Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Terrassa: Judici de faltes a dues membres dels piquets informatius de la vaga del 29-S
05 oct 2010
Demà dimecres 6 d'octubre es farà un judici de faltes contra dues membres dels piquets informatius de la vaga del 29-S.

Concentració als jutjats nous de Terrassa a les 9h. del matí.
tancament_mercadona.JPG
apt vaga.jpg
logo sat.jpg
Durant el matí de la vaga del 29-S els piquets informatius es van disposar a començar amb la seva tasca per tal d'aconseguir que la vaga fos un exit. A les 8h. començaven amb un total de quaranta persones i una vegada s’arribava a l’Ajuntament cap a les 13h. el piquet informatiu convocat conjuntament per l’APT i CGT ja comptava amb més de 300 persones que demostraven el seu rebuig directe a la reforma laboral i a les agressions del capital.

Durant varis moments del matí un personatge, fins al moment desconegut, va estar increpant, insultant i amenaçant a la gent que conformava els piquets, intentant coartar el dret constitucional a informar sobre la vaga, cosa que no va aconseguir.

Una vegada desconvocada la concentració davant de l’Ajuntament, dues persones que havien participat en els piquets informatius durant tot el matí, i que tornaven cap a casa, van ser increpades de nou per aquest personatge, que va resultar ser un policia fora de servei, el qual, hores més tard, interposava una denúncia a aquestes dues persones per amenaces i injúries.

Des dels grups convocants dels piquets de la vaga del 29-S es va decidir denunciar-lo degut a les amenaces i insults rebuts, cosa que es va fer dos dies després un cop consultats els advocats. Finalment tant la denuncia de l'ex-policia com la dels piquets han estat adjuntades al mateix procediment judicial. Per tant, demà 6 d'octubre, a les 9,45h, al jutjat d'instrucció n.4, començarà un judici ràpid de faltes on ambdues parts seran tan acusades com acusadores.

Per aquest motiu Solidaritat Antirepressiva de Terrassa i l'Assemblea Popular de Terrassa convoquen demà al matí una concentració de solidaritat a partir de les 9h davant dels nous Jutjats per tal de mostrar el nostre suport cap a les dues membres dels piquets denunciades.

Us esperem a totes!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat