Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
[Palestina] Nablus acollirà el Festival de Cinema sobre Drets Humans
20 set 2010
Comunitat Palestina de Catalunya - Cinema
NABLUS (Ma'an) – 17.09.2010 – La universitat més gran del nord de Cisjordània acollirà el seu primer Festival de Cinema de Drets Humans a finals de setembre, segons van anunciar el dimecres els seus organitzadors.

El Festival tindrà lloc des del 26 de setembre fins a finals de mes en el Teatre Zafr Masri en el campus antic de la universitat i la projecció de cintes serà acompanyada de xerrades i vídeo conferències amb organitzacions d’altres ciutats i països que també treballen en el camp dels drets humans.

Segons diu la declaració, s’enfocarà en la Franja de Gaza, la resistència palestina i els refugiats palestins, així com sobre temes socials i culturals com els drets de les dónes.

El primer vespre s’acollirà a personal del Programa de Salut Mental de Gaza, i posteriorment hi haurà panelistes incloent un centre de drets humans Sud-africà, i estudiants universitaris americans que sintonitzaran i s’uniran als debats.

L’esdeveniment està organitzat per la Càtedra UNESCO sobre Democràcia i Drets Humans a la Universitat Nacional An-Najah, dirigida pel Doctor Raed Abu Badawia.

"El festival és part de la lluita continua del poble Palestí que cerca per damunt de tot, viure en llibertat i dignitat," va dir Abu Badawia en la seva declaració anunciant el festival.



(Traducció M.M. de Comunitat Palestina de Catalunya)
www.palestina.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa