Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Judici a Alacant contra un militant de l'esquerra independentista detingut el 29-s
06 oct 2010
El proper divendres 8 d'Octubre es jutja a Alacant a un militant d'Endavant (OSAN) i afiliat a la COS detingut quan participava d'un piquet informatiu a El Corte Inglés
noticia_4611_interior.jpg
Divendres 8 d’Octubre, vigília de la Diada del País Valencià, el militant d’Endavant i afiliat a la Coordinadora Obrera Sindical ARV será jutjat a la seua ciutat d’Alacant acusat de danys i coaccions, després d’haver participat en els piquets informatius de la Vaga General del 29S i haver estat denunciat pel Corte Inglés.

Des d’Endavant (OSAN) volem enviar una forta abraçada al nostre company, així com a totes aquelles persones que van ser insultades, apallissades, identificades, amenaçades i detingudes durant la jornada de Vaga General a Alacant, als Països Catalans i a l’estat espanyol, i en especial als dos companys que encara romanen a la presó.

La detenció i posterior judici del nostre company obeeix a la persecució policial i política contra els integrants més actius i conscients dels piquets informatius, en un intent de criminalitzar el dret de vaga, l’activitat dels piquets, i de desviar l’atenció sobre el propi èxit de la Vaga General. Amb les contínues amenaces, provocacions, pallisses i detencions que hem pogut constatar arreu dels Països Catalans s’ha intentat aillar els militants anticapitalistes de la resta de la classe obrera, trencant la unitat de classe i intentant fer més eficaç la repressió selectiva. No ho han aconseguit, però ho continuaran intentant en aquesta lluita que albirem llarga i dura.

Resulta paradoxal que una de les més significades institucions del capitalisme espanyol, El Corte Inglés, denuncie el nostre company per danys i coaccions. Per a l’oligarquia i la propia justicia és més important un vidre suposadament trencat d’un aparador que el dret a sindicació, el dret a vaga o negar-se a realitzar hores extres, drets que vulnera diàriament El Corte Inglés i que aconsegeueix imposar amb amenaces d’acomiadament. Qui quotidianament atempta i coacciona les treballadores és únicament el capital i El Corte Inglés.

Emplacem, finalment, la militància d’Endavant a continuar el treball polític ontra la crisi capitalista, la reforma laboral i els futurs i més que immediats atacs contra els drets de la classe treballadora. És la nostra responsabilitat continuar plantant cara a les agressions de l’oligarquia i construir l’alternativa socialista als Països Catalans.

La lluita és l’únic camí!

Endavant (Organització Socialista d'Alliberament Nacional)
País Valencià, Octubre de 2010
Mira també:
http://www.endavant.org
http://alacantencrisi.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Judici a Alacant contra un militant de l'esquerra independentista detingut el 29-s
07 oct 2010
Ànims company, tota la solidaritat des de Barcelona.
Sindicato Sindicat