Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Arriba un vaixell de guerra al port de TGN
07 oct 2010
judici1web.jpg
judici1web.jpg
Ahir dimecres va arribar el Mounth Withney, un vaixell de guerra nord-americà que ve de l'Iraq. Aquí teniu el comunicat que hem fet amb la macabra visita. Estarem totes les tardes fins el dissabte que marxa ala carrers de TGN repartint informació i visualitzant la nostra protesta.
També avui s'ha suspès el judici que 8 membre de la coordinadora teníem per pintades al terra per denunciar la despesa militar a l'estat espanyol i informar sobre l'objecció fiscal.

COMUNICAT DENÚNCIA PER LA PRESÈNCIA DE VAIXELLS DE GUERRA AL PORT DE TGN
"Aquest matí ha coincidit en el temps la paradoxa militarista de la ciutat de Tarragona: mentre es jutjava a 8 antimilitaristes de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau per denunciar la despesa militar (50 milions d’euros diaris a l’estat espanyol) la ciutat, que es va declarar fa uns anys ciutat de la pau, continua acollint vaixells de guerra, aquesta vegada en “escala de rutina” ha atracat el Mount Whitney, vaixell de la VI flota nord-americana. La rutina es refereix a ocupar països, assassinar innocents, robar recursos... La rutina d’aquests soldats a Tarragona serà més semblant al repòs del guerrer, un parèntesi per oblidar i esborrar del cap dels militars els horrors sembrats a l’Iraq.

Des de la Coordinadora volem manifestar el nostre continuat rebuig a aquesta presència militar, un sentiment que creiem molt estés entre la ciutadania de Tarragona tal com van manifestar les més de 10000 persones que s’oposaven als vaixells de guerra en el marc de la consulta contra la guerra del 2003, les multitudinàries manifestacions contra la guerra del mateix any, i les prop de 5500 signatures contra l’arribada de vaixells militars a Tarragona el 2004.

Exigim de les autoritats civils que siguin coherents amb els seus discursos i decisions, una ciutat que forma part de la red internacional de “Mayors for peace” , que volia assolir la capitalitat europea de la cultura amb un discurs de pau enviant vaixells culturals pel Mediterrani, que va aprovar a un ple municipal al Febrer de l’any 2003 que és una “ciutat contra la guerra”...
Des dels moviments socials i la ciutadania en general continuarem cridant No a les guerres i a les seves eines de matar.
Fora vaixells de guerra del port de Tarragona".

This work is in the public domain

Comentaris

Guerra guerra guerra, guerra contra Iraq
07 oct 2010
A l'iraq us volia veure jo protestant a veure el que dureu si és la podeu desplegar del tot.
Re: Arriba un vaixell de guerra al port de TGN
07 oct 2010
pues claro que estaria bien vernos alli por que ya sabes en que bando estariamos y en cual estarias tu. siempre que pienso en los primos de mesopotania me acuerdo de tus 7 colegas je j e uno que andubo metiendo el morro en las afap. aunque otras veces me aciuerdo de los primos de bilbao y como no alli tambien se queman coches, je je no te recuerda a ninbgun inspector jefe. ja ja aj aj aja aja aj aj aja aja aj aja aja aj aja aja aj aja aja ja aja aja aja aj aajaja aja aja aj aja
TU TRANKI QUE YA TE LLEGARA
Sindicat