oct 2010
Hay informaciones contrastadas de que estas semanas se están practicando detenciones gracias a la colaboración de medios como tele 5 que están cediendo las imágenes del 29s a los Mossos para identificar a manifestantes y piquetes.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
17 oct 2010
CAL RESPECTAR LA PRESUMPCIÓ D'INNOCÈNCIA. SI HO HAGUÉS FET NO PASSARIA RES -ALMENYS PER MI, DONAT QUE ESTÀ FORÇA LEGITIMAT, TOT I QUE SI FOS DE TV-5 HO ESTARIA FORÇA MÉS-, PERÒ ELL JO CREC QUE NO VA TRENCAR LA CÀMERA!
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
17 oct 2010
És curiós, el mateix merdós que critica sistemàticament a l'esquerra independentista ara llença merda contra el Garganté, les clavagueres de l'estat van a tot drap, ens toca treballar moltíssim i primer de tot hem de desenmascarar als provocadors.
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
19 oct 2010
osea k o eres de la izquierda independentista o eres madero-facha! koño generalitat pagame un sueldo ke no soy de la izquierda independentista!! por cierto Gargante no es ningun santito, un poko friky ke los sindikatos se token los wevos mientras todos vamos a la kalle pero eso si a hacer huelga kuando viene el papa! pa ke? pues pa ke el señorito salga en la tele y se de un baño de masas! un payaso mas, de ahi a presidente del gobierno! ohhhh nooo siii nooo es un facha, es un madero ale a decir tonterias xD
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
19 oct 2010
osea k o eres de la izquierda independentista o eres madero-facha! koño generalitat pagame un sueldo ke no soy de la izquierda independentista!! por cierto Gargante no es ningun santito, un poko friky ke los sindikatos se token los wevos mientras todos vamos a la kalle pero eso si a hacer huelga kuando viene el papa! pa ke? pues pa ke el señorito salga en la tele y se de un baño de masas! un payaso mas, de ahi a presidente del gobierno! ohhhh nooo siii nooo es un facha, es un madero ale a decir tonterias xD
Re: >>> Detenen el sindicalista Josep Garganté per una denúncia de TV3
19 oct 2010
Tranquil home, i escriu amb correcció que amb prou feines se t'entèn, i això que sé llegir en espanyol. Simplement constato que ets el mateix merdós que et dediques a llençar merda sobre un col·lectiu com l'esquerra independentista i a dir mentides sobre el Garganté, simplement això, t'ha quedat claret, espero.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more