Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El PSAN dóna suport a Laporta
07 oct 2010
Els tres o quatre militants que té el PSAN donen suport a Laporta.

No podiau haver enterrat al PSAN amb diginitat?
El Partit Socialista d'Alliberament Nacional dels Països Catalans ha comunicat la seva voluntat de tancar un acord amb Solidaritat Catalana per la Independència (SI), que lidera Joan Laporta.

Totes dues formacions han mantingut converses i han manifestat que desitgen arribar a una entesa que els permeti treballar plegats per la independència i la reunificació de "la nostra Nació Catalana, els Països Catalans" desvinculant-se de l'opció autonomista.

Assemblea de Representants de la Nació Catalana
Una entesa que passaria per recollir en el Manifest Electoral de SI la formació i celebració d'una Assemblea de Representants de la Nació Catalana, formada per representants democràticament elegits arreu a tots els seus territoris, en cas que SI aconsegueixi la proclamació d'independència del Parlament.

Un altre punt de l'acord, és que la proclamació de la independència "haurà d’ésser ratificada, si s’escau, d’acord amb la comunitat internacional", mitjançant "referèndums en els territoris respectius de la Nació catalana", i "tindrà efecte allà on compti amb una majoria absoluta de representants del Parlament respectiu i/o sigui aprovada majoritàriament en referèndum pels seus ciutadans".

Independència "en dos temps"
Acceptar una proclamació d'independència en dos temps --primer pels diputats del Parlament de Catalunya i després per l'Assemblea de Representants Polítics del conjunt dels Països Catalans--, seria un altre dels requisits destacats del principi d'acord.

Són alguns dels punts que es negocien de cara a la presentació d'una candidatura conjunta. Segons els PSAN, s'ha constatat que SI és, en aquest procés electoral, "l'única opció independentista que no ha participat en la gestió autonòmica i que, en conseqüència, representa la possibilitat que l'independentisme deixi d'estar segrestat electoralment al servei de l'autonomisme". La formació diu que valora positivament, de forma global, l'esborrany de Manifest electoral de SI, tot i que admet que "és una rebaixa notable de la proposta inicial del PSAN, la qual postulava que la proclamació d'independència fos única i fos feta per a tota la nació, mentre que hi ha quedat formulada en dos temps

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El PSAN dóna suport a Laporta
07 oct 2010
traïdors!!!!!!!!! venuts i botiflers
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
07 oct 2010
Molt be. Ara que es prenguin la medicacio paliativa per l'esquizofrènia i l'etnocentrisme. Que mirin de fer poca propaganda als mitjants altermondialistes, que s'esbaroten. Llegir i viatjar sempre que puguin... Els llibres marxistes, la falç i el martell a les golfes.

Enfermera, que passin els següeents!
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
07 oct 2010
debeu ser una mica analfabets si no sabeu que el PSAN porta 20 anys promovent una aliança interclassista. La diferència de matís és que abans (amb Catalunya Lliure) volien ser ells la direcció (per tant, els comunistes, a l'estil dels moviments alliberament nacional del 3r món, aliances interclassistes sota direcció comunista) i ara, vist com està el món, es conformen amb no ser la direcció sinó una peça més.

I que consti que en absolut ho defenso, només dic que són "tan" o tan poc traidors ara com al 92. que alguns encara tingueu acné a la cara i us penseu que la política neix amb la vostra adolescència no vol dir que no hi hagi vida abans.
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
07 oct 2010
No és "debeu", es deveu, setciències!
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
07 oct 2010
Què et pots esperar d'un partit que fa uns anys debatia si la gent amb cognom castellà havia de votar o no.
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
Cal aclarir l'aclaració:

L'any 92, el front patriòtic tenia 4 eixos bàsics que eren la independència, la reunificació, el socialisme i el respecte a totes les formes de lluita.

Sembla que el PSAN ha perdut 3 dels 4 llençols. Jo si que hi veig la diferència!
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
Bé, anem veient-nos les cares. Tots aquells que sospitavem que allò de "Independència i socialisme" era una forma de distreure'ns i de "darnosla con queso", podem confirmar els nostres temors: ara, ni con queso. Catalunya lliure i feixista, clar, clar..Gran projecte alliberador, sí señor..No tardarem a veure la resta d'indepes seguir aquest cami, ja se sap, el socialisme fa moolta mandra, mola més el nacionalisme chovinista, racista, d'extrema dreta. I cuan penso que m'acusaven de facha per tenir companys i arrels més enllà de l'Ebre! No ens deixem enredar: morin tots els estats! Ens trobareu fent-vos front..
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
El pitjor no és que el socialisme faci mandra, el pitjor és que arribats a un punt on aquests aprenents de polítics veuen la possibilitat de col.locar-se i guanyar una pasta se'ls esborren les idees socialistes del cap.

Mort a l'estat i a tota autoritat
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
El PSAN no són quatre, és un i es diu Josep Guia. Això no vol dir que sigui millor o pitjor, senzillament indica que és un.
Indymedia està ple de patriotes de pa sucat amb oli que mai assumiran una contradicció en els seus plantejaments presumptament puristes. I si els gavachos de Prades decideixen ser francesos en lloc de catalans? i si els espanyols decideixen continuar sent espanyols? I si els catalans del principat decideixen enviar a prendre pel cul la resta del país? I si...

La majoria dels que esteu per aquí sou una punyetera colla d'indocumentats que viviu una palla mental digna d'estudi psicològic. Que que si, que ara seré un espanyol, botifler, traïdor... i enemic d'en Jaume. Però i què?
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
El PSAN sempre ha defensat amb afany la unitat dels PPCC. Jo crec que no respon a una abaixada de pantalons i que sol respon a una conjuntura temporal, però senzillament me la porta fluixa aquesta unitat, per això hi ha les assemblees de joves, que no tenen cap mena de vinculació orgànica amb el PSAN. En Laporta és un especulador i un burgès acabat. Podem trobar consol en Irlanda del Nord de principis de segle, on es van haver d'establir acords temporals amb independentistes burgesxs, donat que calia finançament per l'acció armada. Burgesia a cagar!
Salut i socialisme!
Catalunya Lliure d'especuladors!
08 oct 2010
Si el equip econòmic de Laporta com a president de la Generalitat, el condueix el mateix home que Laporta tenia com a president del Barça? el sr.Xavier Sala i Martín (fonamentalista neoliberal allà on els haguí), al principat tenim assegurat un esclat social a menys de 15 dies de que Laporta assumeixi la presidència de les quatre províncies i declari l’estat català com a part integrant de l'UE i de l’OTAN.

Llavors, en mig del esclat popular contra un neoliberalisme a rostre descobert, arribarà l’hora de gran PSAN, erigit com avantguarda del proletariat català que asaltarà el palau de la Generalitat i proclamarà el socialisme i la nostra independència de Paris, Berlín i Washington.

Aquí al cinturó roig del Baix Llobregat coneixem be el “talante” especulador de aquest personatge, Barça-Park i demes històries. Però si el PSAN el recolza es per alguna cosa? que nosaltres pobres treballadors i treballadores profans no entenem, deixem les qüestions estratègiques per als científics socials que tenen les claus per interpretar el materialisme històric i dialèctic.

El que ha de fer l’esquerra independentista es implorar els savis consell del comitè central del PSAN i el gran Josep Guia, enlloc de ignorar-lo com fins ara.

No hi ha victòria, no hi ha derrota sense el gran partit comunista!
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
Ja falta poc perquè es vagin desenmascarant tots aquells que han entrat als partits a força de ser més dissidents que ningú, els montilla i sara del demà. Aneu prenent nota perquè algun dia seran ells els qui ens enviin els mossos. I no parlo només del PSAN...
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
El PSAN només dona suport a Laporta per ferli perdre vots, crec que molta gent aquí no s'adonat de l'estratagema.
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
A veure cibertontos, el psan fa el que li surt de la fava i prou, i no us n'ha de donar cap d'explicació. Si no fossiu tant rucs, reflexionarieu del pq unes sigles històriques de l'esquerra independentista, enlloc de recolzar una candidatura independentista i d'esquerres al parlament o faran per una que no ho és. I és molt senzill: pq la d'esquerres (la CUP) no hi és. Alguns van creure que no calia fer el pas i així ens va. Haurem de sguir esperant que alguns madurin i es facin grans, mentre anem perdent llençols a cada bugada
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
08 oct 2010
i per cert, acusar als militants de botiflers i traidors és de niñatos malcriats, a veure si mai arribeu a portar a les esquenes la meitat d'anys de militància i lluita que porten els psaneros. Es pot dir que s'han equivocat, que és un error,... però no la resta
Re: PSAN = nazional-socialistes reciclats en filoconvergents!
08 oct 2010
El nazionanisme catalanista en xifres:
CiU = 1 milio de vots
ERC = 400 000 vots
Cup = 20 000 vots

Cal afegir que la meitat dels votants del PPC son catalans de soca-rel, pero s'estimen mes un duro a la butxaca que mil senyeres al vent... esencialisme catalino?
I tambe que el 80 % dels votants del PSC son xarnegos i 'Quetelunyeee' els hi bufa la... pepitilla. ICV idem de idem, sols que en totes dues formacions politiques el 90 % dels quadres dirigents son catalanistes de pagament.

El dia que els xarnegos prenem conciencia del nostre poder i començem a posar en marxa una alternativa politica i social de veritat, el principat canviara de nom: enlloc de 'Quetelunyeee' tornarem a esser 'Gotia', el pais sense amos que forem abans de ser la 'Marca Hispanica' dels invasors cristians, o la 'Ibèria-Laietania' pre-imperial romana. Els cata-libans filoconvergents anireu voluntariament cap al exil·li o us repatriarem cap a Flandria -la pàtria dels vostres avanpassats germanics- i/o potser haureu de demanar la tanda per fer les feines mes feixugues i malpagades al principat d'Andorra o la Comunitat Valencianeee. Temps al temps...
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
09 oct 2010
El PSAN no té cap rellevància avui en dia, perquè fer tant de soroll per quatre gats i el ratolí?

A veure quin percentatge de catalans coneix el PSAN, el %0.002%?
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
09 oct 2010
Me mare, que últimament havia votat ERC, deia fa uns dies, que si el PSAN es presentava, el tornaria a votar de nou. Per tan, si q tenen responsabilitat històrica. D'aquí a desacreditar-los hi va molt. Jo confio en que aquesta gent saben el q es fa, igual que els de Crida x la Terra. Salut i socialisme! teniu la meva confiança. Amunt lxs que lluiten!
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
09 oct 2010
Amunt els que lluiten? Anar del bracet amb Laporta és lluita?

Sisplau
Re: El PSAN dóna suport a Laporta
09 oct 2010
Doncs podeu votar la candidatura "Des de baix", molt més obrera i menys burgesa que Laporta. És la vella qüestió de qui preval el socialisme a la independència
Sindicat Terrassa