Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Últimes noticies del 29-S a Terrassa
29 set 2010
Últimes noticies del 29-S a Terrassa
DSC06674.JPG
Segueixen les accions a la ciutat de terrassa, es troben contenidors impedint el pas dels principals carrers del centre. Els Mossos d'Esquadra es veuen obligats a recollir-ho ells mateixos, degut a que l'empresa municipal de neteja d'escombraries, Eco-Equip, es troba en vaga total i no surten camions.
Finalment la cinquantena de persones que conformaven el piquet, després de ser retinguts durant mitja hora han estat identificats i les han deixat marxar cap a les 4.15h. de la matinada.
Durant la retenció, un policia de paisà sense cap tipus de identificació, ha retingut a dues fotògrafes del mensual TerrassaRespon. Aquest les ha identificat, les hi ha registrat les fotografies de respectives càmeres, on ha decidit esborrar una fotografia, i per últim les hi han prohibit apropar-se a la concentració que efectuaven les del piquet, impedint la llibertat de premsa.
La retenció del piquet s'ha efectuat amb contundència per part de la policia, ha emprat primer un extintor per ruixar els membres del piquet, seguidament han tret porres metàl·liques extensibles per intimidar-los.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat