Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
25-S Juntes Ho podem Tot! Manifestat, lluita i difon...
16 set 2010
quina es la teva vaga.jpg
Deixem de pagar! Arrenquem al Poder les condicions materials per a decidir de la nostra vida, i fem-les comunes! Alliberant-nos de l’economia capitalista, és a dir privada, fem de les condicions de vida una qüestió compartida, comuna i combativa. La nostre crisi s’acaba quan deixem de patir-la en solitud, de lamentar-nos des de la impotencia, quan fem front a l’ofensiva capitalista, quan tinguem prou forces. Ara desitgem lluitar juntes, organitzar-nos, generar conflicte per aturar les retallades socials, empoderar-nos per a repartir la riquesa, per aprendre a crear una economia social i solidaria que foradi el capitalisme en els seus fonaments fins a extinguir-lo.
Mira també:
http://www.nosaltresoells.org
http://nosaltresoells.org/?p=339

This work is in the public domain

Comentaris

25-S Juntes Ho podem Tot! Manifestat, lluita i difon...
22 set 2010
1522 flexibilidad laboral.jpg
Mariona Pérez, 38 anys “Guanyo 1.100 euros al mes. La meva parella més o menys. En paguem 800 pel lloguer de casa nostra. Anem ofegadíssims. Necessitem una vaga de lloguers”

Enric Gomà, 48 anys “La Caixa de Pensions em vol embargar el pis. He estat pagant les quotes cada mes des de fa 12 anys, i ara estic sense feina. Som gairebé 5 milions d'aturats. Ja seria hora d'organitzar una vaga d'hipoteques”

Wilfredo San Martín, 29 anys “Sembla mentida que amb la crisi econòmica que patim els bancs tinguin cada any més beneficis. I a sobre el govern els regala uns diners que haurien d'anar a qui ens costa arribar a final de mes. Hauríem de fer una vaga d'usuaris de bancs: que deixin de forrar-se amb els nostres diners”

Mireia Seguí, 32 anys “Vaig molt justa de peles, i passo que m'inflin el cap amb productes que no necessito. Estic fent una vaga de consum”

Dolors Recasens, 68 anys “N'estic fins al capdemunt de polítics mentiders i lladregots. Les he vist de tots colors a la vida, i si una cosa he aprés és que per a canviar les coses s'ha de lluitar. Jo que ja no puc fer vaga sortiré al carrer a manifestar-me”

Jonathan Romero, 23 anys “Cada dia agafo el metro quatre vegades per anar a currar, i me l'he de pagar de la meva butxaca. Jo ja faig la meva vaga de bitllet, molaria que la féssim junts”

Manuela Olivares, 40 anys “Treballo fent feines domèstiques i no tinc contracte. Per mi la vaga és complicada... Si que estem muntant una cooperativa de treball amb algunes companyes per a dignificar la nostra situació”

Mammadou Ndiaye, 27 anys “Estic bastant cansat que des dels mitjans de comunicació sempre denigrin els immigrants. Proposo que fem una vaga de televisió”

Carles Moraleda, 53 anys “No té sentit que tots anem en cotxe. Ens estressem nosaltres, emmalaltim als altres i destruïm el planeta. Jo ja fa molts anys que practico la vaga d'automòbil”

Yolanda Vaqué, 27 anys “L'agència de viatges on treballava ha tancat després de mesos de patiment i de no poder dormir. Els del sindicat ens deien que no féssim vaga, que no ens manifestéssim, que no denunciéssim l'empresa. Ara em criden a la vaga. Haurem d'inventar nous sindicats i fer vagues de debò”

Mercè Coloma, 59 anys “A Serveis Socials em diuen que m'he d'esperar dos mesos perquè m'atenguin. Quan vinguin les eleccions... jo també faré la meva vaga”

Youssef Larbi, 36 anys “Amb el meu treball he contribuït tots aquests anys a la riquesa del país. Ara que van mal dades i m'he quedat sense feina, a sobre em volen deportar? Fan falta moltes vagues!”


QUINA ÉS LA TEVA VAGA?

MANIFESTA'T_ACTUA_PIQUETEJA_CREA_DIFÓN_LLUITA

DISSABTE 25 DE SETEMBRE DEL 2010 PLAÇA UNIVERSITAT 17.00H
Mira també:
http://www.movimentdel25.wordpress.com
Re: 25-S Juntes Ho podem Tot! Manifestat, lluita i difon...
22 set 2010
Aquesta VG de poc o re servira,Cal que els treballadors/ras tinguin present que ccoo/ugt son complices d'aquesta reforma i que cal tenir present davant les properas eleccions sindicals, si es consecuent seguirlis donant l'aval perque seguixis participant(cobrant, evidenment en conceptes de asesoranment per part de las patronals ERE,REFORMAS ANTICRISIS SECTORIALS ETCETC)
Potser es hora tb de denunciar el que fan a las empresas.La falta de motivacio a l'hora de reinvindicar per part dels despedits,aturats es deu al paper que diariament fan las ejecutivas sindicals que hara fardan d'estar a la defensa dala clase treballadora!!HIPOCRITAS!!!
Crec que aquesta situaçio podia ser diferent amb l'unitat d'els altres sindicats no politicoprofesionalitzat
Es ha dir la CNT/CGT i els diferents colectius asamblearis alternatius o com se lis vulgui anomanar
Que al 29 Barcelona es tenyesi ROIG I VERMELL aviam si asi ccoo ugt s'espantan tb una miqueta
i espresem actituts clarament obreras xq el poder economic (la banca i els grans financiers) no creguin que tot hu han guanyat
Ancara quedem alguns d'en peus
Vaga General ni que tant sols sigui per espresar el nostre cabreix
Sindicato Sindicat