Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Incitar a la violència
07 oct 2010
Com a ciutadà d’un estat democràtic com és l’espanyol he de manifestar que estic totalment a favor de tancar o/i il•legalitzar les webs que inciten a la violència, per tant dong tot el meu suport a la Sra. Assumpta Escarp i a totes aquelles iniciatives que condueixin a treure de la xarxa aquest virus.

No parlo en nom de cap organització, parlo per mi mateix, com a víctima de certs missatges que passejant per Internet et pots trobar i que lamentablement et poden conduir a practicar la violència, posar-te molt a prop d’exercir-la i en molts casos arribar-la a entendre.

Sense anar més lluny em genera un grau de violència bastant elevat veure webs com la del Ministerio de Trabajo e Inmigración (http://www.mtin.es/), braç executor dels plans antiobrers del govern del POSE. Parlant d’aquest partit, la seva web (http://www.psoe.es/), també em treu la meva vessant més violenta al veure que dient-se d’esquerres a programat tot un pla per a atemptar contra les treballadores i treballadors.

De les webs de partits hi ha unes quantes que em fan venir pensaments violents. Per posar només alguns exemples: la del Partido Popular (http://www.pp.es/), la de Falange Española de las JONS (http://www.falange.es/), ... Webs que són una burla per la memòria històrica y per a totes aquelles i aquells que van lluitar contra el feixisme.

No cal dir com em poso quan veig webs com la del Foment de Treball Nacional (http://www.foment.com/) o la de lal Confederación Española de Organizaciones Empresariales (http://www.ceoe.es), plorant per que encara no tenen prou amb la reforma laboral aprovada.

I que me’n dieu d’aquestes? Fuerzas Armadas Españolas (http://www.fuerzas-armadas.es), amb un pressupost pel 2010 de 8.817.147.570 €, amb les seves missions humanitàries i la defensa de la integridad de la patria, la seva progre ministra (http://www.mde.es/), la Guardia Civil (http://www.guardiacivil.org) i el cap de tot això su majestad el rey, amb un pressupost pel 2010 per a la casa real (http://www.casareal.es/) de 8.896,92 (en milions d’€) ... Com veureu totes aquestes webs el que fan és provocar reaccions violentes a tota la gent que pertany a capes populars i/o a pobles oprimits com és el meu cas.

Ja per acabar, i sabent que té un especial interès per liquidar les webs d’informació o de notícies que inciten a la violència, li dic una que a mi em remou l’estómac, sent-li franc: m’omple de ràbia! Estic parlant d’El Pais (http://www.elpais.com/). És una mena de portaveu, o full dominical de moltes de les organitzacions, partits, reis, patrons ..., que fins ara us he anat descrivint.

Sra. Escarp, espero que li sigui d’ajuda aquesta informació de webs que inciten a la violència i que jo mateix m’he vist afectat, com li he dit, i que amb humilitat li he facilitat. Només dir-li que contra elles aplicar allò que diuen els seus de dalt: Tolerancia cero.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Incitar a la violència
07 oct 2010
molt bé!


criminals dels euros a la presó
Els militars són els violents professionals
07 oct 2010
T'has deixat la web amb més recursos de l'Estat Espanyol dedicats a incitar a la violència:

http://www.soldados.com/
Re: Incitar a la connivencia amb la corrupcio
07 oct 2010
Per cert, a la talibana pro 'manu militari' contra los antisistema Asumpta Escarp li estan creixent el enanos sota la catifa del seu bastió:
la trama de corrupcio de Ciutat Vella ja esquitxa als seus col·laboradors mes directes:
http://www.europapress.es/buscador.aspx?orden=fecha&buscar=%22presunta%2
Re: Incitar a la violència
07 oct 2010
diari "20 minutos"(4maig'10):
"España autoriza la venta del 50% de las armas a países en conflicto" (inclòs Marroc, isrrael, colombia, pakistan...) I encara k esta prohibit segons "el articulo 8 de la ley 53/2007 sobre comercio exterior en materia de defensa"...
Som a la 6a posició del ranking mundial en venta d'armament...

ADN (23-7-'10):
Al 2009 Espanya va exportar "material de defensa y doble uso" per valor de 1491 mil.lions d'euros.
(van aumenentar un 33,37% respecte a l'any '08.

Los militares tendrán rango de autoridad. Aprueba el 26 febrer 2010 el Consejo de Ministros

Resum: Los militares tendrán rango de autoridad en tareas antiterroristas
El Gobierno aprueba hoy el decreto sobre seguridad en las Fuerzas Armadas.
Los militares que participen en operaciones de vigilancia y protección, en apoyo a las Fuerzas y Cuerpos de Seguridad del Estado, como consecuencia de atentados terroristas u otros actos ilícitos y violentos tendrán la consideración de agentes de la autoridad, lo que significa que los ciudadanos estarán obligados a seguir sus instrucciones y que se castigará con especial rigor a quienes les desobedezcan, se resistan a sus mandatos o les agredan verbal o físicamente. Así lo dispone el Real Decreto sobre seguridad en las Fuerzas Armadas que hoy tiene previsto aprobar el Consejo de Ministros, a propuesta de la titular de Defensa, Carme Chacón.

articulo entero y más:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/390694
Sindicat Terrassa