Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Actualitzat-2] Comencen a Barcelona les primeres accions cridant a la Vaga General
29 set 2010
Recull informatiu 00:40 fins 02:09
00:40h Identifiquen dos treballadors a un piquet de Mollet del Vallès
Un cotxe amb dos policies de paisà identifiquen a dos integrants d’un piquet informatiu a la zona comercial de Mollet del Vallès. De moment els deixen continuar amb la seva tasca informativa.

00:54h Un ferit a les portes de MercaValència i una càrrega al diari Levante
Crispació a la porta de Merca València. Centenars de persones bloquegen tots els accessos després que un camió hagi atropellat el membre d’un piquet. Sembla que no està ferit de gravetat. Davant de la rotativa del diari Levante també hi ha hagut molta tensió, amb cops i empentes de la policia per forçar el repartiment dels diaris amb les furgonetes.

00:59h Fonts de CGT confirmen un nou atropellament a Mercabarna
El membre d’un piquet ha estat atropellat a la sortida del centre de distribucio Mercabarna de la Zona Franca de Barcelona. Ha estat traslladada a Bellvitge i no està en estat greu.

01:08h Els funcionaris de Vilafranca i el servei d’escombraries del Penedès i Garraf fan vaga
Tots els municipis del Garraf i el Penedès no tindran servei d’escombraries, ja que pertanyen al servei de la mancomunitat que s’ha afegit a la vaga. Els funcionaris de l’ajuntament de Vilafranca del Penedès també faran vaga demà.

01:12h Antiavalots es despleguen a Mercat València i es fan barricades a Mercabarna
Creix la tensió als mercats centrals de distribució. A la seu de MercaValència hi ha nombrosos antiavalots desplegats, els delegats sindicals creuen que es produiran càrregues en breus minuts. A Mercabarna hi ha barricades amb neumàtics cremant, els bombers no han volgut apagar el foc i els mossos s’ho miren de lluny.

01:16h El membre d’un piquet rep l’impacte d’un tret d’una escopeta de balins
Un activista que participava del piquet del Born, just a l’alçada del carrer Banys Vells de Barcelona ha patit l’impacte d’un balí disparat amb una escopeta. Testimonis asseguren que l’autor ha sigut un veí contrari a la vaga. Només ha patit una ferida lleu, però ha hagut d’anar a un centre sanitari.

01:22h Tot el polígon petroquímic de Tarragona està sense activitat des de la mitjanit
El seguiment a la zona de les grans empreses energètiques i industrials situades al Tarragonès i el Baix Camp està sent molt gran, proper al 100%.

01:28h Tot el sector de l’automoció paralitzat en aquests moments
El 99% del sector de l’automoció de l’Estat espanyol paralitzat en aquests moments. Totes les factories de totes les marques estan aturades, a excepció d’alguns treballadors de la factoria de Peugeot de Madrid. A a resta el seguiment és del 100%.

01:33h L’aeroport del Prat desèrt a dos quarts de dues de la matinada
Els corresponsals de la revista La Riuada ens informen que en l’aeroport del Prat les parades de taxis es troben de buides, i també els accessos i les taquilles de Ryanair.

01:55 Finalitzen els piquets del Poblenou, Gràcia i el Born
Aquests tres piquets han finalitzat el seu recorregut poc abans de les dues de la matinada. Han tancat desenes de bars i establiments comercials durant el seu pas per places i carrers.

01:58h Èxit important de la vaga al sector industrial d’Alacant i Castelló
La refineria de Castelló ha aturat per complet la seua activitat, el torn de nit del sector ceràmic també ha seguit la vaga en un 70% i els serveis de neteja de la ciutat han parat. A Alacant, aturada completa en el servei de neteja, correus i grans empreses com Telefònica, Alcoa i Cemex.

01:58h Èxit important de la vaga al sector industrial d’Alacant i Castelló
La refineria de Castelló ha aturat per complet la seua activitat, el torn de nit del sector ceràmic també ha seguit la vaga en un 70% i els serveis de neteja de la ciutat han parat. A Alacant, aturada completa en el servei de neteja, correus i grans empreses com Telefònica, Alcoa i Cemex.

02:03h Les principals empreses del sector del cava i cervesera tancades
A Cobega Freixenet hi ha un 100% de seguiment, Segura Viudas de Torrelavid (Anoia) i San Miguel. Seguiment molt alt, tancades les empreses.

02:09h Els piquets segellen molts edificis bancaris i empreses al centre de Terrassa
A primera hora de la nit s’han observat panys segellats amb silicona com les portes de Foment, OTG, CECOT, la biblioteca central, UPC, edificis municipals, estatals, per impedir que aquestes empreses obrin el dia de la vaga. Els sabotatges també han arribat a les màquines de la zona blava i al caixers de bona part de Terrassa. A la una de la matinada han començat el assetjament policial per part de tots els cossos policials, i a més s’ha de destacar les primeres identificacions per part de la policia municipal.


Información actualizada y constante de L'Angència d'Informació: http://29-s.net
Mira també:
http://29-s.net
http://www.contrabanda.org/contrabanda/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=28

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa