Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
[Fòrum Social Indígena] Carta d'ajuda
13 set 2010
Estimats companys, estudiants, acadèmics, autoritats comunitàries, representants d’organitzacions indígenes i de la societat civil organitzada, amics tots;
El Fòrum Social Indígena és un espai itinerant de discussió, anàlisi i treball conjunt construït per generar xarxes de vinculació i col•laboració entre universitats, estudiants, societat civil organitzada, mitjans de comunicació, pobles i comunitats indígenes i individus interessats en la cerca de solucions alternatives i incloents per als problemes que afectes les nostres societats de manera local, regional i global.

Volem generar un diàleg amb vosaltres, escoltar i aprendre de les vostres històries i experiències, i que, alhora, escolteu les nostres. Per això, us invitem a formar part del segon Fòrum Social Indígena, que tindrà lloc els dies 8, 9, 10, 11 i 12 d’octubre a les instal•lacions de la Universidad Intercultural del Estado de Guerrero, a la comunitat La Ciénaga, municipi de Malinaltepec, Guerrero. Territori de les muntanyes del sud mexicà on cohabiten comunitats procedents dels pobles Me´phaa, Ñu Savi, Nahua, Ñomndaa, afroamericà i mestís.

Al FSI creiem en el desenvolupament solidari i en harmonia amb la mare naturalesa, així com en l’autonomia i el respecte a la diferència per construir un ordre social més just i incloent. Som una organització independent que no rep fons ni d’institucions religioses ni de partits polítics, per la qual cosa el suport que puguem rebre per mitjà de donatius és molt important per a nosaltres.

Agrairíem enormement qualsevol ajuda econòmica que permetés realitzar aquest projecte. Enguany els recursos obtinguts seran utilitzats per cobrir les despeses de transport i alimentació dels participants de les zones més allunyades i marginades del país que ens acompanyin. A més, comptem amb un estricte pla de transparència per assegurar el bon ús dels recursos que tothom podrà revisar a través del nostre lloc web a Internet.

Ens podeu fer donatius a:

Luis Felipe Pérez Torner*
Núm. de compte corrent: 6378625
Scotia Bank Inverlat

Per a més informació sobre la nostra història i els resultats del Fòrum Social Indígena 2009, així com de les diverses maneres de participació i suport a aquest projecte, teniu a la vostra disposició el lloc web: forosocialindigena2010.wordpress.com, així com el correu electrònic: forosocialindigena ARROBA gmail.com

Tot esperant poder comptar amb vosaltres per a la realització d’aquest esdeveniment.

A T E N T A M E N T

Comitè Organitzador Fòrum Social Indígena 2010
Telar de Raíces


*Telar de Raíces es troba en tràmit de registre davant de notari públic, fins aleshores els preguem dipositar les seves contribucions a aquest compte mancomunat que serà utilitzat de manera provisional.




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *




Estimados compañeros, estudiantes, académicos, autoridades comunitarias, representantes de organizaciones indígenas y de la sociedad civil organizada, amigos todos;

El Foro Social Indígena es un espacio itinerante de discusión, análisis y trabajo conjunto construido para generar redes de vinculación y colaboración entre universidades, estudiantes, sociedad civil organizada, medios de comunicación, pueblos y comunidades indígenas e individuos interesados en la búsqueda de soluciones alternativas e incluyentes para los problemas que afectan a nuestras sociedades de forma local, regional y global.

Queremos generar un diálogo con ustedes, escuchar y aprender de sus historias y experiencias, y que al mismo tiempo escuchen las nuestras. Por esto, los invitamos a formar parte del segundo Foro Social Indígena, que tendrá lugar los días 8, 9, 10, 11 y 12 de octubre en las instalaciones de la Universidad Intercultural del Estado de Guerrero, en la comunidad de La Ciénega, municipio de Malinaltepec, Guerrero. Territorio de las montañas del sur mexicano donde cohabitan comunidades provenientes de los pueblos Me´phaa, Ñu Savi, Nahua, Ñomndaa, afromexicano y mestizo.

En el FSI creemos en el desarrollo solidario y en armonía con la madre naturaleza, así como en la autonomía y el respeto a la diferencia para construir un orden social más justo e incluyente. Somos una organización independiente que no recibe fondos ni de instituciones religiosas ni de partidos políticos por lo que el apoyo que podamos obtener por medio de donativos es muy importante para nosotros.

Agradeceríamos enormemente cualquier ayuda económica que permita realizar este proyecto. Este año los recursos obtenidos serán utilizados para cubrir los gastos de transporte y alimentación de los participantes que nos acompañen de las zonas más lejanas y marginadas del país. Además contamos con un estricto plan de transparencia para asegurar el buen uso de los recursos que todos pueden revisar a través de nuestra página de internet.

Pueden hacer sus donativos a:

Luis Felipe Pérez Torner*
Número de cuenta: 6378625
Scotia Bank Inverlat

Para más información sobre nuestra historia y los resultados del Foro Social Indígena 2009 así como de las diferentes formas de participación y apoyo a este proyecto queda a su disposición la página web: forosocialindigena2010.wordpress.com, así como el correo electrónico: forosocialindigena ARROBA gmail.com

Esperando poder contar con ustedes para la realización de este evento.

A T E N T A M E N T E

Comité Organizador Foro Social Indígena 2010
Telar de Raíces


*Telar de Raíces se encuentra en trámites de registro ante notario público, hasta entonces (les rogamos/pedimos) depositar sus contribuciones en esta cuenta mancomunada que será utilizada de manera provisional.
Mira també:
http://forosocialindigena2010.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat