Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
29-S Girona
29 set 2010
Ahir a la nit es van dur a terme diverses accions. La nit va acavar amb dues persones detingudes que encara estan a disposició policial, acusades de segellar més de 40 establiments...
Girona:(CAT)

Ahir a la nit es van dur a terme diverses accions. La nit va acavar amb dues persones detingudes que encara estan a disposició policial, acusades de segellar més de 40 establiments

Aquest matí s'han organitzat piquets al centre de girona i rodalies, fent tancar diversos comerços i boicotejant empreses.

Un d'aquests piquets s'ha dirigit a la comisaria on estaven els dos detinguts exigint la seva llibertat. Seguidament han recorregut el centre de girona on s'agrupen els grans comerços (zara, bershka, H&M...) obligant-los a tancar les portes.
L'últim comerç que s'ha tancat ha estat el beneton, allà el grup s'ha dividit.
Quan un grup de 14 persones marxava han estat rodejades ràpidament per un gran desplegament policial, on agresivament se'ls ha obligat a posar-se de cares contra la paret. Un a un han anat demanant identificacions i registrant. Els han tingut retinguts durant una mitja hora fins que per grups els han anat deixant marxar. A un d'ells l'han inculpat falsament per portar un martell trencavidres.
Durant aquest succés un grup d'unes 15 persones ha estat donant suport increpant a la policia.

La manifestació de la tarda ha transcorregut tranquil·lament sense aldarulls.

Encara estem a l'espera de que alliberin els nostres companys.


MORT A LA GIRONA BURGESA!

Girona: (CAST)

Ayer por la noche se llevaron a cabo diversas acciones. La noche terminó con dos detenidos, que aún estan a disposicion policial, acusadas de sellar mas de 40 establecimientos

Esta mañana se han organizado piquetes en el centro de Girona i cercanías, obligando a cerrar diversos comercios i boicoteando empresas.

Uno de estos piquetes se ha dirigido a la comisaria donde estavan los dos detenidos exigiendo su libertad. Seguidamente este mismo ha recorrido el centro de Girona donde se concentran la mayoria de grandes comercios (zara, bershka, H&M...) obligandolos a cerrar las puertas.
El último comercio que se ha cerrado ha sido “Benetton” y allí el grupo se ha dividido.
Quando un grupo de 14 personas marchava, ha estado rodeado rápidamente por un gran dispositivo policial, donde agresivamente se les ha obligado a ponerse de caras contra la pared. Uno a uno han ido pidiendo identificaciones y registrando. Los han retenido durante media hora, hasta que por grupos, los han dejado marchar. A uno de ellos le han inculpado falsamente de llevar un martillo.
Durante este suceso un grupo de 15 personas ha estado mostrando su apoyo, increpando a la policia.

La manifestacion de la tarde ha transcurrido tranquilamente sin altercados.

Aun estamos a la espera de que liberen a nuestros compañeros.

MUERTE GIRONA BURGUESA!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa