Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral : sense clasificar
25-S Quina es la vaga dels que no podem fer vaga?
20 set 2010
VAGA_MANI_CENTRO.jpg
Es hora de aixecar-se!

This work is in the public domain

Comentaris

25-S Quina es la vaga dels que no podem fer vaga?
20 set 2010
Mariona Pérez, 38 anys “Guanyo 1.100 euros al mes. La meva parella més o menys. En paguem 800 pel lloguer de casa nostra. Anem ofegadíssims. Necessitem una vaga de lloguers”


Enric Gomà, 48 anys. “La Caixa de Pensions em vol embargar el pis. He estat pagant les quotes cada mes des de fa 12 anys, i ara estic sense feina. Som gairebé 5 milions d'aturats. Ja seria hora d'organitzar una vaga d'hipoteques”


Wilfredo San Martín, 29 anys. “Sembla mentida que amb la crisi econòmica que patim els bancs tinguin cada any més beneficis. I a sobre el govern els regala uns diners que haurien d'anar a qui ens costa arribar a final de mes. Hauríem de fer una vaga d'usuaris de bancs: que deixin de forrar-se amb els nostres diners”


Mireia Seguí, 32 anys. “Vaig molt justa de peles, i passo que m'inflin el cap amb productes que no necessito. Estic fent una vaga de consum”


Dolors Recasens, 68 anys. “N'estic fins al capdemunt de polítics mentiders i lladregots. Les he vist de tots colors a la vida, i si una cosa he aprés és que per a canviar les coses s'ha de lluitar. Jo que ja no puc fer vaga sortiré al carrer a manifestar-me”


Jonathan Romero, 23 anys. “Cada dia agafo el metro quatre vegades per anar a currar, i me l'he de pagar de la meva butxaca. Jo ja faig la meva vaga de bitllet, molaria que la féssim junts”


Manuela Olivares, 40 anys. “Treballo fent feines domèstiques i no tinc contracte. Per mi la vaga és complicada... Si que estem muntant una cooperativa de treball amb algunes companyes per a dignificar la nostra situació”


Mammadou Ndiaye, 27 anys. “Estic bastant cansat que des dels mitjans de comunicació sempre denigrin els immigrants. Proposo que fem una vaga de televisió”


Carles Moraleda, 53 anys. “No té sentit que tots anem en cotxe. Ens estressem nosaltres, emmalaltim als altres i destruïm el planeta. Jo ja fa molts anys que practico la vaga d'automòbil”


Yolanda Vaqué, 27 anys. “L'agència de viatges on treballava ha tancat després de mesos de patiment i de no poder dormir. Els del sindicat ens deien que no féssim vaga, que no ens manifestéssim, que no denunciéssim l'empresa. Ara em criden a la vaga. Haurem d'inventar nous sindicats i fer vagues de debò”


Mercè Coloma, 59 anys. “A Serveis Socials em diuen que m'he d'esperar dos mesos perquè m'atenguin. Quan vinguin les eleccions... jo també faré la meva vaga”


Youssef Larbi, 36 anys. “Amb el meu treball he contribuït tots aquests anys a la riquesa del país. Ara que van mal dades i m'he quedat sense feina, a sobre em volen deportar? Fan falta moltes vagues!”


Totes i tots necessitem crear el moviment que sumi totes les noves vagues de les que no poden fer vaga! Tots i totes crearem el moviment del 25 de setembre!

+malestar
+autoorganització
+conflicte
+alternatives

PER UNA VAGA SOCIAL SORTIM AL CARRER EL 25 DE SETEMBRE DEL 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
El 29 de setembre tambe cal sortir
20 set 2010
Hi ha gent molt equivocada que es pensa que una vaga consisteix en fer campana de la feina i quedar-se a casa mirant la notícia al Telediario.
Re: 25-S Quina es la vaga dels que no podem fer vaga?
21 set 2010
I tota aquesta gent s'equivoca i tu tens la raó, i el teu pensament és l'únic valid...

Jo em quedaré a casa mirant la notícia al Telediario, és el que em ve de gust.
Sindicat Terrassa