Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : laboral : mitjans i manipulació
Contra la falsa vaga general
24 set 2010
Un militant de CNT-AIT que veu amb preocupació el recolzament a l'aturada de 24h convocada per CCOO+UGT
Les gestores sindicals havien convocat una vaga de treballadors de les administracions públiques que va tenir un èxit pràcticament nul, i feia setmanes que difonien la intenció d'anar a la vaga general pel 29 de setembre del 2010.
Aleshores truquen a la porta de les organitzacions sindicals no homologades, i ens demanen ajuda per les mobilitzacions del 29-S, perquè consideren que sinó també serà un fracàs. Per aquesta possible convocatòria ja teníem acordat prèviament que ens hi sumariem (que promouríem fer vaga), de manera que a la Confederació Nacional del Treball vam començar els preparatius en espera que les assemblees de tots els sindicats es pronunciessin i ratifiquessin la mobilització.

Finalment al Ple l'acord va ser a favor de l'aturada de 24 hores.

Vinga manifestos contra la reforma laboral, vinga pancartes, vinga cartells i propaganda per tot arreu. Però dia a dia vaig veient que a moltes comarques CCOO+UGT no estan fent gaire res, per falta de capacitat (o de voluntat?).

Realment les gestores sindicals han perdut capacitat de convocatòria a marxes forçades, i això s'està notant el 2010 més que mai. Si no fos per la premsa burgesa ningú no sabria que hi ha una aturada de 24 hores, que anomenen vaga.

Si les gestores sindicals porten 30 anys fent la rosca a l'Estat i la Patronal, aleshores com és que volen que aquesta vaga tingui èxit? Perquè ens demanen ajuda? A l'anterior aturada de 24h el seu objectiu era demostrar-li al govern del PP la seva força. Potser ara és el mateix?

Ens volen utilitzar per a demostrar el seu poder de convocatòria, o bé és símplement un exercici de desgast contra treballadors i treballadores, o realment volen fer derogar la reforma laboral?

Què passa a partir del 30 de setembre?
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/noticia/homenaje-a-los-sindicatos
http://www.cnt.es/noticias/ante-la-huelga-general-el-derecho-trabajar

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Contra la falsa vaga general
24 set 2010
Militant de CNT descobreix que la terra es rodona i ho vol fer saber a tothom!

Que un militant no accepti els acords de la propia organització és greu, que a més ho faci públic encara ho és més.

Però que ens vingui a explicar a mode de salvador el que tots sabem... això ja cansa...
Re: Contra la falsa vaga general
24 set 2010
Em sembla una reflexió interessant (que una mica tots estem fent), i no em sembla malament que es mostri la pròpia opinió, que per ser minoritària no vol dir que sigui invàlida.

El 29-S aprofitarem l'espai que han generat CCOO-UGT (sigui per la raó que sigui) i intentarem fer créixer la veu anticapitalista de base. Des dels comitès de barri, des de les organitzacions i persones conscients que lluitant podem canviar les coses, des dels sindicats realment populars.

Podria ser millor, però crec que hem triat el camí que ens permet fer més.
Re: Contra la falsa vaga general
24 set 2010
La CNT és una organització assembleària, i per tant tothom pot expressar la seva opinió, independenment dels acords del sindicat (sempre i quan sigui respectuosa, i aquesta ho és). Per altre banda, totalment d'acord amb el de dalt, nosaltres fem vaga, però fem la nostra vaga.
Re: Contra la falsa vaga general
24 set 2010
on ha dit l'autor que no accepti els acords?
és el mateix dissentir d'un acord que no acceptar-lo?
a casa teva, tots sempre esteu d'acord?
quan algú diu que no, penseu que és una vergonya, no acceptar els acords?

Gasta't a l'escola els calers que et deixes a l'internet.
Què passa a partir del 30 de setembre?
25 set 2010
Doncs, que el ZetaPetas tindrà autoritat moral per poder anar a veure als seus amos europeus i dir-los: "Veieu Srs., si tant apreteu, tinc el pobre esvalotat, feu el favor de rebaixar una mica la pressió", així acontentar els "plebeus" i pujar una mica en les estadístiques de vot que actualment estan per terra.
El company "Anarcosindicalista" parla de CCOO+UGT i que "les gestores sindicals porten 30 anys fent la rosca a l'Estat i la Patronal", hom pensa que fins hi tot ho tenen atado y bien atado en aquesta vaga, a qui més li interessa és al mateix govern per salvar els pocs mobles que encara els queden.
Ja fa mesos que s'hauria hagut de fer una vaga general, voleu dir que no anem tard?. A mi també hem dona la impressió que ens utilitzen, Tant pel que fa al PsoE, com els alliberats dels comitès per justificar la menjadora i fer veure que alguna vegada no estan a la mateixa taula de la patronal possant-se un "mono" de treball i casc. Pots ser fins hi cobraran hores extres?, de no ser així, doncs ja està bé, que per un dia que surten al costat del treballador 364 dies l'any mengen al mateix plat que l'amo. I a sobre amb prebendes, com aquell innombrable que acabà a les FAES.
Per cert, no vull ser espanyol, si no ens deixen ser catalans, millor francès i al meys jubilar-me als 60 i si tot pinta malament als 62. Som o no som europeus?
Re: Contra la falsa vaga general
25 set 2010
el fet de ser assemblearis no vol dir se horitzontals. La democracia de les assemblees es moltes vegades una tiranía molt més forta que altres formes de fer.

Cansa ja aquest to de nosaltres som millors per que tal o cual i els altres son una merda.

Jo respecto la CNT, i crec en ella i en el seu potencial revolucionari, pero deixeu de fer demagògia barata tot el temps.

Mireu el gra de palla en l'ull de l'altre constantment quan vosaltres esteu plens de merda fins dalt!!

I no passa res per ser una merda. Jo tb soc una merda, y no ho obvio, pero no meteixo a ningú, i treballo cada día per ser-ho una mica menys.
Re: Contra la falsa vaga general
25 set 2010
Si ets tan conscient, no se perque et molesta lo que et diuen els demes. Pot ser no tindras mala conciencia...? No ofend o molesta qui vol, sinó qui pot.
Veig que tens la autoestima molt baixa. No vull ser una merda i la lluita també és per això. Si a tu et va bé considerant-te un excrement, hauries de preguntar-te de qui és el cul que et caga...
Sindicato Sindicat