Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Acuso en Saura de desinformar i mentir, de pràctiques terroristes i desallotjament il·legal el 29-S.
07 oct 2010
L'odi violent i salvatge que traspuen les reaccions dels polítics, de la patronal i dels mitjans de comunicació contra els els moviments socials, veinals, alternatius, que ells anomenen despectivament antisistema, ens mostra que anem pel bon camí
“Nos mean encima y nos dicen que llueve” Agustín Garcia Calvo.

Els insults histèrics, rabiosos dels polítics, com els d'en Saura, l'Assumpte Escarp, Mas, Hereu, i els dels intel·lectuals prostituïts als poders, com la Rahola, ens alegren en gran manera perquè ens mostren que portem el rumb correcte.

Els mitjans de comunicació corporatius ens han criminalitzat una vegada més tractant-nos de vàndals, salvatges, energumens, a tots els que estem contra el sistema capitalista. La histèrica Rahola el capdavant de tots els llepaculs, com sempre, insultant i demanant més repressió. La meuca Escarp ha demanat que es tanquin totes les Webs alternatives. Aquestes prostitutes del poder, que tenen tot l'any per expressar-se, no toleren que els moviments socials s'expressin ni tan sols un dia a l'any. L'Escarp al·lega per a tancar les Webs alternatives que un internauta va escriure que enlloc de cremar escombraries (molts containers per la pròpia policia) calia prendre la televisió i expressar el que pensem. És evident que és una bona idea que al menys un cop a la vida , els milers que no tenim, ni tindrem, dret a la televisió ens la prenguem, al menys en un dia de vaga, i ens expressem. Però la reaccionaria Escarp, proposa que es tanquin totes les Webs alternatives. Això és una amenaça violenta i terrorista, ja que vol privar a milions de lectors d'opinar i pensar i expressar. Una amenaça de violació dels drets de mils de persones, una idea salvatge. I respectem el seu cervellet de pardal, i les seves opinions terroristes, però no ens podem estar de respondre les amenaces i insults amb insults. Ja que tampoc som de pedra, ni tenim temps a perdre amb redaccions formals. A nosaltres no ens paguen per escriure. L'ocupació de les fabriques de mentides és una opinió sana , una proposta normal, democratica que s'ha fet en totes les dictadures i països civilitzats, ja que tots tenim el dret d'expressar-nos i més quan els politics s'han apropiats dels mitjans de comunicació. Si per això cal tancar les Webs alternatives, aleshores els que proposem que cal una revolució, se'ns hauria d'empresonar... Ni en Franco ho feia!!!

Qui és més terrorista? ¿Els que defensen el sistema capitalista, amb guerres de milions de morts, genocidis, l'explotació salvatge i continuada, opressió, misèria i disminució de drets i llibertats, o bé, els que estem contra aquest sistema capitalista explotador i criminal? La historia i el sentit comú ens donen i donaran la raó a nosaltres, pels segles dels segles, pper molt vidres trenca depi les multinacionals i cotxes de policies que ensenyin les prostitutes dels poders.

Segons els mitjans desinformatius de l'estat, els vandàlics són els el que han trencat quatre vidres de les multinacionals i cremat les escombraries de l'Ajuntament i a més tots els que manifestaven en les manis alternatives.
Les multinacionals amb vitrines trencades han fet ràpidament reclamacions inflades de danys per a ser indemnitzats milionariament, es a dir, segueixen robant. Aquests lladregots només saben robar, a costa del poble.

Violació del dret de reunió i manifestació.
Fou un abús intolerable i violació del dret de reunió i manifestació el fet que en Saura ens enviés els mossos agressivament als que estàvem pacíficament reunits a la plaça Catalunya al migdia del dia 29-S. En Saura va cometre el delicte al llençar els mossos a desallotjar sense ordre judicial als moviments socials instal·lats al banc de crèdit. Delicte amplificat ja que ho va cometre amb premeditació i amb mentides criminals.
I el que no és normal que desallotgi a tota la plaça Catalunya tractgant-nos com si fóssim criminals, quan estavavm tranquilament reunits a la Plaça de Catalunya. . El món al revés!
Tampoc té cap lògica que un cop ocupat violentament , salvatgement i controlats els quatre joves innocents que estaven dintre, enlloc de buscar explosius, bengales, còctels molotov inexistents al banc, per suposat, el primer que fan és treure la pancarta, violant així un dret d'expressió dels moviments socials, que res tenien a veure amb les paranoiques acusacions de'n Saura.

Els quatre militants que estaven dintre, l'únic que feien era informar de la repressió policial, de les detencions policials, informar-nos que a Sants els mossos havien apallissat i estovat de mala manera a un nombrós grup de manifestants. Però , segons les suposicions i deliris paranoics de'n Saura estaven allà tancats coordinant les accions violentes. De fet les acusacions són encara més estrambòtiques i recargolades: sortien del banc i anaven a fer accions violentes i tornaven al banc, tancat amb cadenes, a refugiar-se.

En Saura , aprofita la crema misteriosa d'un cotxe de la urbana per acusar als okupes i decidir el desallotjament il·legal amb l'excusa que allà hi estaven amagats els dos autors encaputxats! Mentides, calumnies, desinformació criminal ja que utilitzen aquestes mentides per violar el dret d'expressió, de reunió i manifestació i de fer vaga, dels milers de persones que estàvem a la plaça de Catalunya i per ocupar-se il·legalment un edifici i treure la pancarta que deia quatre veritats: .

Els banquers ens asfixien
La patronal ens explota
Els polítics ens enganyen
CCOO i UGT ens venen

Què és un cotxe cremat davant les lleis criminals que retallen drets, llibertats i les vides de milions de treballadors?
Els quatre rics que imposen les lleis neolliberals que asfixien als treballadors són els que diuen i propaguen que “els vandàlics són els que manifesten contra el sistema capitalista”. I les putes del poder ho repeteixen com llores.

Per què varen treure ràpidament la pancarta si el que buscaven eren els que cremaven escombraries i els autors de l'incendi del cotxe?
S'ha de tenir molt poc cervell per acusar de violents els que exhibien una intel·ligent pancarta i distribuïen informació i revistes gratis.

El cotxe cremat, una provocació policial.
El miserable Saura ni sap mentir. És absurd que els dos encaputxats que varen cremar el cotxe, tan si eren policies com antisistema, se'n anessin al banc de crèdit okupat a refugiar-se, que estava tancat i barrat aquest dia, amb policia secreta i fotògrafs per tots cantons, sobretot a l'entrada.
Els que varen cremar el cotxe, dos encaputxats, fossin policies o antisistema, sabien que l'ultim lloc per amagar-se era el banc ocupat pels moviments socials. Tots sabien que el banc ocupat molestava perquè estava subvertint creativament la vaga general, i possibilitava a molts d'anar a manifestar al marge de la desfilada pactada de CCOO i UGT. També creiem que qualsevol matinada els esbirros del Saura, amb permisos o sense, desallotjarien violentament als joves i pacific militants, i traurien ràpidament la pancarta que senyalava quatre veritats:

els banquers ens roben
la patronal ens explota
els polítics ens menteixen,
els dirigents de CCOO ens venen

Però no ens pensàvem que ho fessin en plena vaga i amb la plaça de Catalunya plena de manifestants. Això és ja desesperació, molta fanfarroneria i ganes de comportar-se com un pardonavides o sherif de l'Uest.

Si els autorsde la crema del cotxe haguessin sigut manifestants, no haurien anat a refudiar-se al banc barrat, envoltat de policies per a donar l'excusa al Saura de desallotjar-lo, el fet més fotografiat del 29-S de Barcelona, censurat pels mitjans d'aquí, com en el franquisme, i reproduït a l'estranger.

La versió del Saura és irreal, absurda i fantasmagòrica. En qualsevol país civilitzat li feria presentar les proves de les mentides i calumnies davant la justícia i als ciutadans. Però aquí és el revés, el jutge ara ha canviat d'opinió, i ha obert diligències penals contra els ocupants, que diu no coneix, però que en Saura ja sap que varen participar a les accions violentes sense coneixer-los. I la justícia s'oblida del desallotjament il·legal! Aquesta impunitat és l'origen de futurs crims, de futures il·legalitats, de més provocacions policials en les pròximes vagues.

Mentides, distorsió i falsificació dels fets.
Quina credibilitat tenen els mitjans corporatius que se la passen justificant el terrorisme dels EUA i d'Israel, que donen suport a les guerres terroristes d'ocupació de pobles rics en matèries primeres, que amenacen amb armament nuclear, que malgasten milers de milions amb armes, i amb fomentar l'industria de guerra, que donen suport als partits corruptes i que titllen de terroristes als joves rebels, farts de tanta injustícia, quan trenquen uns vidres de multinacionals?

Quina credibilitat té el Saura quan afirma públicament que els estaven reunits al banc de Crèdit es dedicaven a complotar contra els mossos, que el banc era centre d'operacions contra els mossos, i altres bajanades, mentides, calumnies criminals, que ni cal enumerar. Les dues vegades que he estat dintre el banc, una hi havia una reunió de moviments socials i l'altre una xerrada sobre cooperativisme. Les mentides de'n Saura i dels mitjans que ho reprodueixen són calumnies criminals. I el pitjor, en base als seus propis deliris, es permet desallotjar il·legalment el banc i tota la plaça Catalunya. Sabem que en Saura és un mosso més del quatre rics mafiosos que ens governen. No es creguin que som il·lusos!


Desallotjament de la plaça Catalunya.

Els que estàvem a la plaça tranquil·lament gaudint d'un dia assolellat i primaveral, comentant la pancarta artísticament ben posada o qualsevol altre cosa publica, varem haver de presenciar com els mossos irrompien a patates i cops de porra, i com aquestes besties tiraven violentament una taula amb llibres revistes, papers octavetes i butlletins informatius amb coces, patates i cops de porra. . Es molt desagradable pels que estimem els llibres veure com unes besties tiren per terra violentament,inesperadament a cops de coces i a cops de porra a les revistes, diaris que explicàvem les misèries dels que ens governen; que en Saura sap perfectament:
Els banques ens roben
la patronal ens explota
els polítics ens menteixen
els de CCOO i UGT ens venen

Varem haver de córrer perquè els besties armades i amb les porres aixecades ens perseguien i donaven cops als que no es movien. Ens varen fer fora de la plaça de Catalunya. Jo als meus 59 anys, i massa gras, no tinc perquè córrer, en un dia de vaga general, al igual que altres companys de l'ateneu, de la CGT, CNT de més edat i tot. Ens varen violar el drets de reunió i manifestació a tots, als joves, dones, homes, treballadors, estudiants, aturats. Els únics que no molestaven eren als turistes. Així demostren que els carrers de Barcelona són pels turistes i la burgesia catalana que fa negocis amb els turistes.
El pitjor és que aquestes pràctiques terroristes han estat acompanyades de mentires, desinformació, i ocultació del que va passar.

L'excusa del cotxe incendiat.
I el que és més greu, en Saura aprofita l'excusa de la crema misteriosa d'una cotxe de la urbana per dos encaputxats misteriosos. Els que els varen veure comenten que no tenien pinta de manifestants. Els dos autors varen aconseguir cremar el cotxe amb molta facilitat davant els mateixos nassos de la policia i fotògrafs i cents de persones, com si el cotxe fos de paper.
I el més increïble, segons podem veure en els vídeos de l'agència alternativa 29-S, els misteriosos encaputxats varen tenir temps de firmar en el cotxe el signe dels okupes i una A dels anarquistes, abans de cremar-lo. Tot això davant els nassos de la policia.
Desprès d'aquesta extraordinària proesa d'uns suposats okupes invisibles, un es pregunta: com és que no cremen dotzenes de cotxes de la policia cada setmana, si és tan fàcil? Normalment veiem els mossos i tota mena de policies en bars i restaurants en hores de servei, i constatem que deixen els cotxes mal aparcats en qualsevol cantonada. Com és que no els cremen si s'inflamem com la gasolina?
Sobretot si tenim en compte que la crema d'un vulgar cotxe té més importància pels Mas Mèdia que una vaga general preparada amb tres mesos i que un ridícul cotxe te més atenció mediàtica que les reivindicacions i protestes de milions de treballadors. Té més portada i ressò un insignificant cotxe cremat que la retallada als drets de milions d'obrers i la vaga de milions de treballadors. Aleshores si tan acolloneix a la burgesia la crema d'un cotxe, els dos encaputxat experts ho haurien de reproduir cada dia, o cada setmana. Com és que no s'encenen cada dia un piló de cotxes si són tan fàcils de cremar? Per lògica la policia és la mateixa un dia de vaga que un dia de cada dia, i el nostre menyspreu no varia tan si estan prenent un cafè, com engabiats en un furgó.

Si la policia de'n den Saura no sap vigilar els seus propis cotxes en una plaça plena de cotxes de policia, com pot garantir els drets i propietats dels ciutadans? Sembla que sols serveixen per vigilar El Corte Inglés, la més fastigosa i emblemàtica multinacional de la plaça Catalunya: 4 furgons plens de bèsties vigilant els aparadors i l'entrada del Corte Ingles perquè l'elit burgesa de Barcelona aprofiti el temps de vaga per anar de compres.
Com pot arribar a tenir tan de morró en Saura al presentar al jutge que s'havia de desallotjar l'edifici per a protegir la vida dels propi okupes, ja que l'edifici no estava en males condicions, segons ell, i no hi havia prou seguretat. Sembla tret del manual terrorista dels EUA, que diuen que ocupen països per a salvar la vida dels que massacren.

No es pot desallotjar un edifici en un dia de vaga general i al mig dia i a la plaça de Catalunya plena de manifestants. Encara que hagués tingut el permís. . Es de sentit comú! Però el depressiu i nerviós Saura, amb les ganes de acontentar els seus amos, va fer-ho en ple dia i sense ordre judicial, acusant criminalment als companys de moviments socials de la crema del cotxe de la urbana i altres violències.

Em deia una amiga que ven llibres a Sant Antoni, que en els països civilitzats el que es fa és negociar una sortida sense brutalitats. I no d'entrar a cops de porra i sense avisar, sense negociar, ja que les portes del Banc han estat ben obertes a qualsevol ciutadà de Barcelona tots els dies.

Saura, per tant és culpable de provocació amb crema de cotxe policia, i de l'ocupació il·legal i violenta del Banc de Descrèdit espanyol i violació dels drets de reunió, manifestació i d'expressió al treure la pancarta que deia:
La banca ens asfixia,
La patronal ens explota
Els polítics menteixen
CCOO i UGT ens venen

Confessió del propi Saura.
Saura acaba de reconèixer que es va està movent desesperadament durant varis dies i pressionant els jutges per obtenir una ordre judicial sense èxit No tots els jutges són uns gossets obedients com en Saura.
Per tant l'excusa del cotxe a l'ultima hora és una invenció. Es una mentida com una catedral quan diu que va decidir entrar il·legalment perquè suposava, es a dir, amb base a les seves suposicions, que allà es refugiaven els que feien accions violentes.

Els cap de turc eren estrangers!
Tota provocació policial comporta la detenció de caps de turc i d'innocent que es mengen el marró, com es sol dir. Poc desprès dels fets i a una cantonada, la policia, que no sap ni protegir els seus cotxes, va detenir tres joves que anaven acompanyats d'una historiadora italiana. A una cantonada dels fets. Ells ni sabien que s'havia cremat un cotxe. Però aquesta policia és tan solemnement inutil va detenir a tres nois estrangers de vint anys amb vestimenta okupa: un danés, un aleman i un anglès que ni tans sols parlaven les llengües d'aquí i dos d'ells acabaven d'arribar a Barcelona. Els han tingut dos dies empresonats, com tan d'altres innocents, i no els han pogut acusar de res relacionat amb el cotxe, ja que ningú s'ho hagués cregut i hi havia el testimoni de la historiadora que havia estat el matí amb ells. Tot això per dir, que aquestes provocacions terroristes d'estat, han pèssimament mal fetes. Ni tan sols saben inventar-se proves. NI reivindicacions de misteriosos okupes. Res! I detenen estrangers que acaben d'arribar!!!
Els queda sols l'odi i els insults dels intel·lectuals prostituïts que es reprodueixen a dojo en tots els mitjans, per tal de subministrar dosis de por a les masses obedients. No sempre ha de ser ETA, cal variar les dosis: Al queda, antisistema, etc.
Alguns intel·lectuals se'ls ha d'animar a bordar i cridar histericament contra “els antisistema”: Assassins, brètols, vàndals. D'altres més experimentats, com la Radola , ja borden sols, per això se'ls premien més generosament.

Terrorisme d'estat?
Segurament ens podríem preguntar si és terrorisme d'Estat. Primer caldria dir si la Generalitat és un estat, ja que el govern de la Generalitat és de riure, de pa xocat amb l'oli, una manada de corruptes que juguen a ministres i presidents, i ni tan sols poden permetre al poble que decideixi un trist referèndum. Uns polítics de fira, subsidiaris de Madrid, dels borbons, supeditats a les multinacionals. Segurament com més hi reflexionem, més ens donem compte que aquest estat és de riure sobretot en qüestió de democràcia, però no en repressió i en terrorisme, en mentides i enganys.
En els casos de terrorisme d'estat, de provocacions policials, s'acusa ràpidament a uns cap de turc, que es troben fàcilment i es detenen. Els únics detinguts en la zona aquelles hores son uns estrangers 100% innocents de la crema del cotxe.

Preguntes per la investigació
Si en Saura no hi té res a veure (no rigueu), té l'obligació de saber quin és el terrorista que mana més que ell a Interior i a la Generalitat.
L'ajudarem, tot i que ell no passa informació:
Quin va donar l'ordre de detenir els 3 estrangers amb indumentària okupa? Els que varen donar l'ordre d'aquesta detenció arbitraria, segurament per aconseguir caps de turc, pot tenir molt a veure amb la crema del cotxe.
Per què el cotxe va cremar com una torxa? Que diuen els experts del color del fum, del volum de les flames, i sobre els materials que es varen utilitzar per l'incendi?
Qui li va manar al Saura d'anar a desallotjar l'edifici i treure la pancarta?
No creiem que el desallotjament amb cotxe cremat pel mig vingui del propi Saura, del seu cervellet terrorista. Si sabéssim quins li varen manar de fer-ho, ja tindríem molt resolt l'enigma del cotxe.

Una hipòtesi
Si varen treure ràpidament la pancarta és que allà estaven escrits els autors que varen manar desallotjar el banc i cremar el cotxe com excusa per fer un desallotjament il·legal:
Els autors:
Es banquers, que ens roben
la patronal que ens explota
els polítics que menteixen,
els lider sindicals que venen als obrers amb vagues pactades.

Jo acuso en Saura
Acuso al Saura i governants d'haver desallotjat violentament el banc de Crèdit amb homes armats, i il·legalment, i per la violació dels drets de reunió, manifestació i expressió i per les detencions arbritàries i racistes d'estrangers especialment

Antecedents del Saura.
Traïció al propi partit i a la comunitat educativa al permetre i facilitar l'aprovació de la LEC, una llei d'educació neolliberal imposada per les màfies riques internacionals per a des-educar els pobles.
Es dedica a condecorar i posar medalles a militar s i policies franquistes cada cop que li ho demanen.
S'oblida sarcàsticament dels pocs maquis, que queden vius, que varen lluitar amb les armes contra el franquisme.
Els que varem patir presó en el franquisme, en Montilla i en Saura, ens han enviat un diploma agraint-nos la nostre contribució a la llibertat i democràcia que estem gaudint. Aquest paperot és un insult ja que nosaltres no varem lluitar per a aquesta potinera, corrupta, borbònica democràcia, ni per la llibertat que gaudeixen sols banquers, polítics, privilegiats i franquistes actualment. Es un insult i una falsedat recordar-nos públicament que varem lluitar per aquesta democràcia de merda. Lluitàvem per acabar amb el capitalisme i contra la dictadura. Fins i tot el nostre passat ens vol falsificar aquest miserable.
Demano vagues cada setmana!
No sols per gaudir, també per aprimar-me, que no sigui en dies de Champions per a que durin més. Els millors dies són els dilluns o divendres, per a que se'ns hi ajuntin els que els agrada fer pont.
    Txema Bofill

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acuso en Saura de desinformar i mentir, de pràctiques terroristes i desallotjament il·legal el 29-S.
07 oct 2010
També és curiós que mentre a plaça Catalunya i als carrers que donen a tallers estaven a rebentar de furgones dels antiavalots, a Ronda Sant Antoni sols n'hi havia dues.
O què hi hagués un cotxe de la Urbana allà buit. On eren els de dins del cotxe?
O que no hagin sortit fotografies dels individus que cremaven el cotxe....

Tot plegat si que em fa sospitar una mica...
Estarem davant d'un Cas Scala 2?
Re: Acuso en Saura de desinformar i mentir, de pràctiques terroristes i desallotjament il·legal el 29-S.
07 oct 2010
Bona feina, Txema;-)
Per cert, la 'meuca' Escarp estaria molt mes guapa calladeta, que com a responsble de Ciutat Vella té moltes coses per amagar sota la catifa. En un mon on hi hagues justicia, ella hauria de ser a la garjola:
mireu si mes no...
http://www.europapress.es/buscador.aspx?orden=fecha&buscar=%22presunta%2
Re: Acuso en Saura de desinformar i mentir, de pràctiques terroristes i desallotjament il·legal el 29-S.
10 oct 2010
jo vaig passar 10 minuts després de que cremaren el cotxe i hem va sobtar que no intentaven apagar el foc. interessava q és cremés?
Sindicat