Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La CUP exigeix a Interior i a l'Ajuntament la prohibició dels actes feixistes del 12 d'Octubr
04 oct 2010
El proper 12 d'octubre hi ha previstos a Barcelona diversos actes de caire feixista que tenen l'autorització de la Generalitat i l'Ajuntament. Durant molts anys, els col·lectius antifeixistes hem combatut, malgrat la repressió policial, aquest tipus d'actes. I amb els anys s’ha aconseguit que, tot i ser-hi, tinguin un espai molt limitat a Montjuïc. Una mesura insuficient, però que va ser un èxit de totes les persones que treballen per combatre el feixisme.
CUPcomunicat12oct.pdf
CUPcomunicat12oct.pdf (55,29 KiB)
Però sembla que enguany s’ha fet un pas enrere, i dues convocatòries posen de manifest la permissivitat de les institucions municipal i catalana.
Es tracta, concretament dels següents actes:

1) Montjuïc. La Comisión 12 de Octubre , cobertura del partit ultradretàDemocracia Nacional, organitza un acte que, en edicions anteriors, ha estat un altaveu de crides a l'odi i a la xenofòbia. Precisament, camí d’una manifestació d’aquesta organització a Madrid, el militar professional Josué Estébanez va assassinar el jove antifeixista Carlos Javier Palomino.

2) Rambla de Catalunya. Hi ha convocat un acte del partit d’extrema dreta MSR, concretament entre l’avinguda Diagonal i el carrer de Còrsega. Aquesta formació ha obtingut el permís de la Generalitat de Catalunya, fet que suposa un insult al conjunt de veïns i veïnes, i una amenaça per a la pau i la convivència al centre de la ciutat.

Davant d’aquestes convocatòries i la permissivitat institucional, la CUP de Barcelona:

- Exigeix a l'Ajuntament de Barcelona i al Departament d'Interior que impedeixin la celebració d'actes feixistes a la ciutat, des d'on s'envien missatges d'odi i que posen en perill la convivència.

- Assenyala com a responsables directes d’aquesta permissivitat i les conseqüències que se’n derivin a:
• José Montilla, president de la Generalitat
• Joan Saura, conseller d'Interior
• Joan Delort, secretari de Seguretat
• Jordi Hereu, alcalde de Barcelona
• Assumpta Escarp, regidora de Seguretat
• Ramon Nicolau, regidor del Districte de l'Eixample

- Fa una crida als veïns i veïnes de Barcelona per a què rebutgin els actes feixistes i la tolerància institucional i a defensar la convivència als nostres barris.

Barcelona, 4 d’octubre de 2010
Mira també:
http://barcelona.cup.cat/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP exigeix a Interior i a l'Ajuntament la prohibició dels actes feixistes del 12 d'Octubr
05 oct 2010
Jajaja, que grans democrates sóu aquests que si algu no pensa com vosaltres ja li fotrieu un tret al cap, en el fons els proetarres no sóu més que uns cachondos, dements i sectaris però un simples cachondos.
Aixi que si la Generalitat concedeix un permís de manifestació a un partit legal i inscrit al Ministeri de l´Interior com es l´MSR ja es un insult als veïns?? El que hem sembla que es un insult a tota la població de Barna es que desprès de que els vostres simpatitzants es dediquin a destrossar comerços i mobiliari urbà que es te que pagar dels diners de tothom no us rebentin el cap quan us vegin pel carrer.
Per cert, sobre l´amenaça a la pau i a la convivència debeu estar de broma, i més quan sabeu que els unics que atempten contra la pau, la convivència i la seguretat als carrers sou vosaltres i els vostres cadells borrokas, nomès sou vosaltres els que creeu incidents, els que munteu contramanis, els que aneu a agredir, o a matar si pugussiu. El perill sóu vosaltres sionistes, vosaltres i els vostres amos de la corbata i la toga que us envien a fer el subnormal i evitar que organitzacions que defensen els drets dels treballadors al marge de sectaris que els intimiden amb el sectarisme vostre de tota la vida, aporten solucions a una societat que a vosaltres no us convé que canvii, pel compte (corrent) que us porta.
Us haureu de fer fotre i tragar-vos el nostre acte, i si voleu vindre, esteu invitats, sempre es d´agraïr que un grup de pallassos que no es renten ni per casualitat vinguin a fer de comparsa dels gossos de la porra.
PER LA PATRIA, LA REPÚBLICA I LA SOCIALITZACIÓ.
Re: La CUP exigeix a Interior i a l'Ajuntament la prohibició dels actes feixistes del 12 d'Octubr
05 oct 2010
La socialització??!! MMMMppppffrrr...jajajaja!!! Això és el que et falta tros de nazicapullo, socialitzar-te amb humans i deixar de relacionar-te amb micos...
Re: La CUP exigeix a Interior i a l'Ajuntament la prohibició dels actes feixistes del 12 d'Octubr
05 oct 2010
Ai si fos mes jove la de trompades que haguessiu rebut aquest carallots del msr. Com a minim quan els vaig trobar a Montserrat vaig tenir el plaer de dir-lis de tot, llastima que la canalla em va sentir tambe i no vaig donar un bon exemple. Pero bueno que els fotin, puc compendre un Catala que no vulgui saber res de fronteres, estats etc...Pero un Catala que vulgui i estigui orgullos de ser espanyol es de psiquiatre, es d'estar ben tocat del bolet com tota la colla (5 tots plegats) de traidors botiflers que son el msr aquest dels collons. Montserrat no es vostre lloc malparits, vostre lloc es al valle de los caidos.
Re: La CUP exigeix a Interior i a l'Ajuntament la prohibició dels actes feixistes del 12 d'Octubr
05 oct 2010
Aixi que en PEP es un seguidor d'en Clapes? Tambe te la deu posar dura el Cuni i la Rahola, oi?

Ves-te'n a algun forum de CIU i deixe'ns d'intoxicar amb el teu patriotisme asfixiant.

Salut!
Re: La CUP exigeix a Interior i a l'Ajuntament la prohibició dels actes feixistes del 12 d'Octubr
05 oct 2010
http://www.youtube.com/watch?v=MmJGHpxaf9Q&feature=player_embedded
Sindicat Terrassa