Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Maulets] En suport a les webs (kaos en la red, etc.)
08 oct 2010
http://maulets.org/veure.php?id=1598
En suport a Kaosenlared.net [Països catalans, 6/10/2010]
Des de Maulets, el jovent indepentendista revolucionari, trobem lamentable l'actitud de la 3a tinent d'alcalde de Barcelona, Sra. Assumpta Escarp, titllant alguns mitjans de comunicació "antisistema" d'incitar a "la violència". Condemnem enèrgicament aquestes acusacions i incitem al jovent català a fer algunes reflexions:

* Kaos en la red és un mitjà de comunicació digital que mai ha fet apologia de la violència, al contrari d'altres mitjans oficialistes, que han aplaudit sovint els atacs salvatges i injustificats dels Mossos d'Esquadra. Entre aquests mitjans hi trobem El Periódico o La Vanguardia, mitjans vinculats a la "sociovergència" que constituieix el lobby a favor de la violència policial més actiu del nostre país.

* Trobem molt trist i gens democràtic que algú proposi tancar mitjans de comunicació per treure notícies que qüestionen l'ordre actual de les coses, és a dir, el sistema capitalista i l'Estat espanyol. Després, aquests suposats "demòcrates" acusaran països socialistes de censura, mitjançant la manipulació de la realitat en aquells països, però no diran res, és més, aplaudiran el tancament de diaris com l'Egunkaria i demanaran el tancament de webs.

* Aprofitem el comunicat per denunciar la campanya orquestrada de setge mediàtic en contra els "grups antisistema", els grups anarquistes i el moviment okupa. Maulets ens sentim profundament en contra del sistema capitalista i patriarcal, així com utilitzem l'okupació com a eina. Per aquesta raó ens sentit atacats quan els mitjans de comunicació oficialistes proclamen als quatre vents que cal reprimir aquestes expressions de descontentament en contra del sistema capitalista. Respecte l'ús del terme "antisistema" com a adjectiu pejoratiu, considerem que cal donar la volta al setge mediàtic i deixar ben clar que ser "antisistema" és una opció ideològica davant l'actual cojuntura de sistema capitalista, que comportat centenars de milers d'aturats als Països Catalans i la precarització de milers de contractes laborals.

Per totes aquestes raons, considerem que la Sra. Assumpta Escarp ha de retirar les seves acusacions de manera immediata, així com animem als companys i companyes de Kaosenlared a seguir amb la seva feina de difusió dels que no tenim veu als mitjans oficialistes.

SÍ A LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ, SÍ A LES VEUS CRÍTIQUES EN CONTRA AQUEST SISTEMA INJUST!

Maulets, el jovent independentista revolucionari, 6 d'octubre de 2010

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets] En suport a les webs (kaos en la red, etc.)
08 oct 2010
los únicos que han dicho alguna cosa...
Sindicat Terrassa