Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Felix Millet guardava un “llibre gros” en el qual anotava els pagaments a polítics
21 set 2010
Millet guardava un “llibre gros” en el qual anotava els pagaments a polítics
El jutge Solaz encara no ha reclamat aquest document, en el qual es relacionen entrades i sortides de diners en un període de deu anys
L’expresident del Palau de la Música Fèlix Millet anotava curosament les entrades i sortides de diners de la “caixa B”, segons va declarar un testimoni davant el jutge Juli Solaz. Es tracta d’un llibre gros que Millet guardava al seu despatx de la institució, però del qual mai se’n va parlar... fins que una relliscada va posar al descobert la seva existència.

Fonts properes al cas han informat a EL TRIANGLE que aquest llibre -perdut en mig de milers de papers i de dietaris- és la clau per conèixer cap a on i a qui es lliuraven determinades quantitats en metàl·lic durant deu anys. “Si arriba a sortir a la llum, quedaran desvetllades les principals incògnites del cas”, han afegit les fonts consultades.

De moment, el jutge Solaz encara no l’ha sol.licitat. El que pretén, diuen, és posar ordre al sumari. De totes maneres, sembla ser que algú ja ha localitzat l’important document, que consta en un inventari fet a finals de l’any passat. De moment, segons manifesten les mateixes fonts, el “llibre gros” de Millet es troba en un magatzem.



6

Tornar a la portada :: http://www.eltriangle.eu
Mira també:
http://www.eltriangle.eu/cat/notices/2010/09/millet_guardava_un__llibre_gros__en_el_qual_anotava_els_pagaments_politics_16918.p

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat