Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Desallotjada la Lakandona de Korneyà aquest matí a les 6.30h
15 set 2010
Avui dimecres a les 6.30h del matí han estat desallotjades les dues vivendes de la Lakandona per 5 furgonetes antidisturbis de mossos d'esquadra a korneyà.
Aquest matí han estat desallotjades les dues vivendes de la Lakandona afectades per un llarg procès de desallotjament que des del passat 13 de juliol restava finalitzat i pendent de ser executat per les forces policials.
La Lakandona estava okupada des del febrer del 2001, casa que va ser construïda al 1735, fet que havia estat denunciat durant el procès judicial per evitar el seu desallotjament i posterior enderroc i així poder ser declarada Patrimoni Històric de la Ciutat.
Al voltant de les 6.30h del matí s'ha presentat davant la casa de la Lakandona de Korneyà el dispositiu policial d'antidisturbis dels mossos d'esquadra( 5 furgonetes )juntament amb un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana encarregats de portar a terme el desallotjament. Han accedit pel pati a les dues vivendes, despertant als okupants que encara dormien i que han pogut treure part de les seves pertinences.Se'ls ha identificat sense que hi hagués cap detingut. Sobre les 8h. han arribat els currantes-mercenaris encarregats d'enderrocar les vivendes. Sobre les 9.30 del matí ja havien tirat els sostres i escales d'accés al primer pis.
Un cop més la justícia ha utilitzat la seva violència per fer desaparèixer una casa habitada des de fa 9 anys i començar així un procès d'expropiació i d'enderrocaments de cases a un barri afectat per interessos especulatius de l'ajuntament de Cornellà de Llobregat.
Stop desallotjaments!
Cases en ruines, pedres de venjança

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat