Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[VÍDEO] Castelló: manifestació Vaga General
10 oct 2010
El treball de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) ha sigut decisiu en les mobilitzacions socials produïdes al voltant de la vaga general del 29-S.
29_09_2010_Vaga_General_Castelló.JPG
coordinadora_repartim_treball_riquesa_castello.png
VÍDEO ací.

Durant les setmanes prèvies a la vaga general del 29-S la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) va establir punts informatius per diferents places de Castelló de la Plana. Es repartiren milers de pamflets informatius de la CRTR així com dels col•lectius que aglutina: Esquerra Independentista de la Plana (EIP), Esquerra Anticapitalista i CGT.

D'altra banda la CRTR va convocar el 29-S una manifestació alternativa a la dels sindicats reformistes. A les 19:00h de la vesprada es concentraren unes 600 persones a la plaça Independència (la Farola). Van recórrer el carrer Zaragoza, la plaça Tetuan, el carrer Colom, el carrer del Mig, la plaça Clavé, acabant a la plaça de l'Olivera.
Al llarg de la manifestació reivindicativa s'entregaren pamflets informatius als veïns, es penjaren cartells i es tancaren els pocs locals comercials que romanien oberts (4 en tot el recorregut). L'acte conclogué amb un parlament polític desenvolupat pels portaveus de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), la CGT i el Casal Popular de Castelló.

Aquesta vaga general ha permet a moltes persones de Castelló de la Plana (gent a títol individual i col•lectius) treballar de forma unitària mitjançant el projecte de la CRTR. Ara és el moment de continuar la lluita pels nostres drets.

El 29-S no s'ha acabat res!

COORDINADORA REPARTIM EL TREBALL I LA RIQUESA (CRTR)

Mira també:
http://www.youtube.com/watch?v=j5wIojjtdr8

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [VÍDEO] Castelló: manifestació Vaga General
11 oct 2010
Les pancartes i els crits majoritàriament en espanyol. Això d'anar l'EI de la Plana de la ma del sindicat Espanyol CGT descafeina la mani. Millor menys però més coherents.
Amunt l'EI de la Plana!!
Re: [VÍDEO] Castelló: manifestació Vaga General
11 oct 2010
que jo recorde a la mani la majoria de crits eren en català. La propaganda estava en català i la lectura de manifest va ser tb en català. Per cert que tab estava la COS, i molts altres que es van unir perquè sí
Sindicato Sindicat