Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Terrassa: Concentració davant l'ajuntament contra l'assetjament policial i judicial
14 oct 2010
Divendres 25 d'0ctubre a les 19h es farà una concentració davant l'ajuntament de Terrassa contra l'assetjament policial i judicial.
retocat.jpg
Divendres 25 d'0ctubre a les 19h es farà una concentració davant l'ajuntament de Terrassa contra l'assetjament policial i judicial.

ATUREM LA PERSECUCIÓ POLICIAL I L'ASSETJAMENT JUDICIAL!!!

Solidaritat Antirepressiva de Terrassa ens veiem en l'obligació de denunciar un nou cas de persecució policial i assetjament policial contra una persona membre dels socials de la vila.

Es tracta d'un membre de l'Assemblea d'Okupes de Terrassa que ha estat denunciat en relació amb unes pintades contra l'homofòbia que van aparèixer a la seu del Partit Popular ja fa 6 mesos, concretament el 17 de maig d'aquest any.

Segons la policia municipal, una dotació va ser alertada de que s'estaven fent unes pintades a la seu del PP, en arribar van veure dues persones que entraven, amb una escala, al CSO La Rambla, i que no van poder identificar. Però sí que van poder veure una persona que els mirava des de la finestra i que reconeixen d'un desallotjament al carrer J. Trueta unes setmanes abans.

Un cop més ens trobem davant d'un cas de persecució i muntatge policial. Davant la impossibilitat d'identificar a ningú, ja que que el testimoni que va fer la trucada no pot identificar als joves que feien les pintades, i que la policia va arribar tard, aquesta utilitza les llistes que té de membres dels moviments socials, tria una persona per acusar i fa que un agent faci de testimoni i s'inventi que la va reconèixer. I això sense contar amb l'estranya versió de la finestra des d'on suposadament l'agent va reconèixer al noi, que com es demostrarà al judici es totalment falsa.

No ens n'estranyem, malauradament, ja que no és la primera vegada que la policia actua d'aquesta manera. L'any 99 van acusar una persona que havia fet de portaveu de l'Assemblea d'Okupes de llençar uns coets contra la policia, casualment l'únic testimoni era un policia. Al 2001 dos joves van ser acusats d'agredir a la policia quan s'estaven traient objectes d'una casa que havia estat desallotjada, la policia que no va identificar a ningú aquell dia, va acusar directament sense cap prova als joves que l'havien ocupat. O l'any 2002, on 6 mesos després de que una cercavila intentes despenjar la bandera espanyola i que no es produïssin detencions ni identificacions van ser acusades dues persones sense cap prova, només la paraula de 4 policies.

Ja no ens estranyem de que la justícia es continuï creient totes les mentides que li diu la policia. Bé, de fet, ni ens sorprèn, ja que amb aquestes actuacions es demostra el que sempre hem denunciat, que hi ha un assetjament judicial contra la dissidència política a l'ordre establert, que hi ha una persecució contra els membres dels moviments socials i que aquesta es realitza sota les ordres de l'ajuntament que utilitza la policia per a reprimir les lluites socials i a les persones que en formen part. La justícia no és imparcial, va de la mà i obeeix el que el poder li mana. Per això el jutjat d'instrucció 1 de Terrassa ha acusat al company del delicte de deslluir bens immobles i l'ha citat pel proper 19 d'Octubre a les 12,40 a un judici de faltes.

Amb tot, Solidaritat Antirepressiva de Terrassa no ens cansarem mai de lluitar, d'exigir justícia i de reivindicar i fer valer els drets que ens són negats. Per aquest motiu us volem informar de la campanya de solidaritat que començarem a fer per tal de donar tot el nostre suport a la persona represaliada i alhora denunciar la persecució policial i l'assetjament judicial contra els moviments socials.

Els actes seran:

Divendres 15 d'Octubre:

- 19h. Concentració davant l'ajuntament

- 20,30h. Xerrada al Kasalet(Societat n.4)+sopador

Dimarts 19 d'Octubre:

- a les 12h. Concentració als nous jutjats

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Terrassa: Concentració davant l'ajuntament contra l'assetjament policial i judicial
14 oct 2010
La concentració és demà divendres 15 d'0octubre.
perdo per l'error
Sindicato Sindicat