Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manifestacions i concentracions on anirà CGT el 29-S a Catalunya
28 set 2010
Manifestacions i concentracions on anirà CGT el 29-S a Catalunya
jvaga 29 -10pg_catalan.jpg
A Tarragona

A les 5 del matí: a la plaça Imperial Tàrraco, repartiment de piquets informatius. Hi serem membres de la Coordinadora Repartim la Riquesa i el Treball.
A l'hora d'obertura dels centres de treball, tots els delegats i delegades hauran de ser allí informant i animant els empleats a unir-se a la vaga.
Entre les 10 i les 11, tothom al local de la CGT a la Rambla per organitzar-nos i distribuir-nos per la ciutat.
MANIFESTACIÓ: és a les 6 des de la plaça de la Font. Tindrem un bloc diferenciat dels altres sindicats dins de la Coordinadora Repartim la Riquesa i el Treball..

A Reus
A les 5 del matí: al local de la CGT, primer punt de trobada del piquet informatiu.
A les 9 del matí: davant de l'Ajuntament, segon punt de trobada per ampliar el piquet i fer un recorregut pel centre de la ciutat
A les 11 del matí: MANIFESTACIÓ des de la plaça del Mercadal.

Altres convocatòries de manifestacions i concentracions de la jornada de vaga general i lluita del 29-S convocades per la CGT, en solitari o conjuntament amb altres organitzacions i col·lectius, o en les que participem d’alguna forma, de les quals tenim constància:

- SABADELL: Manifestació de CGT a les 11.30h, que sortirà des del Corte Inglés de Sabadell i acabarà davant l’Ajuntament.

- MOLLET: CGT del Vallès Oriental convoca una manifestació unitària conjuntament amb altres organitzacions a Mollet del Vallès a les 17.00 h. a la Plaça Pau Casals.

- BARCELONA: L’Assemblea de Barcelona convoca a les 12 h. un piquet unitari a la de Plaça Catalunya; piquet de CGT Barcelona a les 12 h. a Plaça Catalunya/Portal de l’Àngel; CGT Barcelona convoca una manifestació a les 17 h. als Jardinets de Gràcia

- SORT: a les 10.30 h. CGT convoca concentració a la Plaça de l’Ajuntament.

- LA POBLA DE SEGUR: CGT convoca concentració a les 11.30 a la Plaça de l’Ajuntament.

- TREMP: CGT convoca concentració a les 12 h. a la Plaça de l’Ajuntament.

- LLEIDA: CGT convoca a la manifestació que començarà a les 18 h. al Campus Universitari de Cappont fins la sotsdelegació de Govern, formant un bloc diferenciat, conjuntament amb altres col·lectius, a la cua de la manifestació dels sindicats majoritaris.

- MANRESA: manifestació a les 11.30 h. a la Ben Plantada convocada per CGT (Manresa, Sallent i Berga) i altres organitzacions.

- TERRASSA: concentració davant de l’Ajuntament (raval Montserrat), a les 13h. convocada per l’Assemblea Popular de Terrassa, en la qual participa la CGT.

- GIRONA: CGT convoca piquet popular a les 11.30 h. a Plaça Catalunya; CGT convoca manifestació amb sortida a les 17.30 h. del Rellotge de la Devesa, formant un bloc propi.

- VIC: CGT convoca amb altres col·lectius i organitzacions a la manifestació que sortirà a les 12 del migdia de la plaça de l’Estació de Vic, amb el lema "Rebentem el capitalisme! Autogestió obrera!".

- VILANOVA I LA GELTRÚ: la CGT i l’Assemblea pels Drets Socials convoquen manifestació a les 18 h. a la cruïlla dels carrers Francesc Macià amb Dr. Zamenhof

- BERGA: a les 18 h. la CGT ocuparà la plaça de Sant Joan on es farà un míting i un concert en contra de la reforma laboral, dels sindicats oficials, els polítics i el borreguisme dels ciutadans-consumidors.

- VILAFRANCA DEL PENEDÈS: CGT convoca a la manifestació que sortirà de la plaça de la Vila a les 12 del migdia sota el lema ’Contra les retallades socials i nacionals: Vaga General!’.

- RUBÍ: CGT convoca a una concentració a les 12 h. a la plaça de l’Ajuntament.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa