Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Roda de premsa per exposar el balanç repressiu de la jornada de vaga general
01 oct 2010
Divendres, 1 d’octubre, 12 hores -Campus Universitari de Blasco Ibáñez -Locals Sindicals - CM Lluís Vives (Blasco Ibáñez 21) - València
Alerta Solidària va denunciar ja durant el matí del dia de vaga la coacció policial contra piquets informatius així com va exposar en les següents hores les xifres de persones detingudes. En aquesta roda de premsa desgranarà l’actuació policial desenvolupada especialment a la ciutat de València remarcant la violència amb la que agents de la Policia Nacional van actuar contra els piquets i manifestants. Divendres, 1 d’octubre, 12 hores -Campus Universitari de Blasco Ibáñez -Locals Sindicals - CM Lluís Vives (Blasco Ibáñez 21) - València Alerta Solidària destacarà especialment l’elevat nombre de persones ferides i els preocupants registres de gravetat assolides. També es farà un balanç general del conjunt dels Països Catalans i un apunt sobre la pèrdua de control per part del Departament d’Interior del centre de Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Roda de premsa per exposar el balanç repressiu de la jornada de vaga general
01 oct 2010
Si tots i totes veiem que els mass media manipulen, perquè sempre s'han de fer rodes de premsa? Si les manifestacions, accions i demés actes van ser obra de gent de diverses ideologies, per què l'EI ha de parlar en nom de tots i totes, fent servir uns mitjans que moltes persones pensem que seria millor ignorar...
Per últim, cal sempre anar de víctimes...
Re: Roda de premsa per exposar el balanç repressiu de la jornada de vaga general
01 oct 2010
Per a l'obsrvador de sobre...

Perquè vivim en una societat corrupta però vivim en societat... tots veiem que la clau del problema està en els diners... no obstant cada dia anem al super i comprem aliments.
Re: Roda de premsa per exposar el balanç repressiu de la jornada de vaga general
01 oct 2010
parlar en nom d tots? els que hem estat mobilitzant-nos a Barcelona, que vam anar a la mani de l'assemblea de Barcelona, etc. a molts (moltíssims) no ens representen les pancartes que hi havien després a l'edifici, ni la bandera amb la A que es va despenjar a les 12, ni el circu que es va montar a davant de l'okupació el 25.

Millor no obris la boca per aquest tema que si hi ha algú que essent minoria intenta fer-se passar per majoria imposant unilateralment les seves idees que molts NO compartim no és precisament l'EI.

AS només fa un balanç repressiu, no parla en nom de les detingudes. No es pot dir el mateix d'altres organismes pretesament unitaris.
Re: Roda de premsa per exposar el balanç repressiu de la jornada de vaga general
01 oct 2010
Primer, que coi voleu explicar de Barcelona si ho feu des de València??? Que hi ereu a dos llocs a la vegada??? Vinga va!! ja són ganes de sortir per la tele per fervos propaganda!!!
Qué es aixó de "pèrdua de control per part del Departament d’Interior del centre de Barcelona", també voleu ferli el joc als polítics profesionals? El control mai l'han perdut...per desgràcia nostre!!!
Deixeu de parassitar les lluites socials!!!
Re: Roda de premsa per exposar el balanç repressiu de la jornada de vaga general
01 oct 2010
pero que vos passa?, perque se'n passeu tant, alerta solidaria no es una organitzacio de politics ni alliberats, jo vaig tindre un judici fa vora 3 anys i aquestes persones me'l van portar, ho van fer molt be, molt barat i em van ajudar caxo, a pesar de saber, que nosaltres no compartiem les seves idees sobre un estat catala (en aquest cas era al pais valencia).
A sobre que es solidaritzen els tireu merda a sobre? vinga va!
Sindicat Terrassa