Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
GUERRA ENTRE ULTRES: DN acusa membres d'España2000 d'apunyalar el responsable de joventuts de Cantàbria
17 set 2010
La guerra oberta entre l'extrema dreta espanyola ha arribat ja als ganivets. Fa uns mesos, Democracia Nacional (DN) denunciava haver patit un atemptat contra la seua seu d'Alcalà d'Henares i acusava dos militants d'España2000 de ser els autors. Ara, segons publica al seu web la formació liderada per Manuel Canduela, el responsable de les joventuts de DN a Cantàbria, Juan Vélez, va ser víctima d'una agressió també a Alcalà per part de d'un "grup de coneguts militants i simpatitzants d'España2000". Vélez va rebre diversos colps al cap que van requerir més de dotze grapes de sutura (veure foto) i una punyalada propera al cor de 5 centímetres, el dia que se celebrava la victòria de la Selecció Espanyola al Mundial de Sud-Àfrica.

Així quedà el cotxe del responsable de DN incendiat la setmana passada a Alcalà d'Henares
r1gaa9.jpg
Democracia Nacional acusa dos militants d'España2000 d'intentar incendiar la seua seu nacional

La guerra entre partits ultres puja de to. Democracia Nacional (DN) ha publicat al seu web un article on denuncia l'atac patit la nit del 24 d'abril a la seua seu nacional, un local recentment estrenat a Alcalá de Henares (Madrid). Segons el comunicat de DN, "el pasado sábado 24 de abril, el responsable de juventudes de DN volvía de madrugada a recoger su coche aparcado en las cercanías de la Nave (nuestra nueva sede social en Alcalá) cuando descubrió a dos individuos que habían forzado el candado de la caja de hidroeléctrica y se disponían a incendiarlo de nuevo con la clara intención de dejar sin luz a nuestras instalaciones, y de que el incendio se contagiase a toda la instalación eléctrica para incendiar el local. Al recriminarles su actitud fue abordado violentamente por ellos que huyeron amenazándole de muerte, pudo reconocer a los atacantes como dos militantes del partido España 2000, organización de extrema derecha miembro del conocido tripartito de extrema derecha formado por el MSR y Frente Nacional. Cámaras de seguridad contiguas podrían haber grabado a los agresores. Los hechos se han denunciado a la policía y esperamos que se produzcan detenciones lo antes posible.". La mala relació entre ambdues formacions d'extrema dreta ve de lluny. DN és el partit neofeixista més antic i que rep majors suports internacionals (Jobbik hongarès, BNP anglès, FN italià, etc..), mentre que España2000 i els seus socis del "tripartit patriota" (E2000-MSR-FrN) no acaben d'alçar el vol, tenen escassos suports internacionals i són constantment esquitxats per escàndols, com la condemna al líder del MSR, Juan Antonio Llopart, per difondre idees genocides, o la detenció del neonazi d'Ultras Sur Alberto Ayala de Cantalicio, també militant del MSR, fa poques setmanes acusat d'agressió i d'intentar cremar un bar. No és la primera vegada que l'enfrontament entre aquestes formacions passa de la xarxa: el passat mes de novembre, una trentena de militants i simpatitzants del MSR tractaven d'impedir una conferència de l'anglès Nick Griffin (BNP) i l'italià Roberto Fiore (FN) organitzada per DN a Madrid. La policia va detindre els 28 neonazis, entre ells un valencià. Als fòrums ultres, la tensió puja de to, i la guerra ha sigut declarada.

This work is in the public domain

Comentaris

Enfrentamiento abierto entre ultras
17 set 2010
Enfrentamiento abierto entre ultras

http://diagonalperiodico.net/article3191.html
Re: GUERRA ENTRE ULTRES: DN acusa membres d'España2000 d'apunyalar el responsable de joventuts de Cantàbria
17 set 2010
no es barallen per motius polítics ho fan pq son tots un garrulus hooligans de merda flipats amb la violència.
Quan els seus amos/jefes els diguin que ja n'hi ha prou, tret dels més tontus tots tornaran als seus quarters. A menys que sigui una guerra entre bandes de traficants per un territori concret, que també podria ser una explicació lógica.
Sindicato Sindicat