Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Convocatoria des d' amsterdam
14 set 2010
La nova llei que criminalitza l'okupació, no és una amenaça – és una oportunitat i una eina.

...i ens agraden les eines.
callout.jpg
A partir de l'1 d´Octubre, okupar a Holanda serà il.legal. Aquests són els nostres últims dies d'okupacions ¨legals¨i els primers en la nostra vida com a criminals. En contre del que diuen els polítics, la nova llei no proporciona cap solució per acabar amb l'escassetat d'habitatges assequibles ni amb les cases deshabitades. En canvi, dóna més protecció als grans propietaris als quals els encanta especular amb les seves propietats. En teoria, okupar una casa, o simplement trepitjar dins d'una casa okupada, pot penalitzar-se amb fins a dos anys de presó.

És hora de rebel·lar-se contra la llei anti-okupa i contra l'Estat, amb les seves polítiques repressives en contra de tot el que no sigui comercial i ja establert. Sortirem als carrers - els mostrarem la nostra força i la nostra ira. Hem de deixar clar que aquesta llei no ens espanta ni ens farà deixar de okupar. Amb totes les nostres accions, amb seguir portant la vida que portem, anem a demostrar que no ens fan por ni les seves lleis ni les seves prohibicions.
Aquesta vegada, poden esperar resistència. L'hora de passar a l'acció és ara.

Del 25 de Setembre endavant, tindran lloc a Amsterdam diferents accions.

Les accions començaran el 25 de Setembre amb la dormida-acampada en la Plaça Dam.
http://www.indymedia.nl/nl/2010/08/69094.shtml
Aquí mostrarem a tota la població (al públic en general) diverses activitats que organitzem a les cases okupades: menjadors públics, tendes gratis, música, performances de dansa i teatre, concerts crusty punk, entre moltes altres coses.

Aquest mateix dia començarà una setmana d'accions a la ciutat. Durant la setmana, hi haurà 3 dies d'activitats, tallers i debats en un nou centre social. Hi haurà menjar i música però, a més, és una oportunitat per trobar-nos tots i pensar en diferents tàctiques i accions que podem prendre en contra de tots aquells darrere de la creació i la implementació de la nova llei, així com dels seus màxims beneficiaris. Escollim els nostres objectius i demostrem que estem cabrejats.

L'1 d'octubre, hi haurà una manifestació en contra de la llei anti-okupa. Vine a la plaça Spui d'Amsterdam a les 17:00!

Aquests dies són per tots nosaltres, per a tota la varietat de gent que formen els moviments okupes d'aquest i de qualsevol altre país. Hem d'util.litzar tota la varietat d'enfocaments i tàctiques per afrontar la lluita que ve. Aquests dies han de ser una inspiració per als temps que vindran. Octubre és només el principi.


Uneix-te a nosaltres!


Per a més informació:

whatever ARROBA squat.net
+31 6 45 03 48 75

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat