Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : immigració : indymedia : laboral : xarxa i llibertat
Economia critica i autogestió a Radio Contrabanda
13 oct 2010
Entrevista a Radio Contrabanda a membres del ICEA i de la Cooperativa Integral Catalana
Xerrada sobre economia social i alternatives al capitalisme. Partint de la recent ocupació de l’antic edifici del Banc Espanyol de Crèdit a Barcelona, expliquem algunes experiències reals d’autogestió en el marc de la crisis actual. Recordant un cop més la violència estructural del capitalisme…

Convidats: Lluís Rodríguez i Gaspar Fuster, membres de l’Institut de Ciències Econòmiques i de l’Autogestió (ICEA). I Enric Duran, membre i fundador de la Cooperativa Integral Catalana.

Abans de començar la xerrada sobre economia i autogestió, parlem amb en Feliu Madaula de la Coordinadora Un altre món és possible, de Sabadell, per denunciar la militarització de la Festa del Cel celebrada a Barcelona i l’Aeroclub de Sabadell amb la presència d’avions de guerra (no nomès antics, sinó també de l’actual Exèrcit de l’Aire espanyol), aquest cap de setmana del 2 i 3 d’octubre.



Més informació:

http://onesdepau.contrabanda.org/2010/10/04/odp-economia-critica-i-autog/



I l’Ecoxarxa Montseny, “una associació de ciutadans de la bioregió del Montseny, units de forma continuada per crear espais econòmics complementaris a l’economia oficial, així com mecanismes de suport, ajuda mútua i aprenentatge, en base a criteris de sostenibilitat ecològica, proximitat i solidaritat.”



Apuntem també un enllaç relacionat amb el col·lectiu (ja disolt) Los amigos de Ludd, “crític amb el món industrial i particularment amb el lloc que ocupen les noves tecnologies a les societats modernes…”. A la Biblioteca Social Hermanos Quero podeu trobar el llibre Antología de textos de Los Amigos de Ludd.



Més informació:


http://onesdepau.contrabanda.org/2010/10/04/odp-economia-critica-i-autog/
Mira també:
http://iceautogestion.org/index.php?option=com_content&view=article&id=300%3Aeconomia-critica-i-autogestio-a-radio-contrabanda&

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa