Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
II Marxa contra l'atur- C o m u n i c a d o n º 2
15 set 2010
¡DÓNA SUPORT, DIFON I PARTICIPA A LA II MARXA CONTRA EL ATUR DEL 4 AL 9 D'OCTUBRE!!
1_71-Inscripción_II_Marcha.doc
71-Inscripción II Marcha.doc (119 KiB)
Benvolguts/des amics /es i companys/es:

Els preparatius de la II Marxa contra l'atur, la precarietat i en defensa dels drets socials que es desenvoluparà del 4 al 9 d'Octubre per diverses comarques i localitats de Catalunya han entrat a la recta final.

Després de 18 reunions del marc unitari que impulsa i convoca la II Marxa, de nombroses activitats, reunions i gestions a nivell de les localitats per on aquesta passarà, de l'edició d'octavetes informatives i de suport a la Vaga General del 29 de Setembre, l'edició de 3.000 exemplars del cartell de la II Marxa, us convoquem a redoblar els esforços en la preparació dels últims detalls de la II Marxa i especialment a participar directament per a això us adjuntem un arxiu on figura la fitxa d'inscripció. Fitxa la seva formalització necessitem a efectes de tenir una previsió per organitzar en condicions l'estructura i logística de la Marxa, especialment per les pernoctes. Aquesta fitxa s'ha d'enviar a l'email que s'indica o bé a les entitats que participen a la II Marxa.

En els propers dies estarà editat el diari (20.000 exemplars) que informa de la II Marxa, i la setmana que ve s'iniciarà el cicle de rodes de premsa informatives.

Contra l'atur desbocat, la precarietat, les retallades de drets laborals i socials, per aturar els desnonaments de vivendes, perquè totes les persones en atur tinguin prestació d'atur, per aturar l'amenaça de retallada de les pensions i prolongació de l'edat de jubilació ¡participa activament en la Vaga General del 29 de setembre i a partir del 4 d'octubre uneix-te a la II marxa contra l'atur a Catalunya!

Barcelona, 13 setembre 2010

Comissió Comunicació II Marxa contra l'atur a Catalunya

Nota: Adjuntem fitxa d'inscripció i Cartell en format jpg.C O M U N I C A D O Nº 2:
¡APOYA, DIFUNDE Y PARTICIPA EN LA II MARCHA CONTRA EL PARO DEL 4 AL 9 DE OCTUBRE!!

Estimados/as amigos/as y compañeros/as:


Los preparativos de la II Marcha contra el paro, la precariedad y en defensa de los derechos sociales que se desarrollará del 4 al 9 de Octubre por diversas comarcas y localidades de Catalunya han entrado en su recta final.

Después de 18 reuniones del marco unitario que impulsa y convoca la II Marcha, de numerosas actividades, reuniones y gestiones a nivel de las localidades por donde esta pasará, de la edición de octavillas informativas y de apoyo a la Huelga General del 29 de Septiembre, la edición de 3.000 ejemplares del cartel de la II Marcha, os convocamos a redoblar los esfuerzos en la preparación de los últimos detalles de la II Marcha y especialmente a participar directamente para lo cual os adjuntamos un archivo donde figura la ficha de inscripción. Ficha cuya cumplimentación necesitamos a efectos de tener una previsión para organizar en condiciones la estructura y logística de la Marcha, especialmente para las pernoctas. Dicha ficha debe enviarse al email que se indica o bien a las entidades que participan en la II Marcha.

En los próximos días estará editado el periódico (20.000 ejemplares) que informa de la II Marcha, y la semana que viene se iniciará el ciclo de ruedas de prensa informativas.

Contra el paro desbocado, la precariedad, los recortes de derechos laborales y sociales, para detener los desahucios de viviendas, para que todas las personas en paro tengan prestación de desempleo, para detener la amenaza de recorte de las pensiones y prolongación de la edad de jubilación ¡participa activamente en la Huelga General del 29 de septiembre y a partir del 4 de Octubre únete a la II marcha contra el paro en Catalunya.

Barcelona, 13 de Septiembre 2010

Comisión Comunicación II Marcha contra el paro en Catalunya

Nota: Adjuntamos ficha de inscripción y Cartel en formato jpg.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: II Marxa contra l'atur- C o m u n i c a d o n º 2
15 set 2010
TRIA LA PORTA PER LA QUE VOLS SORTIR DE LA CRISI >
http://www.youtube.com/watch?v=KjOFP0BqwPU&feature=related ////29 SETEMBRE TOTHOM A LA VAGA GENERAL
Sindicat