Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[CNT-AIT] Manifestació 29 de Setembre: Ni retallades socials, ni reforma laboral, ni sindicats còmplices! 17h Plaça Universitat
27 set 2010
[CNT-AIT] Manifestació 29 de Setembre: Ni retallades socials, ni reforma laboral, ni sindicats còmplices! 17h Plaça Universitat
cartel vaga petit.jpg
929_29S_CNT.jpg
La nova reforma laboral promoguda per la Patronal que intenta introduir el govern del PSOE, significa la major agressió als drets dels treballadors i treballadores de la "democràcia". La jornada de vaga ha de servir de detonant per a posteriors i més amplies mobilitzacions.


Una reforma laboral que es pretén justificar amb la Crisi, però que en realitat només està orientada a donar més facilitats a les empreses per fer contractes irregulars, ignorar els convenis col·lectius i despatxar més barat els treballadors. Una reforma que significarà més temporalitat i desregulació a la contractació; una substancial rebaixa a la indemnització per acomiadament improcedent; enormes facilitats per a què les empreses es despengin dels convenis en matèries com el salari, la jornada o els horaris.


Més precarietat, més inseguretat, menys sou, menys drets. Així governen els partits del mercat. Animem a tothom a oposar-se a aquesta política, la política dels explotadors.



MANIFESTACIÓ CNT 29S: 17H PLAÇA UNIVERSITAT, BCN
Mira també:
http://www.cnt.cat
http://soliobrera.cnt.es/?sec=SoliArticulos&id=929

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat