Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Castelló: 9 octubre. Contra-manifestació antifeixista
09 oct 2010
Resposta popular antifeixista molt superior a la manifestació ultradretana.
9_octubre_antifa_castello 6.JPG
9_octubre_antifa_castello_enregistrant.jpg
9_octubre_antifa_castello_repressio.JPG
9_octubre_antifa_castello 5.JPG
9_octubre_antifa_castello 4.JPG
La resposta popular fou clara, Castelló de la Plana ha plantat cara a l'amenaça feixista que pretenia pervertir els símbols de la nació catalana amb un homenatge a Jaume I on les consignes xenòfobes eren presents. Un <a href="http://www.tiadoc.com/wp-content/uploads/2009/02/caca.jpg";>partit polític espanyol institucional d'ultradreta</a> programà per al 9 d'octubre un acte on aquests elements feien gala de les seues vertaderes intencions totalitàries, racistes i propulsores de l'imperialisme espanyol.
La població respongué de manera civilitzada organitzant-se en assemblees per a mostrar públicament el rebuig en una concentració desenvolupada aquest matí. 50 metres amb un ampli cordó format pels cossos repressors de l'estat espanyol tractaven de protegir als individus feixistes i arraconar la concentració antifeixista.
Mentre s'entonaven càntics com “la Plana és antifeixista”, “nazis no” o “País Valencià - Països Catalans” la policia amenaçava amb carregar contra els assistents mentre els enregistrava amb càmeres de vídeo.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa