Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
03 oct 2010
Comandos anarcoides, cocteles molokovs, motos y unidades radio ardiendo, fascismo callejero, catalanes que ayudan a ETA, etc.


http://www.youtube.com/watch?v=WjwYYh2XO3w

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
03 oct 2010
Algú hauria de penjar un post amb informació d'aquesta fuga històrica de la presó Model protagonitzada per Juan Diego Redondo Puertas "Dieguito el Malo", el qual relata la seves vivències en un parell de llibres (La fuga de los 45)
http://www.rebelion.org/noticia.php?id=26053

30 anys de la fuga dels 45
http://www.youtube.com/watch?v=5ieo1Eyt95Q

Entrevista a Diego Redondo
http://www.youtube.com/watch?v=1u2qOCLugXw&feature=related
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
03 oct 2010
Por fin alguien dice las cosas claras. estoy harto de lo politicamente correcto. Las cosas claras: los ocupas tienen medio cerebro para allá.

QUE GRAN RAZON.

intereconomia es nuestra herramienta de expresion en esta dictadura socialista.

Seguir así compañeros que al final acabaremos con este gobierno marxista-socialista.

UN GATOADICTO.
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
03 oct 2010
El vídeo de l'entrevista NO ES CORRESPON AMB El DIEGO DE LA COPEL. És un vídeo de sud-amèrica sobre escacs
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
04 oct 2010
A la merda Intereconomía!

Pel que fa al primer comentari, molt bé! Front la voluntat de capitalitzar el moviment "quinki" com diuen ellxs, per part d'organismes tan "capitalitzadors" dels moviments socials, com ara el CCCB, amb exposicons com la rel.lacionada amb el Vaquilla, Torete, etc. Que pretenen estigmatitzar la gent marginal, gitana, catalana, txorissos, delinqüents de poca monta, la bona gent de les barraques, del Xino, del Camp de la Bota, del Carmel, etc. Endavant les atxes, visca els gitanos catalans! Salut i guerra social!
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
04 oct 2010
perqué poseu links que no tenen res a veure amb intereconomia?

jo també vull riure! que me n'han parlat per sobre i encara no ho he vist!
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
04 oct 2010
El penúltim comentari no deixa cap dubte, sou i sereu els de sempre, els de tota la via, amb els vostres errors endèmics de sempre i amb la vostra demència ideològica i retrograda de tota la vida. No es el poble al que defenseu ni tant sols al proletariat més honrat sinò a la xusma: als xorissos, als gitanos, als delinqüents de poca monta,en definitiva al lumpenproletariat si es que s´els pot tractar de proletariat. Les masses, la plebe, les turbes, els piojosos, això no es el poble, les families treballadores, això son els que mai han treballat, els que fan que els barris d´extrarradi de tota la vida siguin un lloc inaguantable per habitar.Contra més analfabets i brutalitzats siguin les misèries humanes que preteneu reclutar per a mals temps més cegament obeïràn les vostres ordres, la carn de canó que no te res a perdre, els mes sensacionals depredadors, els mateixos criminals comuns que alliberaveu de les presons el 1936 i encuadrats en columnes com la Ascaso o la Columna de la Muerte els enviaveu al front de Huesca a fer mal i a martiritzar gent innocent amb la impunitat que dona el actuar a la reraguarda del front. Però la història us demostrarà dos coses que ja van passar: que els obrers no són tontos i no es creuràn les vostres mentides, i que tota la xusma un cop comencin els trets de debò s´els esfumarà la energía i es cagaran a les calces igual que vosaltres. De puta pena.
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
04 oct 2010
Estic totalment d'acord amb tu en q els quinquis no són ni de bon tros el millor subjecte revolucionari, entre altres coses pq primen el seu benestar personal. Però hi ha molts casos en k hi ha hagut moltes i bones connexions entre moviments socials i putes, skaters, grafiteros, ... o simés no objectius comuns, k no s'han explotat prou. I trobem molts casos, com el del Solitario, Dieguito el Malo, ...

Doncs jo confio en els centenars de "borratxos o cocaïnomanxs" que poblen els bars "del rollo", els concerts punk-costres, inclús alguns locals de distris punk, alguns mitjans alternatius, etc. pq, tot i que sovint se'ls ha considerat "quinta-columnistes" com a mínim o lumpen, crec que arribat el moment de passar al'acció guerrillera -amb unes bones "arengues" -en els casos en k fos necessari- i els que no tinguéssin el cap "trinxat" i alienat total; encara es podria comptar amb ellxs pel combat, si bé no sempre s'hi podria comptar per a un treball intel·lectual continuat -a menys que es féssin programes socialistes de "desintoxicació", estil FARC-. Per combatre actituds incendiàries -gratuïtes- com les que diu De puta pena, caldria realitzar un treball de conscienciació política i social (que no rentats de cervell) per tal d'erradicar-ho, o minimitzar-ho al maxim -donat que la disciplina i el mètode en el treball del dia a dia, la constància, és bàsic.
Als sectors anarco-punks, okupes, hi ha molta penya que algunxs consideren simplement "costres" pq es passen el dia parlant de spit i kalimotxo i xuminades vàries, però conversant amb ellxs, es pot veure la seva ideologia llibertària, que és el que lxs manté en peu i és el que cal potenciar. Fixa't sinó amb experiències tan enriquidores i profitoses com fou al seu dia la COPEL. Cal ser positius camarada, i no donar una imatge negativa de la juventut industrial. Passa't un dia x algun tipus Baskos, concerts punks La Forsa, l'Astilla, Vallcarca, La Jungla, Kolapso Bar... i en parles amb algun dels acòlits habituals i ho veuràs clar. Són la gent k et trobaràs a les manis, la majoria. Una mica de respecte. Salut i socialisme!
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
04 oct 2010
La Banda Trapera del Río, hizo más trabajo k mucha gente que mucho habla y poco hace. Así como también gente hippie -los k no se llevó la heroïna adulterada- que col.laboraron en el k fué uno de los más grandes movimientos sindicales - políticos de el estado español, la CNT, que se visibilizó en las històricas Jornades Llibertàries del Parc Güell de los años 70. Akí podéis encontrar algun vídeo de las jornadas. Que siga la lucha! El sujeto evoluciona constantemente!

http://lwsn.net
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
04 oct 2010
Oye Deputapena esos quinquis, putas, delincuentes, la plebe, los piojosos y trabajadores son la carne de cañon como tu dices que reside en el extarradio y te guste o no son el proletariado.
¿Lumpenproletariado? Esa soplapollez Marxista te la puedes meter por donde te quepa cabronazo.
Y otra cosa te digo los primeros en salir corriendo cuando vuelban los tiros seran los desgraciaos como tu por que los que ansían un cambio no tenemos nada que perder.
Estos comunistas que os creeis la "elite de la prole" no os vais a comer una mierda, por que como tu dices tambien:
"Però la història us demostrarà dos coses que ja van passar: que els obrers no són tontos i no es creuràn les vostres mentides"

PD: Joder que asco de comentarios ai que leer coño.

PD2: "Comunisme o mort" Tu tambien eres un desgraciao.
Re: Els aldarulls del 29-S vistos per Intereconomia. (Festival del humor)
05 oct 2010
I tu eres un repartidor oficial de carneés de chorizo o k? hay gente que debería abrirse de miras un poco. Sabemos bién de lo que hablamos, pero si es cierto que hay que tratar a todo el mundo con el respeto que se merecen. Por cierto, en una situación de cambio social, con programa y tal, se pueden trabajar estos temas, x ej en el 37, en karcelona había algun programa en relación con la prostitución -por su abolición, etc. Los barberos en Marruecos fuman hachís y las propinas estaban prohibidas. La victoria será lo que el pueblo decida libremente construïr. La gente sabe lo que quiere, aunq le falte información.
Sindicato Sindicat