Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
[Fòrum Social Indígena] Convocatòria internacional
13 set 2010
Fòrum Social Indígena 2010
El fòrum a la muntanya
Estimats companys, estudiants, acadèmics, autoritats comunitàries, representants d’organitzacions indígenes i de la societat civil organitzada, amics tots;

2010 és una any marcat per les celebracions que en diferents latituds del continent americà es porten a terme amb motiu del 200 aniversari de l’inici de les gestes que van portar a la lluita per la independència dels pobles d’Argentina, Veneçuela, Equador, Colòmbia i Xile. A més, a Mèxic recordem el centenari de l’inici d’un procés definitori per al nostre país: la Revolució Mexicana.

És en aquest context que el comitè organitzador del Fòrum Social Indígena té l’honor d’invitar-vos a participar en la seva segona edició, que tindrà lloc els dies 8, 9, 10, 11 i 12 d’octubre a les instal•lacions de la Universidad Intercultural del Estado de Guerrero, a la comunitat La Ciénaga, municipi de Malinaltepec, Guerrero. Territori de les muntanyes del sud mexicà on cohabiten els pobles Me’Phaa, Ñu Savii Nahua, Nanncue Ñomndaa, afroamexicà i mestís.

El Fòrum Social Indígena és un espai de discussió, anàlisi i treball conjunt pensant amb la finalitat d’estructurar xarxes de comunicació, vinculació i col•laboració entre universitats, estudiats, la societat civil organitzada, mitjans de comunicació, pobles i comunitats indígenes i individus interessats en la cerca de solucions incloents per als problemes que afecten les nostres societats de manera local, regional i global.

En aquesta ocasió, tenim la intenció de trobar-nos amb vosaltres més enllà de les fronteres, conèixer les vostres històries, els vostres problemes, el vostre treball i els vostres èxits; que, al vostre torn, ens conegueu per dialogar, vincular-nos i establir les xarxes que ens permetin saber que les vostres lluites i les nostres són, al capdavall, una de sola.

És per això que en el Fòrum Social Indígena 2010 s’obriran espais per a la participació internacional mitjançant l’assistència personal, l’enviament de posicionaments o pronunciaments escrits o audiovisuals, així com l’establiment de xarxes de comunicació i col•laboració entre organitzacions i individus a Mèxic, l’Amèrica Llatina i el món.

Per a més informació sobre la nostra història i els resultats del Fòrum Social Indígena 2009 i les formes de participació i suport a aquest projecte, teniu a la vostra disposició el lloc web: forosocialindigena2010.wordpress.com, així com el correu electrònic: forosocialindigena ARROBA gmail.com

Tot esperant poder comptar amb vosaltres per a la realització d’aquest esdeveniment.

A T E N T A M E N T

Comitè Organitzador Fòrum Social Indígena 2010
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Foro Social Indígena 2010
El foro en la montaña

Estimados compañeros, estudiantes, académicos, autoridades comunitarias, representantes de organizaciones indígenas y de la sociedad civil organizada, amigos todos;

2010 es un año marcado por las celebraciones que en diferentes latitudes del continente americano se llevan a cabo en ocasión del 200° aniversario de inicio de las gestas que habrían de luchar por la independencia de los pueblos de Argentina, Venezuela, Ecuador, Colombia y Chile. Además de ello en México, recordamos el centenario del inicio de un proceso definitorio para nuestro país: la Revolución Mexicana.

Es en este contexto que el comité organizador del Foro Social Indígena tiene el honor de invitarles participar en ésta, su segunda edición; la cual tendrá lugar los días 8, 9, 10, 11 y 12 de octubre en las instalaciones de la Universidad Intercultural del Estado de Guerrero, en la comunidad de La Ciénega, municipio de Malinaltepec, Guerrero. Territorio de las montañas del sur mexicano donde cohabitan los pueblos Me'Phaa, Ñu Savii Nahua, Nanncue Ñomndaa, afromexicano y mestizo.

El Foro Social Indígena es un espacio de discusión, análisis y trabajo conjunto pensado con el fin de estructurar redes de comunicación, vinculación y colaboración entre universidades, estudiantes, la sociedad civil organizada, medios de comunicación, pueblos y comunidades indígenas e individuos interesados en la búsqueda de soluciones incluyentes para los problemas que afectan a nuestras sociedades de forma local, regional y global.

En esta ocasión buscamos encontrarnos con ustedes más allá de las fronteras, conocer sus historias, sus problemas, su trabajo, y sus éxitos; que a su vez nos conozcan para dialogar, vincularnos y establecer las redes que nos permitan saber que sus luchas y las nuestras son al final una sola.

Es por ello que en el Foro Social Indígena 2010 se abrirán espacios para la participación internacional mediante la asistencia personal, el envío de posicionamientos o pronunciamientos escritos o audiovisuales, así como el establecimiento de redes de comunicación y colaboración entre organizaciones e individuos en México, América Latina y el mundo.

Para más información sobre nuestra historia y los resultados del Foro Social Indígena, 2009 y las formas de participación y apoyo a este proyecto queda a su disposición la página web: forosocialindigena2010.wordpress.com, así como el correo electrónico: forosocialindigena ARROBA gmail.com

Esperando poder contar con ustedes para la realización de este evento.

A T E N T A M E N T E

Comité Organizador Foro Social Indígena 2010
Mira també:
http://forosocialindigena2010.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Fòrum Social Indígena] Convocatòria internacional
14 set 2010
Ahora me voy paya!
Sindicat