Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-AIT] Sopar/Concert Solidari treballadors d'Atento
20 set 2010
La CNT de Barcelon, manté un conflicte obert amb l'empresa de telemàrqueting Atento, del grup Telefónica, la qual a començaments d'abril va acomiadar a més d'un 35% del personal que atenia les trucades al telèfon 061 d'emergències mèdiques
com_arribar_a_la_fabri-k.pdf
com arribar a la fabri-k.pdf (280,36 KiB)
cartell_rubi_final.pdf
cartell_rubi_final.pdf (1,07 MiB)
Des de fa mesos, la Secció Sindical ha portat endavant una sèrie d'accions jurídiques i sindicals en contra de l'empresa (ocupació del Deparament de Salut) ATENTO, que gestiona el servei, per denunciar la injustícia i il•legalitat dels acomiadaments.

Tanmateix, considerem important destacar que la nostra lluita no és exclusivament per la defensa d'uns llocs de treball que l'actual ofensiva patronal i governamental ha tornat cada dia més necessària; sinó que és una lluita també per garantir a la població uns serveis públics de qualitat i contra la privatització encoberta dels esmentats serveis.

Els treballadors de l'empresa Atento, afiliats a la CNT, hem organitzat al Centre Social Okupat "La Fabri-k" una xerrrada-sopar-concert. Els beneficis d'aquestes jornades aniràn destinats a fer front a les despeses judicials que comporta la lluita contra la precarietat que pateixen els treballadors d'Atento en lluita, i serà una bona ocasió per a viure el conflicte a Atento d'una manera més lúdica, tot i que alhora combativa.

19.30h. XERRADA SOBRE EL CONFLICTE I LLUITA AL 061 (ATENTO). Intervindràn:
- Ex-secretari general de CNT Barcelona, que ens parlarà sobre el paper de la CNT a l'actualitat.
- Delegat sindical de la CNT a l'empresa Atento Barcelona, que ens explicarà el recorregut de la Secció sindical i el desenvolupament dels conflictes a l'empresa.
- Ex-treballador d'Atento a Buenos Aires, que ens parlarà del conflicte en el que va estar implicat, i que va comportar la okupació del centre de treball durant dies.

21.30h. SOPAR VEGÀ a càrreg del col·lectiu la Verengena reVoltosa. Menú a 5 euros.

23.30h.CONCERT gratuït amb els grups:

- Zikuta
- Juanito Piquete
- Malestar Social
- Larva

Adreça:    

C.S.O. LA FABRI-K Avinguda Can Rosés, 3-11 RUBI

Preu:

Sopar 5€ - Concert gratis!
Mira també:
http://cnt061catalunya.blogspot.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa