Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
29-S pels nostres drets ATUREM BARBERÀ
28 set 2010
Diferents persones i entitats de Barberà ens hem ajuntat amb l’objectiu de dinamitzar, escalfar i treballar per l’èxit de la vaga del proper dimecres 29 de setembre. Aquesta vaga vol respondre a la Reforma Laboral aprovada pel govern de Zapatero com a clar exemple d’una sortida a la crisi en la que es prioritzen els privilegis de la patronal i els poderosos per sobre dels drets que tants anys ha costat conquerir a la classe treballadora.
vagagendamail.jpg
Hem estat agitant el debat durant aquesta setmana prèvia i ara us fem arribar l’agenda pel 29, perquè depèn de totes nosaltres que aconseguim aturar Barberà aquell dia i enviar una resposta clara i contundent en defensa pels nostres drets i la nostra dignitat.


Dimarts 28, 23:45, Plaça de la Vila

SOROLLADA POPULAR. La vaga comença a mitjanit i tindrà el tret de sortida que es mereix, porta la teva cassola, timbal, xiulet, petards...surt al balcó a mostrar el teu suport! Pels nostres drets, fem-nos escoltar!


Dimecres 29

PIQUETS INFORMATIUS, el dret a la vaga, també cal defensar-lo! Informem i fem costat als treballadors i treballadores als seus centres de treball. Perquè aturar Barberà, és a les nostres mans, suma-t’hi! mapa


5:00> Magnetti Marelli (polígons)

9:00> Mercat Municipal 11 de Setembre

11:00> Baricentro

VISCA LA VAGA GENERAL!

This work is in the public domain
Sindicat