Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Castelló: La CRTR a la vaga general 29-S
07 oct 2010

El treball de la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) ha sigut decisiu en les mobilitzacions socials produïdes al voltant de la vaga general del 29-S.

29-09-2010 Vaga General CRTR (1).JPG
Coordinadora_Repartim_el_Treball_i_la_Riquesa.jpg

Durant les setmanes prèvies a la vaga general del 29-S la Coordinadora Repartim el Treball i la Riquesa (CRTR) va establir punts informatius per diferents places de Castelló de la Plana. Es repartiren milers de pamflets informatius de la CRTR així com dels col•lectius que aglutina: Esquerra Independentista de la Plana(EIP), Esquerra Anticapitalista i CGT.

D'altra banda la CRTR va convocar el 29-S una manifestació alternativa a la dels sindicats reformistes. A les 19:00h de la vesprada es concentraren unes 600 persones a la plaça Independència (la Farola). Van recórrer el carrer Zaragoza, la plaça Tetuan, el carrer Colom, el carrer del Mig, la plaça Clavé, acabant a la plaça de l'Olivera.
Al llarg de la manifestació reivindicativa s'entregaren pamflets informatius als veïns, es penjaren cartells i es tancaren els pocs locals comercials que romanien oberts (4 en tot el recorregut). L'acte conclogué amb un parlament polític desenvolupat pels portaveus de la Coordinadora Obrera Sindical (COS), la CGT i el Casal Popular de Castelló.

Aquesta vaga general ha permet a moltes persones de Castelló de la Plana (gent a títol individual i col•lectius) treballar de forma unitària mitjançant el projecte de la CRTR. Ara és el moment de continuar la lluita pels nostres drets. El 29-S no s'ha acabat res!

COORDINADORA REPARTIM EL TREBALL I LA RIQUESA (CRTR)


This work is in the public domain
Sindicato Sindicat