Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Sants] Projecció 'Vivir de pie' i taller de CSS(plantilles web2)
17 set 2010
- Passi del documental "Vivir de pie" i reopertura de la cafeta de Negres Tempestes.

- CSS Plantilles Web (web2)
Vivir de pie, las guerras de Cipriano Mera
Diumenge 19 de setembre, 19:30 Ateneu Llibertari de Sants
Gènere: Documental. Espanya, 2009.
Durada: 123 minuts.


Paleta, anarquista, llibertari i alt comandament de l’Exèrcit republicà durant la Guerra Civil, Cipriano Mera va tenir una existència lliurada a uns ideals, entre la justícia i la utopia. Una vida de cinema, de la qual el documental dóna una idea clara. Seguint els manuscrits de l’anarquista que es conserven, els responsables de la pel·lícula opten per donar-li veu a través de la interpretació en of d’un actor.
"Vivir de pie: las guerra de Cipriano Mera" narra a través de documents inèdits l’odissea d’un drapaire i caçador furtiu que es va fer paleta sindicat en la UGT i es va convertir en revolucionari i home d’acció de la CNT. És la vida del paleta que va comandar el IV Cos d’Exèrcit en la Guerra Civil i va vèncer als generals italians; i del General que va reprendre l’ofici de paleta però va mantenir el seu objectiu: matar a Franco. També és la història desconeguda d’un cambrer, un sastre, un ferroviari,… que en les seves dobles vides eren El Viejo, La Leona, El Fraile,…; la vida d’aquells que van lluitar sincera i enèrgicament, que van enarborar les banderes de la llibertat i van gosar somiar amb un "Món Nou".
El documental explora la personalitat de Cipriano Mera, els ideals i fets que van fer de la seva vida una gran aventura de la utopia, protagonista privilegiat d’un intens viatge de la Història. És la història d’un home lliure que es va negar a triar entre viure de genolls o morir dempeus; però no va estar sol. Al costat d’ell, tots aquells que van enarborar les banderes de "la Idea".
Més informació sobre el documental a:
http://www.vivirdepie.net



------------------------------------------------



CSS Plantilles Web (web2)
Taller avançat de pàgines web
Lloc: Ateneu Llibertari de Sants c/ Maria Victòria, 10 Tel. 93 421 59 39 (19-22h, menys dijous i dissabtes) Sants, Barcelona L1+5 Plaça de Sants
Dates: Dll 20 i dm 22 de setembre Hora: 19:30h. a 21:30h.
Places: Limitades Inscripcions: correu@unilliure.org
Descripció:

CSS és l'acrònim de Cascading Style Sheet o 'full d'estils en cascada', que és el llenguatge que serveix per definir l'estil dels elements HTML, és a dir, que ens permet establir la presentació d'un document HTML. Aquest curs s'ocupa tant de la sintaxi com de l'estudi de molts dels selectors i propietats definits en CSS.
Aquest no és un curs elemental, tracta de conceptes que requereixen coneixements previs sobre HTML (Per exemple els que vem fer en els tallers "Cóm fer una web?").

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa