Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Castelló: [crònica] Xerrada sobre la reforma laboral i crisi
28 set 2010
Desenes d'assistents que volen saber perquè anar a la vaga.
24-09-2010_xerrada_economia_taifa_casal_castello_esquerra_independentista_plana.JPG
Esquerra Independentista de la Plana.jpg
La vesprada del divendres 24 de setembre tingué lloc al Casal Popular de Castelló una xarrada sobre la reforma laboral i la crisi a càrrec del seminari d’economia crítica taifa.
Elena Idoate, membre d’aquest seminari, va ser l’encarregada de mostrar a uns trenta-cinc assistents el que s’amaga darrere de la reforma laboral aprovada recentment. Abans, però, i d’una manera molt entenedora, va fer un breu repàs d’alguns dels conceptes bàsics que es manegen en el món laboral.
Al llarg de la xarrada, també analitzà els punts clau de les reformes laborals anteriors, que, lluny d’enfortir la classe treballadora, l’únic que aconseguiren va ser confirmar el viratge cap a un sistema capitalista neoliberal. Amb l’aprovació de l’actual reforma laboral, que rebla encara més el clau en aquest sentit, queda ben clara la necessitat d’anar a la vaga el pròxim 29 de setembre, com una jornada per fer visibles les nostres reivindicacions.
La xarrada també va fer palès que la crisi que pateixen tan durament milions de persones ha estat la coartada per fer efectiva aquesta nova retallada de drets laborals, però, sobretot, va evidenciar que estem davant d’un retrocés dels nostres drets que no farà marxa enrere una vegada amaine la crisi, sinó tot al contrari.

Esquerra Independentista de la Plana (EIP)
Mira també:
http://www.eilaplana.cat/

This work is in the public domain
Colera camping CNT