Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
No Border: FRONTEX bloquejada i Precarious United
30 set 2010
Cronica dels fets del dia 29\09\10 davant la reunio de Frontex i la manifestacio de Precarious United a Brusseŀles
Dimecres, 29 setembre a les 13h, els\les activistes van aconseguir interrompre i bloquejar una reunió de Frontex a Brussel.les. El director executiu de Frontex, els grups de pressió, les empreses es va convidar a tots a aquesta reunió per millorar el control de les fronteres europees.
Al mateix temps, mentre s'inicia la manifestacio de l'Associació del Sud de l'estació, el bloc anticapitalista de 150 persones, amb camions i samba, se li va impedir unir-se a la manifestació per raons contradictòries (no ordre de les banderes, un camió que no complia la normativa, etc .)
A 14h, mentre que el camió va ser detingut per la policia, els\les activist@s es van dispersar per reagrupar al voltant de la samba a 500 metres de distància i es fonen a la manifestacio de l'associació. El bloc anticapitalista avança cridant consignes per la llibertat de moviment quan a la "Porte de Hal", on un contingent impressionant de la policia, es va desplegar per aïllar el bloc. Molt@s activist@s van ser detinguts en aquell moment.
El dia va acabar amb 350 detingut@s, 150 amb violencia i els altres 200 arrestacio preventiva, tots ells, menys un, allibertats el mateix dia, reaccior desmesurada per part de la policia per evitar que els\les activistes arribessin a la manifestacio.
<img src=http://linksunten.indymedia.org/image/25951.jpg>
<img src=http://linksunten.indymedia.org/image/25960.jpg>
Per més fotos i videos el link.
Mira també:
http://bxl.indymedia.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat