Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
[Actualitzat-3] Comencen a Barcelona les primeres accions cridant a la Vaga General
29 set 2010
Seguiment vaga 02:22 fins 08:58
02:22h Les mines de Súria i Sallent experimenten un 100% de seguiment
A la Catalunya central l’aturada d’empreses és molt important, les mines dels municipis de Súria i Sallent (Bages) es troben sense cap mena de producció. La previsió per tot el dia és la mateixa.

02:23h Aeroport del Prat i Estació de França seguiment molt alt
Segons informen treballadors ferroviaris l’estació de França de Barcelona està fora de servei i no es preveu cap activitat durant tot el dia. L’Aeroport del Prat no rep vols ni se n’enlairen hores d’ara. S’han col·locat algunes barricades a les instalacions que han estat retirades per la policia. Hi ha moltes dotacions d’antiavalots dels mossos d’esquadra.

02:28h Les furgonetes de repartiment de premsa aparcades a Montjuïc
Una seixantena de furgonetes de repartiment de premsa estan aparcades a la muntanya de Montjuïc, preparades per portar els diaris als quioscs a primera hora del matí. Just a costat del monument de les sardanes, sota el parc d’atraccions de Montjuïc.

02:53h Tanquen un bingo i una desena de bars a Santa Coloma
El primer piquet ha tancat el Bingo de Santa Coloma de Gramenet i gairebé una desena de bars, que era la poca activitat que registrava la ciutat fins a les dos quarts de tres de la matinada.

02:57h Sabotatges i siliconades a establiments del Clot i Camp de l’Arpa
Al barri del Clot - Camp de l’Arpa s’han realitzat accions de sabotatge als panys de les persianes de grans establiments en locals de restauració, cadenes almentàries, supermercats, immobiliàries, bancs i caixes, franquícies de botigues de roba, escoles, gimnasos i locals de grans marques en telecomunicacions. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme, segons els integrants dels piquets, entre d’altres motius, perquè algunes treballadores d’aquests establiments havien denunciat coaccions i represàlies per part de l’empresari o gerent si aquestes excercien el seu dret a vaga.

03:02h Els grans centres comercials portaran les treballadores en autobusos
Les "grans marques de moda i estètica" que operen al centre de la ciutat de Barcelona han habilitat uns autobusos que aniran directes a aquests centres de treball. L’estació de Metro escollida com a punt de recollida de les treballadores serà el Clot a les 8h del matí.

03:14 Els piquets de Sants fan 225 sabotatges i siliconatges en suport a la vaga
Durant la matinada del dimecres 29 de setembre al barri de Sants s’han realitzat un total de 225 accions de sabotatge i siliconatge en recolzament de la vaga general. Ho informa l’Assemblea de piquets de Sants.

03:34h La policia reté 50 persones al centre de Terrassa
La policia municipal i els mossos d’esquadra han retingut un piquet d’una cinquantena de persones al centre de Terrassa. Han identificat a alguns dels presents.

03:58h Detenen un jove que participava d’un piquet a la ciutat de Palma
Un jove ha sigut detingut per part de la policia nacional a la ciutat de Palma de Mallorca. Primer havia sigut retingut per la guardia urbana, però finalment ha quedat detingut.

04:04h Estudiants tancats al campus de Diagonal de la UB i a la UAB
Desenes d’estudiants passen la nit tancats al campus Diagonal de la UB i al campus de la UAB. Preparen piquets per les cinc de la matinada.

04:15h Un grup silicona entitats bancàries i establiments al barri del Fort Pienc
Un oient de la ràdio ens informa que diversos establiments, bancs i immobiliàries han sigut sabotejats i siliconats al barri del Fort Pienc.

04:32h Sabotatges i encartellaments abans de l’inici de la jornada a Reus
Abans de la sortida dels piquets a Reus, bancs, caixers i comerços han estat sabotejats i siliconats. Encartellament massiu als comerços . Molta presència policial a la ciutat.

04:40h Primer piquet al transport públic, a l’estació del Fondo
Un primer piquet està en aquests moments a l’estació del Fondo de la linia 1 del Metro, a Santa Coloma de Gramenet. S’ha convençut diversos treballadors perquè no entressin a l’estació per fer els serveis mínims. Diversos mossos d’esquadra han fet acte de presència en aquests moments.

05:00h Sant Andreu, Cornellà i Barceloneta fan piquets, sabotatges i siliconatges
Els piquets han fet siliconatges a establiments bancaris, immobiliàries i aparthotels turístics durant tota la nit. Els barris de Sant Andreu i la Barceloneta (Barcelona), i el municipi de Cornellà de Llobregat han estat especialment intensius en l’activitat piquetera.

05:02h Una cinquantena de persones es concentren al metro de Trinitat Nova
Un piquet es troba en aquests moments a l’estació de metro de Trinitat Nova, situada al districte de Nou Barris. D’aquí una hora han de començar els serveis mínims pactats per CCOO i UGT. Altres sindicats han fet una cridar a no respectar aquests serveis mínims del transport.

05.03h. Piquets a la Sagrera
Una trentena de persones fan piquets al Metro de Sagrera.

05:34h La policia custodia la Cotxera d’autobusos del Triangle
120 treballadors concentrats a les portes de la Cotxera d’autobusos d’El Triangle. Cinc furgons de la Guàrdia Urbana antiavalots se sitúen al davant. Es preveu que a partir de les sis surtin alguns autobusos adscrits als serveis mínims.

05:37h Els serveis mínims de TMB proven de sortir de la Cotxera de Sant Andreu
El primer cotxe de TMB està preparat per sortir de Sant Andreu i es preveu que actuïn els piquets.

05:40h Piquets i sabotatges a entitats bancàries i empreses de Corbera de Llobregat i la Palma de Cervelló
A Corbera de Llobregat un piquet ha siliconat les entitats bancàries de la vila i ha inutilitzat els caixers automàtics. Els autobusos de línia interurbans tambe han estat sabotejats impossibilitant la seva sortida a primera hora del mati.
Als polígons industrials de la Palma de Cervello i Cervello, vàries empreses han estat siliconades i s’han fet pintades a les seves parets cridant a la vaga general.

05:44h Comissions i UGT pacten serveis mínims a l’EMT de València
Comissions i UGT han signat serveis mínims a l’EMT de València. Un piquet de CGT intenta evitar-los però no hi ha prou gent, a la pràctica s’estan cumplint.

05: 50h Un piquet de CGT es concentra davant Cubigel i SMATSA a Sabadell
Unes 35 persones participen a un piquet de CGT a Sabadell. Un grup ha anat a l’empresa Cubigel (ex Unidad Hermética), dintre el polígon de la Zona Hermètica i l’altre està a les portes de l’empresa de neteja SMATSA, una subcontrata de l’Ajuntament de Sabadell que s’encarrega de la recollida d’escombraries a la ciutat. Es preveu que se sumi més gent al piquet i han convocat una concentració a les 11h. a l’Eix Macià.

05: 57h UGT i CCOO estan encarregant-se d’assegurar els serveis mínims a les Cotxeres de Sant Andreu
Comissions i UGT estan complint els serveis mínims a les Cotxeres de Sant Andreu i han impedit que els piquets els frenessin, deixant passar 12 autobusos.
S’ha registrat tensió entre els sindicalistes dels autobusos de TMB i els de UGT i CCOO per la lluita dels dos dies. Finalment, CCOO i UGT estan aturant l’autobús 55.

05: 57h Aturada la producció a la fàbrica Huctchinfon de Girona
A Palamós (Girona), la producció està aturada a la fàbrica Huctchinfon de components automovilístics per la presència dels piquets. En canvi, a la Nestlé un cordó policial ha custodiat als treballadors, impedint l’efectivitat dels piquets.

05: 59h Tallats els accesos a Cornellà i siliconada una seu del PSC
La seu del PSC a Cornellà ha estat siliconada, així com diverses immobiliàries i bancs.
Tallada la via dels Ferrocarrils Catalans entre Cornellà i Sant Boi amb neumàtics cremant. Els piquets bloquegen l’ entrada de Cornellà al Prat de Llobregat. També està tallada la Ronda de Dalt a l’alçada del Corte Inglés.

06:12h Ni un autobús ha sortit de la Cotxera del Triangle gràcies a l’acció dels piquets
A les Cotxeres del Triangle no ha sortit cap autobús gràcies a l’efectiva acció dels piquets.

06:15h Aturada l’empresa municipal de recollida d’escombraries a Mataró
A Mataró han funcionat piquets durant tota la nit per aturar l’empresa municipal de recollida d’escombraries: al primer torn, de les 22h, no ha sortit ningú a treballar, i es preveu que a les sis surtin com a molt sis cotxes. Entre 30 i 40 persones estan barrant la sortida amb contenidors d’escombraries.

06: 20h La policia desallotja els piquets que tallaven l’A2 a l’alçada d’Esparreguera
L’A2 ha estat tallada a l’alçada d’Esparraguera durant quinze minuts. Ara els Mossos d’Esquadra han desallotjat els piquets que tallaven la carretera.

06:20 h Tallada l’A 20 entre Santa Coloma i Barcelona
Unes 20 persones tallen la sortida de la B 20 de Santa Coloma a Barcelona, impedint el trànsit.

06: 22h Els autobusos de Cotxeres de Sant Andreu surten amb normalitat
El piquet de CCOO i UGT a les Cotxeres de Sant Andreu s’ha retirat i CGT no està impedint la sortida d’autobusos, que ara s’efectúa amb normalitat. Algunes fonts expliquen que es deu al perill de sancions, que la patronal ha amenaçat els piquets de CGT.

06:27h Alliberat el detingut a la Riera de Sant Simó de Mataró als inicis de la nit
El noi detingut a la 1h a la Riera Sant Simó de Mataró ha estat posat en llibertat sense càrrecs a les 04h.

06:28h Bloquejada l’Escola Superior Tècnica d’Enginyeria Industrial de Barcelona
Un piquet de 30 persones bloqueja l’Escola Superior Tècnica d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB). De moment han impedit treballar els serveis de neteja i estan siliconant els accessos. La Facultat d’Empresarials té totalment barrat l’accés.

06:33 Els Mossos aturen un piquet a la UAB i amenacen amb expedients universitaris
Una patrulla i un cotxe de paisà dels Mossos d’Esquadra ha aturat quatre persones de la Universitat Autònoma que recollien material d’obra per fer un piquet. Els han identificat, els han prés les dades i informat que no els denuncien però informaran a l’UAB per què consideri expedientar-los. Al voltant de la UAB hi ha diverses furgonetes dels Mossos.

06: 35h La policia reté a tres persones a València i continúa reprimint la tasca informativa dels piquets
La policia ha retingut tres persones dels piquets informatius a la zona de l’ Avinguda del Cid de València i envolta els 80 integrants d’un piquet informatiu, tot impedint-los fer la seva tasca, informa la Intersindical.

06:43h Realitzen pintades a l’Hotel Vela
Un piquet format per 50 persones ha realitzat pintades a l’Hotel Vela de Barcelona, on han repartit folletons informatius sobre la vaga. Els Mossos d’Esquadra han identificat a les persones del piquet si bé només han pres les dades d’una trentena. El piquet continua fent tasca informativa al barri de la Barceloneta de Barcelona

06:52h Els Mossos identifiquen un piquet a Correus de Sabadell
Els Mossos d’Esquadra estan identificant a membres d’un piquet d’entre 80 i 100 persones que es troben davant de Correus de Sabadell

06:52h Els piquets aturen el servei de busos interurbans de Mataró
A la sortida del servei de busos interurbans de Mataró un piquet impedeix que surtin els cotxes i la policia municipal està provant de dissuadir els piquets que els interceptin. Encara no s’ha identificat ningú de moment.

07:04h Piquet informatiu a una sucursal d’Atento a Lleida
Un piquet de la CGT format per unes 20 persones es troba duent a terme accions informatives davant d’una oficina de la companyia de telefonia mòbil Atento, a Lleida. presència dels Mossos d’Esquadra però de moment no hi ha hagut identificacions.

07:05h Balanç de les primeres accions dels piquets a Palma de Mallorca
Ales 00.00 treballadores i treballadors de l’aeroport de Son Sant Joan (Palma) s’han concentrat a les afores de les instal·lacions. Dos centenars de persones han impedit que sortissin autobusos de l’aeroport, ja que no formaven part dels serveis mínims. Segons fonts sindicals que n’han estat testimonis, el conductor no estava de serveis mínims. Els agents anti-avalots de la Policia Nacional espanyola haurien parlat amb ell i l’haurien convençut de que no intentés sortir per no enfrontar-se als piquets. A més, estan previstos piquets contra els esquirols a l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma.

07:06h La L5 del Metro de Barcelona està parada en ambdues direccions
La L5 del Metro de Barcelona ha quedat aturada en ambdós sentits. El tall s’ha produit després que a l’estació de Collblanc, un piquet hagi posat una cadena a la via impedint la circulació d’un convoy. Així mateix el piquet ha pintat la lluna davantera de la cabina del conductor. Fins que el convoy no sigui transportat fins al tunel de maniobres de Can Boixeres, no es restablirà el servei.

07:17h Els Mossos identifiquen el secretari de la CGT al Maresme
Mossos d’Esquadra de paisà han identificat el secretari de la CGT al Maresme, Joan Carles Benito, mentre participava en el piquet davant la cotxera d’autobusos interurbans de Mataró. Fins al moment continuen sense sortir autobusos i no es preveu que sortin. Membres de la policia municipal de Mataró i dels Mossos d’Esquadra es troben a la zona.

Tallats diversos accessos a Barcelona, múltiples sabotatges i aturades a la indústria
En la darrera hora i mitja s’han intensificat les accions dels piquets. A Mataró han aturat amb èxit el servei d’autobusos interurbans i de l’empresa municipal d’escombraries i a Girona s’han concentrat davant les empreses Cubigel i SMATSA. Centenars de persones han tallat els accessos a Cornellà i l’entrada a Barcelona per la B 20 des de Santa Coloma, i la policia ha desallotjat els que bloquejaven l’A2 a l’alçada d’Esparraguera. Els piquets han realitzat sabotatges a Sant Andreu i el barri de la Barceloneta, on a més s’han dirigit a l’Hotel Vela i hi han fet pintades. A Cornellà, a més, han siliconat una seu del PSC. Pel que fa als transports, cap bus ha sortit de les Cotxeres del Triangle degut a l’efectiva acció dels piquets i a Sant Andreu s’han registrat tensions entre els piquets de CCOO i UGT i els autobuseros de TMB. Finalment, CCOO i UGT han garantit la sortida de busos amb normalitat. A més, els piquets han aconseguit aturar el funcionament de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial a Barcelona. A la resta de Països Catalans, CCOO i UGT han pactat serveis mínims a l’Empresa Municipal de Transports a València, on la policia ha impedit l’acció dels piquets i n’ha retingut tres integrants. El noi detingut a la Riera de Sant Simó de Mataró ha estat alliberat a les tres de la matinada.

07:24h Un total de vuit dels 150 treballadors de neteja de l’UAB inicien la seva jornada
Només vui dels 150 treballadors de neteja de l’Universitat Autònoma de Barcelona han anat a treballar fins al moment. A l’UAB es mantenen els piquets informatius.

07: 24h Nit calenta a l’Aeroport del Prat: piquets a la T-1 i T-2 i enfrontaments amb taxistes
Hi ha dos piquets informatius, un a la T-2 i a la T-1. A la T-2 tallen el trànsit tot just a l’entrada de la terminal 2-B, i la graella de sortida de taxis és buida. De fet, la nit ha estat calenta a causa dels enfrontaments amb alguns taxistes que pretenien ’fer d’esquirol’, segons els treballadors. Diuen que un d’ells els ha acusat a través de la ràdio del taxi d’haver-li llençat una pedra i això ha caldejat l’ambient. Els membres del piquet ho neguen i diuen que un vehicle ha conduït a gran velocitat i donant tombs pels cinc carrils de la carretera de davant de la terminal. Ara els taxis deixen els clients a l’alçada de l’estació de rodalies Renfe, uns metres més enllà. Dins de la terminal, els turistes que esperen els primers vols del dia i els captaires que, com cada nit, han dormit a l’aeroport es desvetllen entre octavetes i pintades que animen a sumar-se a la lluita laboral. La terminal 2C, la que ocupa Easyjet, està especialment pintada. També ho estan portes i mostradors amb el distintiu de Flightcare i NewCo, empreses de handling especialment conegudes en els últims temps per la precarització que han viscut els seus treballadors després de les externalitzacions d’Iberia (de fet, recordeu que (la ocupació de pistes del juliol del 2007 la varen protagonitzar treballadors de terra d’algunes d’aquestes empreses de handling).

07:31h Tanquen l’hipermercat Carrefour del Maresme
Un piquet de CCOO i UGT a Cabrera de Mar ha reixit a tancar l’hipermercat Carrefour situat a la carretera N-II.

07:36h Punxen les rodes de dos autobusos interurbans a Terrassa
Autobusos amb rodes punxades a Terrassa.
Dos autobusos interurbans de Terrassa interrompen el seu recorregut degut a l’acció dels piquets. Els autobusos han estat aturats pels activistes els quals han punxat les rodes davanteres quedant creuats al mig del carrer.

07:37 Bloquejat l’accés sud al Túnel de la Rovira de Barcelona
n piquet informatiu es troba en aquests moments bloquejant l’entrada sud del Túnel de la Rovira de Barcelona.

07:46 Informació estatal: Mercamadrid, Mercacórdoba i Mercavalencia aturats i diversos mitjans de comunicació inactius
Cap camió entra o surt de Mercamadrid, Mercabarna i Mercavalència gràcies a l’acció dels piquets. A Madrid, barris com Lavapiés i Prosperidad centenars de persones han secundat els piquets i han tancat els bars oberts. La policia ha detingut tres persones al piquet de les cotxeres municipals a la Elipa: una és militant d’Izquierda Anticapitalista i les altres dos, de l’Associació de Veïns Los Pinos-Retiro Sur. Diversos mitjans de comunicació d’arreu de l’Estat estan inactius: El Faro de Vigo, La Razón i l’edició d’ ABC per a suscriptors no surten avui al carrer, ja que les impremtes Bermont i Coslada no funcionen. Canal Sur i Telemadrid no emeten. Als inicis de la nit, una furgoneta de la distribuidora Boyaca ha atropellat una militant de CGT que integrava un piquet de 70 persones. La dona está hospitalitzada amb pronòstic reservat.

07:51h Els serveis de recollida d’escombraries de Mataró mantenen l’aturada
Cap dels camions del servei de recollides d’escombraries de Mataró, de la companya FCC, que havien d’iniciar la seva jornada a les 6 hores del matí ha sortit a treballar. És el segon torn que no surt després que ja no es realitzés el d’ahir a les 22 hores. De moment, les escombraries de la població estan sense recollir, a l’espera que a les 7 hores se sàpiga si surt el torn de treballadors que realitzen la recollida a peu. Un piquet d’unes 20 persones s’ha mantingut a la porta de les cotxeres des d’ahir a la nit.

07:54h La N-II tallada a Mataró i Premià de Mar
La carretera N-II està tallada a l’alçada de l’estació de Renfe de Mataró i a l’alçada de l’estació de Renfe de Premià de Mar. En ambdues zones hi ha piquets d’unes 40 persones.

07:56h Tres detinguts a Cornellà del Llobregat
Els mossos d’esquadra han detingut a tres membres de piquets a Cornellà del Llobregat. La policia autonòmica els acusa d’un delicte de coaccions. Es troben retinguts a les dependències de la comisaria del municipi.

07:57h Finalitzen els talls de trànsit al Túnel de la Rovira i al Passeig Maragall de Barcelona
Els Mossos d’Esquadra han posat fi als talls de trànsit a l’entrada del Túnel de la Rovira i al Passeig Margall de Barcelona sense incidents

07:58h El trànsit està tallat a Travessera de Gràcia amb carrer Verdi de Barcelona. Un vehicle ha quedat calcinat
Un piquet d’una cinquantena de persones ha tallat el trànsit a l’alçada de Travessera de Gràcia amb el carrer Verdi de Barcelona amb neumàtics encesos. Un cotxe i una moto que estaven aparcats han quedat calcinats.

07:59h La Gran Via de Sabadell, tallada en direcció Barcelona
Unes 80 persones han tallat la Gran Via de Sabadell en direcció a Barcelona en els dos sentits de la marxa.

08:06h L’avinguda Meridiana de Barcelona, tallada en ambdues direccions
Una vuitantena de persones han tallat l’avinguda de Meridiana de Barcelona en ambdues direccions., El tall s’ha dut a terme a l’alçada del pont del Dragó, en la sortida de la capital catalana en direcció Girona.

08:07h Els Mossos desvien el trànsit de la NII a l’alçada de Mataró
Els Mossos d’Esquadra estan desviant el trànsit de la NII, que continua tallada pels piquets a l’alçada de Mataró, cap al nucli urbà.

08:09h Els piquets marxen cap a l’estació de l’autobusos de Terrassa
Els piquets estan marxant cap a l’estació d’autobusos de Terrassa on a les 8h. L’Assemblea Popular de Terrassa ha convocat a moviments socials de la vila a iniciar una marxa per tal d’informar a la gent sobre els motius de la vaga i per tancar les empreses que no respectin la vaga. Des de les 7h. del matí hi ha hagut una concentració a les portes de l’Hospital Mútua de Terrassa que ja està desconvocada.

08:10h Desenes de comerços amb les portes bloquejades per silicona a Girona
Desenes de comerciants de Girona i Salt s’han trobat les portes dels seus establiments bloquejades per silicona aquest matí.

08:15h Els autobusos Interurbans de Mataró inicien els serveis mínims
Els autobusos Interurbans de Mataró han reprès els serveis mínims després que s’hagin retirat els piquets que es trobaven a la porta de les cotxeres. Cinc vehicles han sortit fins ara escoltats per cotxes de la policia local.

08:15 h Dos detencions a Mataró

08:20h Tots els accessos de l’AP-7 a la UAB tallats
Piquets d’estudiants, professorat i Personal d’Administració i Serveis (PAS) mantenen tallats tots els accessos de l’AP-7 a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

08:20h Piquets tallen el trànsit a Horta-Guinardó
Un piquet de 40 persones està realitzant talls intermitents al districte d’Horta i Guinardó. A l’hora d’elaboració d’aquest teletip es trobaven a l’avinguda Mare de Déu Verge de Montserrat.

08:27h Aixecat el tall de la Meridiana a l’alçada de Can Dragó
Policies antiavalots han aixecat el tall de trànsit que hi havia a la Meridiana a l’alçada de Rio de Janeiro, tot enretirant les tanques i reestablint la circulació. De moment no hi ha hagut detencions.

08:28h Diverses persones ferides i una detinguda en una càrrega policial a Alacant
A les 2h. la policia ha carregat contra un piquet que impedia els serveis mínims a INUSA (empresa municipal de recollida de neteja) d’ Alacant. A resultes de la càrrega diverses persones han estat ferides i s’ha produït una detenció.

08:30 Piquet informatiu al Paral·lel de Barcelona
Un piquet informatiu d’una cinquantena de persones recorre l’Avinguda Paral·lel de Barcelona. En aquests moments es troba a l’alçada del carrer Compte Borrell

08:28h Diverses persones ferides i una detinguda en una càrrega policial a Alacant
A les 2h. la policia ha carregat contra un piquet que impedia els serveis mínims a INUSA (empresa municipal de recollida de neteja) d’ Alacant. A resultes de la càrrega diverses persones han estat ferides i s’ha produït una detenció.

08:32 h El barri de La Barceloneta, paralitzat
El piquet de la Barceloneta ha aconseguit paralitzar gairebé la totalitat del barri. No hi circulen autobusos, i els que han de passar pel barri es desvien pel Pla de Palau. El mercat i el Caprabo no funcionen i el piquet acaba de tancar dues oficines de la Caixa de Pensions.

08:37h Un piquet tanca diversos comerços al Poblenou de Barcelona
Una seixantena de persones han iniciat amb una traca a les 7 hores del matí un piquet al barri del Poblenou de Barcelona. Des de llavors, el piquet ha tancat l’eix comercial del barri, fleques, així com algunes empreses del 22@ i hotels.

08:40h Bloquejada l’avinguda Diagonal de Barcelona en ambdós sentits
Unes 150 persones tallen l’avinguda Diagonal de Barcelona en ambdós sentits a l’alçada del carrer Numància des de les 8 hores del matí. Els manifestants, amb pancartes, han posat tanques a la via.

08:43h Piquet de 120 persones a la Plaça de Sants de Barcelona
Unes 120 persones es troben a la Plaça de Sants de Barcelona per fer un piquet a l’àrea comercial del barri.

08:44h Els piquets eviten l’entrada de personal a la Torre Acbar de Barcelona

08:46h Tallat el carrer Gran de Gràcia de Barcelona
El carrer Gran de Gràcia de Barcelona es troba en aquests moments tallat per un piquet d’unes 80 persones. Tots els establiments de la plaça de la Vila de Gràcia estan tancats.

08:48h Comerços tancats al centre de Santa Coloma, els piquets avancen cap al Polígon Montigalà
Dos piquets han passat pel centre de Santa Coloma, han tancat els comerços, s’han concentrat davant l’Ajuntament i ara es dirigeixen cap al Polígon de Montigalà de Badalona a aturar-hi les empreses i centres comercials.

08:50h Els piquets bloquegen el CIM Vallès
Piquets de CCOO i UGT estan impedint l’entrada de camions al CIM Vallès. Des de les sis del matí, s’ha impedit l’entrada de més d’una vintena de vehicles, que es veien obligats a aparcar fora del recinte. S’han produit enfrontaments verbals entre transportistes i piquets. Els Mossos d’Esquadra s’han desplegat a la zona.

08:55h Tallada l’Avinguda de Vallcarca de Barcelona
L’Avinguda de Vallcarca ha estat tallada vint minuts per una barricada de neumàtics encesos. Fa pocs minuts un vehicle dels bombers ha apagat el foc, però, el trànsit continúa interromput.

08:58h Tancada la Oficina de Treball de la Generalitat del Passeig Valldaura a Barcelona
Una setantena de persones ha tancat la Oficina de Treball de la Generalitat del Passeig Valldaura, al districte de Nou Barris de Barcelona.


Información actualizada y constante de L'Angència d'Informació:
http://29-s.net
Mira també:
http://movimentdel25.org/
http://www.contrabanda.org/contrabanda/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=28

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Actualitzat-3] Comencen a Barcelona les primeres accions cridant a la Vaga General
29 set 2010
Sense el piquets no sou res!!!
Re: [Actualitzat-3] Comencen a Barcelona les primeres accions cridant a la Vaga General
30 set 2010
ELs i les treballadores sóm els piquets; la resta són esquirols.
Sindicato Sindicat