Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Xerrada sobre la reforma laboral i crisi
20 set 2010
Motius pels quals anar a la vaga.
EIP_Xerrada Reforma Laboral i Crisi.jpg
Esquerra Independentista de la Plana.jpg

Divendres 24 de setembre de 2010
18:00 Casal Popular de Castelló
Castelló de la Plana, la Plana Alta
Països Catalans
A càrrec de: Seminari d'Economia Crítica "Taifa"
Organitza: Esquerra Independentista de la Plana (EIP)

Portem més de dos anys de crisi capitalista i les condicions laborals s’han deteriorat en extrem (especialment a una comarca com la nostra, on la destrucció de llocs de treball triplica la mitjana estatal); ja ens han imposat una regressiva reforma laboral i, si no plantem cara, acabarem perdent d’un cop tot el que els nostres majors havien guanyat després de llargs anys de lluites i de sacrificis: la cobdícia del Capital és il·limitada i l’única "solució" que el govern de la patronal coneix, per a contrarestar la seua ineficàcia, és carregar sobre les nostres esquenes tot el cost de la recessió… Lluitem perquè la jornada de vaga general convocada per al pròxim 29 de setembre siga l’inici d’un cicle de mobilitzacions que ens permeta, a la classe treballadora i al conjunt dels moviments socials, reprendre la iniciativa!

Tenim clar que "l’economia és el motor de l’univers" i que, molt sovint, el Poder se serveix d’excuses economicistes per a justificar la inevitabilitat d’unes polítiques antisocials; però, si realment aspirem a destruir el capitalisme, hem de saber com funciona, conèixer a fons les seues febleses i contradiccions: una bona formació teòrica millorarà la nostra capacitat d’intervenció! És per això que, des de l’Esquerra Independentista de la Plana, hem considerat oportú dur a Castelló els companys i companyes del col·lectiu TAIFA (un grup d’economistes crítics que porta més de deu anys com a "element de suport pedagògic" dels moviments socials: assessorant en campanyes, impartint cursos, editant material didàctic etc.).

Creient que aquesta sessió de formació i debat pot ser útil per al conjunt de la militància anticapitalista local i comarcal, tenim el gust de convidar-vos a participar de la mateixa: l’acte serà el divendres 24 de setembre, a les 18:00 hores al Casal Popular de Castelló (C/ d’Amunt, 167).

El contingut de la xerrada emane del treball realitzat en aquest llibret.

ESQUERRA INDEPENDENTISTA DE LA PLANA


This work is in the public domain

Comentaris

Re: Xerrada sobre la reforma laboral i crisi
22 set 2010
EIP??????? que collons vol dir?? podem deixar d'inventar-nos sigles i de marejar la gent?? i anar tots a la una, tots amb la CUP o no?!??
Sindicato Sindicat