Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
La plantilla de SECE convoca aturades per demanar la readmissió de company*s acomiadats
01 oct 2010
Els treballadors i treballadores de l'empresa SECE, SA, concessionària del manteniment de l'enllumenat públic de Barcelona, han convocat una vaga parcial de 3 hores per torn per als dies 4 i 6 d'octubre per exigir a l'empresa la readmissió dels 4 companys acomiadats. Les aturades es faran en l'horari següent:


• Torn de matí: de 10 a 13 h
• Torn de tarda: de 18 a 21 h
• Torn de nit: de 01 a 04 h

Durant les aturades, els treballadors i treballadores es concentraran al centre de treball (C. de Nicaragua, 85-95), on es faran assemblees informatives.

El comitè d'empresa denuncia la política de fets consumats de l'empresa, que s'ha mostrat intransigent, i ha demanat una reunió amb l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, que gestiona el servei, per explicar-los la seva postura per defensar dels llocs de treball i les condicions laborals dels treballadors del servei.

Comissions Obreres dóna suport a la reivindicació de la plantilla i demana a l'empresa la reincorporació immediata dels treballadors acomiadats.

SECE és una de les empreses concessionàries del manteniment del servei d'enllumenat públic de Barcelona, concretament de la zona B, que abarca els districtes de les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia i Horta-Guinardó).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La plantilla de SECE convoca aturades per demanar la readmissió de company*s acomiadats
01 oct 2010
Ànims des de l'enllumenat públic de Granollers, endavant amb la lluita.
Re: La plantilla de SECE convoca aturades per demanar la readmissió de company*s acomiadats
01 oct 2010
jo tractare d'estar alli en les hores que no tinc feina. Espere que aixo que tan s'ha dit de solucionar els problemes individuals de manera col·lectiva es mostri, i que les persones que es plenen la boca amb la paraula solidaritat, pero despres no acudeixen a aquestes convocatories perque no els semblen bastant anarquistes, que perguen els perjudicis i anem totes juntes a mostrar suport.
Si estem juntes ho podem tot.
Sindicato Sindicat