Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
Cal passar-los per damunt i escopir-los a la cara.

L'assemblea i l'elecció de delegats revocables en tot moment davant qualsevol problema, així com la desaparició d'aquests delegats una vegada passat el problema, serà la solució. Evitant la burocràcia i els privilegis de supòsits “delegats” que l'única cosa pel que valen és per gaudir d'hores sindicals i deure favors als empresaris, fomentant el enxufisme.

La batalla serà llarga, el camí dur, però és lo que promet futur.

Dir també que sota aquest sistema capitalista, les conquestes que fem sempre estaran a la mercè dels empresaris-mafiosos, és el sistema d'ells, els rics i poderosos. El nostre objectiu final la de tots els treballadors ha de ser el d'acabar amb el sistema capitalista única i veritable forma d'acabar amb les xacres que afecten a tots els treballadors (atur, precarietat, futur incert, contractes porqueria, noves reformes laborals, etc.).

Mentre, els miners hem de continuar la lluita i cridar a tota la població al fet que participi a les protestes, obrers d'altres sectors, obrers en atur, estudiants, tots amb la mineria perquè el seu futur és el nostre i el de les nostres comarques.

HI HA QUE ARMAR-LA!
ORGANITZACIÓ I RESISTÈNCIA!
LES CONQUES, SE SALVEN; CREMANT!


Plataforma Antifascista del Bierzo

plataformabierzo ARROBA hotmail.com
TOTS AMB ELS MINERS!


Aquesta lluita que estan duent a terme els miners, pel cobrament dels seus salaris; és una lluita justa i necessària.

Però nosaltres pensem que no es deu quedar aquí exclusivament, en el cobrament dels salaris i la signatura del reial decret. Això últim a qui més beneficia la signatura del reial decret és als empresaris-mafiosos de Vitorino Alonso i Viloria, que no ho oblidem ells estan encantats amb aquesta situació a part d'haver-la provocat. Ens usen com a carn de canó i forma de xantatge davant el govern.

Hem d'anar més enllà; lluitar per l'eliminació de les subcontractes, pas d'aquests companys a la pròpia empresa en les mateixes condicions.

Lluitar contra el tancament d'una altra mina més; mantenir tots els llocs de treball. No oblidem l'amenaça de tancament de totes les mines en 2014.

I per la joiosa nacionalització de tota la mineria.

Com és possible que si cap mina sigui rendible, com diu el govern i empresaris; aquests últims empresaris-terroristes pasten semblants fortunes? S'estan enriquint amb alguna cosa que no és rendible, il·lògic; exigim la nacionalització de la mineria.

Però per aconseguir això, i que no acabin desmantellant el sector de la mineria, ens hem d'organitzar, al marge de les màfies sindicals, culpables al costat dels empresaris de tota aquesta situació. Culpables de vendre'ns una vegada i una altra i signar el que els sembla aquí o a Madrid.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
"I per la joiosa nacionalització de tota la mineria".

"aquests últims empresaris-terroristes pasten semblants fortunes?"

Si utilitzem els traductors automàtics, sisplau fem una revisió, sinó és millor deixar-lo directament en castellà.
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
i "la fulla", o sigui, el full, ha estat repartit entre els miners escrit en català? pobres no han entès res!
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
sempre queixant-se perque esta tot en castell``a i ara que alg´´u es pren la molestia de traduir-ho, o en aquest cas, passar-ho pel traductor, tamb´´e el critiqueu.

"Pompeu i ai", aneu a treballar al departament de ling¨¨uistica de la generalitat i deixeunos a nosaltres en pau.

L'standard apesta
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
Prescindiu dels bòfio-trolls de cada dia. Ni cas. Pompeu Fabra, per cert, era un paio ideològicament per l'emancipació social (inclosa la nacional, s'entén).

Au bòfio-trolls, a berenar per continuar tocant els pebrots.
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
bé potser sí que ha quedat una mica troll, però la meva intenció era més aviat mostrar, en to de broma, l'absurditat, en alguns casos, de la "normalització" lingüística peti qui peti, i algunes de les traduccions que es fan amb aquest objectiu. vale, fins aquí. per altra banda fóra interessant aprofitar el post per pensar sobre la mobilització dels miners en defensa de les subvencions europees per una banda i de l'extracció del carbó per una altra, i la paradoxa de convertir-la en una lluita anticapitalista. Sense restar validesa a la mobilització em recorda a les vagues d'astilleros que es van sufocar amb contractes de construcció de barcos militars de Bazán...(apunto la meva manca total d'informació fora dels mitjans massius) En tot cas, amunt la lluita dels miners!
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
17 set 2010
Tu análisis merece una cátedra. Podemos dejar a los politoxicómanos sin una gota de droga o sucedáneos y esperar que se mueran de desesperación o porque su cuerpo no aguante el síndrome de abstinencia.
Hay algo ahí fuera, que se llama capitalismo, y todxs trabajamos para él, no sólo los mineros o los astilleros, seguro que tu trabajo es anticapitalista y revolucionario, pero no todxs tenemos esa suerte de ser tan coherentes, de vivir en okupas, no pagar los servicios básicos, no comprar nada y expropiarlo todo, no tener cuenta bancaria, ni tarjeta de cajero, ni celular, ni estudiar en escuelas o universidades, etc...
Lamentablemente, el 90 % de estas cosas, quien más y quien menos, las estamos utilizando mal que nos pese, y nos cuesta hacer ese análisis desde tu radical y pura coherencia, porque estamos intoxicados por el capitalismo y somos "politóxicómanos". Pero te aseguro que a mi me gustaría "desengancharme"...
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
18 set 2010
No Bierzo, n´estas datas do ano temos mutas follas caendo. É o propio do outono.
Dende fai xa moitos anos a mineria ta condeada polos pactos "europeos" a desaparecer. Non nos pilla de novo. Xa o sabiamos, pero no Bierzo, como no resto, cada cual rascase cuando ye pica.
E hoxe, toca o bosillo..ya eso pica.

Acostumados e adormecidos ante tantos recortes a longo plazo, non tiñamos en conta que todos ten data de vencimento.

Hoxe, tócalles a os mineiros a "rascarse", e non buscan outra saida que a da nazionalización. (non farán barcos de guerra porque non saben..)

E seguiran caendo follas, roxas ou marelas...

pero o plante xeral que toca, pra cuando?
Re: Fulla repartida entre obrers del Bierzo
18 set 2010
..que o do 29 é namais un paro simbolico
Sindicat Terrassa